feb 23, 2021 | Paula, Nieuws

Trots!

door Paula Bernsen

23 februari 2021 – In de afgelopen periode van de 2e lockdown zaten basisscholen flink klem. Leerkrachten moeten online lesgeven, lespakketten samenstellen en moesten ook de noodopvang verzorgen. Naast de noodopvang die wij zelf ook bieden, hebben onze pedagogisch medewerkers van de BSO ook vrijwillig de leerkrachten en scholen in deze periode geholpen.

Zo hebben zij in Hillegom hulp geboden bij de noodopvang van basisschool De Fontein en de tussenschoolse opvang (TSO) voor de Johannesschool. In Haarlem hebben zij de noodopvang van de Bavosschool vanaf 13.00 uur overgenomen en TSO verzorgd. Geen lessen gegeven maar opvang aangeboden. Wij dragen zo graag een steentje bij. Trots op de inzet van onze medewerkers!

Meer relevante artikelen

Beeldmateriaal IKC Hillegom

Beeldmateriaal IKC Hillegom

Benieuwd naar de voortgang van het IKC in Hillegom?De bouw van het nieuwe IKC in Hillegom verloopt voorspoedig. Begin 2022 hopen wij de deuren te...

Lees meer
Opening BSO’s 19 april

Opening BSO’s 19 april

Tijdens de persconferentie van dinsdag 13 april hebben we het goede nieuws ontvangen dat de buitenschoolse opvang per maandag 19 april weer open...

Lees meer

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.