Kom kijken bij Wonderland

Voelt het goed? Past wonderland bij jou en je kind?

Blob 13474 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Je kind is het meest dierbare dat er is. Kinderopvang kies je dus bewust. Die moet passen bij jou en bij je kind. En dat weet je pas als je het zelf hebt gezien en ervaren.

V vorm geel
Blob 13422 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Kom daarom gerust bij ons langs om sfeer te proeven en kennis te maken met onze medewerkers. Je bent van harte welkom! Tijdens een rondleiding laten wij je ons kinderdagverblijf, de peuteropvang en/of onze buitenschoolse opvang zien.

shape green round

Regel een rondleiding afspraak bij Wonderland

Number 1

Kies de locatie & vul je gegevens in

Number 2

Wij nemen contact op

Een pedagogisch medewerker en/of ondersteuner locatiemanager neemt contact op

Number 3

Samen prikken we een datum

Number 4

Je komt langs om Wonderland te ontdekken

shape 2

Vragen die wij bij de rondleiding beantwoorden

Een rondleiding is voor ons meer dan een kennismaking. Je ziet met eigen ogen de ruimte waar jouw kind al spelenderwijs gaat leren, eigen talenten ontdekt en op avontuur gaat. Je maakt kennis met de pedagogisch medewerkers op de locatie. Je ervaart hoe het er dagelijks aan toe gaat, wat onze pedagogische kwaliteit inhoudt en je kunt al je vragen stellen. Want het is voor jou belangrijk om te weten of onze stijl past bij die van jou. En je wilt dat je kind zich veilig en vertrouwd voelt.

Blob 13434 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Tijdens een rondleiding laten wij je ons kinderdagverblijf, de peuteropvang en/of onze buitenschoolse opvang zien. Waarbij we bijvoorbeeld de volgende vragen kunnen beantwoorden:

  • Waar gaat mijn kind spelen, eten en slapen?
  • Hoe gaan de medewerkers met mijn kind om?
  • Wat doen de kinderen zoal en met welke materialen?
  • Wat is het pedagogisch beleid?

Omdat we graag de tijd voor je nemen, raden we je aan een afspraak voor een rondleiding te maken. Vul daarvoor het digitale formulier in. Wij nemen contact met je op.

Voor algemene vragen rondom de opvang kan je contact opnemen met onze medewerkers op de afdeling kindplanning via e-mail kindplanning@wonderlandkinderopvang.nl of via het telefoonnummer 088 202 80 80.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan. Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.