nov 25, 2020 | Nieuws

Wonderland opent binnenkort nieuwe locatie BSO Wonderland Rijnsoever in Katwijk

door Paula Bernsen

Wonderland Kinderopvang gaat uitbreiden en opent binnenkort haar nieuwe locatie BSO Wonderland Rijnsoever in het pand van de sporthal Rijnsoever in Katwijk. Deze locatie biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De kantine van de sporthal is omgetoverd tot een sfeervolle ruimte in huiselijke sfeer waar kinderen heerlijk kunnen spelen, ontspannen of juist uitdagende activiteiten kunnen doen. We maken gebruik van de indoor sporthal en hebben toegang tot een groot buitenterrein zodat we hier met de kinderen zowel vrije als georganiseerde (sport) activiteiten kunnen doen.

Wij hebben een intensieve samenwerking met onze BuitenBSO Hertenlaan in Noordwijk. Deze ligt op het terrein van ’s Heerenloo tussen Katwijk en Noordwijk in. Hier staat de natuur en het buitenspelen centraal. Kinderen gaan er iedere dag opuit in het groen en in de duinen. Samen organiseren wij uitdagende activiteiten en tijdens de vakanties bieden wij opvang voor de kinderen van Wonderland Rijnsoever vanaf deze locatie.

Meer informatie over BSO Rijnsoever?

Meer relevante artikelen

Trots!

Trots!

23 februari 2021 - In de afgelopen periode van de 2e lockdown zaten basisscholen flink klem. Leerkrachten moeten online lesgeven, lespakketten...

Lees meer
Voortgang bouw IKC Hillegom

Voortgang bouw IKC Hillegom

De voorbereidingen voor de bouw van het IKC zijn in volle gang. Wij kijken er, samen met onze collega’s van RKBS Meer en Dorp, enorm naar uit om...

Lees meer

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.