Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Ben jij een vrolijke pedagogisch medewerker en vind jij werken op een buitenschoolse opvang helemaal te gek? Ben jij op zoek naar een baan waar veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief? Dan zoeken wij jou!

Pedagogisch medewerker bso
Wonderland Kinderopvang Hillegom
14 uur per week


Wie wij zijn

Wonderland is een dynamische kinderopvangorganisatie met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang op verschillende locaties in Leiden, Hillegom en Haarlem.

Wonderland buitenschoolse opvang Mariastraat is centraal in het dorp Hillegom gelegen, achter de Johannesschool. Uniek is onze opvang in vier verschillende leeftijdsgroepen. Wij bieden twee buitenspeelruimtes waardoor de jongere en oudere kinderen apart kunnen buitenspelen, ook is er een moestuin. Daarnaast hebben wij een speciaal ingericht handvaardigheidslokaal. Wij staan bekend om de gevarieerde en uitgebreide activiteiten programma’s en de vele en afwisselende uitstapjes tijdens de vakanties. Als medewerker krijg je veel vrijheid om met het team een activiteitenprogramma op te stellen en er op uit te gaan met de kinderen. Ons dynamische team bestaat uit medewerkers die schitteren door de inzet van zijn of haar unieke talent. Ontwikkeling en persoonlijke groei vinden wij belangrijk voor onze kinderen en medewerkers.


Wie jij bent

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de begeleiding, verzorging en ontwikkeling van kinderen van 4-12 jaar. Je gaat werken op een vaste groep in de onderbouw, middenbouw of topgroep. Je vindt het leuk om mee te denken over ‘wat gaan we vandaag doen’ en je gaat graag samen met de kinderen naar buiten. De dagen die je gaat werken zijn maandag, dinsdag en donderdag. Je bent positief, flexibel en betrouwbaar en je beschikt over een relevant diploma volgens cao Kinderopvang.


Wij bieden

  • Leuke vrolijke kinderen, onze kinderen zijn de leukste, echt waar!
  • Salaris tussen € 2.047 en € 2.793 op basis van 36 uur per week.
  • Jaarcontract, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens cao Kinderopvang.
  • Opleidingen en ontwikkelmogelijkheden.
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ideeën.
  • Een collectieve zorgverzekering.
  • Sporten met korting.
  • Een goede werk-privé balans.
  • En natuurlijk niet te vergeten gezellige teamuitjes.

Je bent welkom!

Ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken? Dan willen wij jou graag leren kennen! Vul onderstaand formulier in of stuur je cv naar .

Wil je meer informatie over Wonderland Kinderopvang? Check dan deze website of bel met onze locatiemanager Mariska Hoos op (085) 273 34 44.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
 Beschikbaarheid

 Motivatie & CV
 Hoe heb je deze vacature gevonden?