Vragen, suggesties en klachten

Wij helpen je graag op weg

Vragen en suggesties

Heb je een vraag, suggestie of opmerking? Wij horen het graag. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren en te verbeteren. Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij nemen dan contact met je op. Of misschien vind je het antwoord al bij onze veelgestelde vragen.

Klachten

Ouders en kinderen staan centraal in onze dienstverlening. We doen er alles aan om je kind zorgzaam op te vangen. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Wij horen dit graag en hiervoor kan je contact opnemen. Waar je vraag of klacht ook over gaat, samen komen we tot een oplossing. Wij hechten dan ook veel belang aan een goede afhandeling van een mogelijke klacht. In onze klachtenprocedure (pdf) lees je hoe Wonderland omgaat met klachten.

Kom kijken bij Wonderland

Wij denken graag met je mee over je opvangwensen en we nodigen je uit om Wonderland en onze kwaliteiten zelf te ervaren. Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan. Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.