De tarieven van Wonderland

Kosten berekenen

Blob IMG 9914 2

Als je in aanmerking komt voor Kinderopvangtoeslag krijg je een deel van de kosten voor de opvang van je kind terug van de Belastingdienst, in de vorm van toeslag. Het resterende gedeelte van de kosten betaal je zelf.

Wil je weten wat de kinderopvang jou netto gaat kosten?

Gebruik dan onze netto calculator

I vorm zacht blauw

Op de website van de Belastingdienst staat beschreven aan welke voorwaarden je moet voldoen om in aanmerking te komen voor Kinderopvangtoeslag. Dat is bijvoorbeeld het geval als jij en je partner allebei werken of als jij alleenstaande ouder bent en werkt. 

Als je niet in aanmerking komt voor Kinderopvangtoeslag, dan kun je jouw netto kosten niet berekenen via de rekenhulp. 

Wanneer je gebruik gaat maken van onze opvang en kinderopvangtoeslag wilt ontvangen dan kun je dit aanvragen via www.toeslagen.nl. Hierbij heb je je DigiD, gegevens over je toetsingsinkomen en onze plaatsingsovereenkomst nodig.

O vorm zacht blauw

Maak je gebruik van peuterspeelzaalopvang bij Wonderland en heb je geen recht op Kinderopvangtoeslag?

Dan kom je misschien in aanmerking voor een gemeentelijke subsidie en ouders betalen dan een passende inkomensafhankelijke ouderbijdrage. 

V vorm geel
I vorm zacht blauw
O vorm turquoise

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.