nov 25, 2020 | Nieuws

Wonderland opent binnenkort nieuwe locatie BSO Wonderland Rijnsoever in Katwijk

door Paula Bernsen

Wonderland Kinderopvang gaat uitbreiden en opent binnenkort haar nieuwe locatie BSO Wonderland Rijnsoever in het pand van de sporthal Rijnsoever in Katwijk. Deze locatie biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De kantine van de sporthal is omgetoverd tot een sfeervolle ruimte in huiselijke sfeer waar kinderen heerlijk kunnen spelen, ontspannen of juist uitdagende activiteiten kunnen doen. We maken gebruik van de indoor sporthal en hebben toegang tot een groot buitenterrein zodat we hier met de kinderen zowel vrije als georganiseerde (sport) activiteiten kunnen doen.

Wij hebben een intensieve samenwerking met onze BuitenBSO Hertenlaan in Noordwijk. Deze ligt op het terrein van ’s Heerenloo tussen Katwijk en Noordwijk in. Hier staat de natuur en het buitenspelen centraal. Kinderen gaan er iedere dag opuit in het groen en in de duinen. Samen organiseren wij uitdagende activiteiten en tijdens de vakanties bieden wij opvang voor de kinderen van Wonderland Rijnsoever vanaf deze locatie.

Meer informatie over BSO Rijnsoever?

Meer relevante artikelen

Beeldmateriaal IKC Hillegom

Beeldmateriaal IKC Hillegom

Benieuwd naar de voortgang van het IKC in Hillegom?De bouw van het nieuwe IKC in Hillegom verloopt voorspoedig. Begin 2022 hopen wij de deuren te...

Lees meer
Opening BSO’s 19 april

Opening BSO’s 19 april

Tijdens de persconferentie van dinsdag 13 april hebben we het goede nieuws ontvangen dat de buitenschoolse opvang per maandag 19 april weer open...

Lees meer

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.