Opvangpakketten peuteropvang

 (2 tot 4 jaar)

Blob 13434 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Welke vorm van kinderopvang je ook nodig hebt, we doen er alles aan om je kind zich bij ons thuis te laten voelen. 

Blob 13446 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29
I vorm zacht blauw

Vanuit een veilige en vertrouwde basis verkent hij/zij bij ons stap voor stap de wereld. We stimuleren je kind op weg naar zelfstandigheid door zichzelf, anderen en zijn omgeving te ontdekken. Groeien, ontdekken en jezelf ontwikkelen gaan hand in hand. Onder deskundige begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

Verschillende opvang pakketten mogelijk

Bij Wonderland kies je zelf voor de opvang die past bij jouw ritme.

Peuteropvang heet soms ook wel peuterspeelzaal. Het doel is hetzelfde, namelijk je peuter de ruimte geven om zich te ontwikkelen. Op de peuterzeelzaal kan je peuter 40 weken per jaar meerdere ochtenden of middagen per week terecht. Tijdens de 12 weken schoolvakantie zijn de peuterspeelzalen gesloten.

V vorm geel
O vorm turquoise

Mogelijkheden peuteropvang pakketten

  • Kinderdagverblijf 52 weken hele en/of halve dagen opvang
  • Kinderdagverblijf 48 weken hele dagen opvang
  • Peuterspeelzaal 40 weken opvang
  • Verlengde opvang
  • Flexibele opvang
  • Extra ondersteuning met voorschoolse educatie (VE) bij peuterspeelzaal

Let op: Het aanbod kan per locaties verschillen. Kijk op de pagina van jouw locatie voor de juiste informatie.

V vorm geel
Blob 13474 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Hoeveel weken wil je opvang?

O vorm zacht blauw

KDV 52-weken-pakket

Bij dit opvangpakket heb je 52 weken per jaar, hele dagen of halve dagen opvang voor je kind. Ook tijdens de schoolvakanties.

KDV 48-weken-pakket

Bij dit opvangpakket maak je het hele jaar gebruik van de (hele dagen) opvang, met uitzondering van drie aaneengesloten weken in de (school-) zomervakantie en in de week tussen Kerst en Oud & Nieuw. Bij het vaststellen van de vakantieweken gaan we uit van de door de overheid vastgestelde schoolvakanties.

Blob 13451 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Peuteropvang op een peuterspeelzaal

Wij bieden ook peuteropvang op peuterspeelzalen. Een prima plek waar je peuter met vriendjes van zijn eigen leeftijd speelt, zich ontwikkelt en van alles ontdekt. Kijk op de locatiepagina voor meer informatie over tijden, tarieven en voorwaarden.

Peuteropvang voor kinderen met indicatie voor voorschoolse educatie (VE)

Op onze locaties kinderdagverblijf Stationsweg in Hillegom en peuterspeelzaal De Uitkijck in Baarn bieden wij naast reguliere opvang iets extra’s. Namelijk VE-versterking. Dit is een programma voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben en van het consultatiebureau een indicatie hebben voor voorschoolse educatie (VE).

D vorm zacht blauw
Blob 13748 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29
I vorm zacht blauw

Het VE-peuterprogramma wordt aangeboden voor minimaal 2 dagdelen per week. Heeft je kind een indicatie, dan krijg je een belangrijk deel van de kosten door de overheid of de gemeente vergoed. Peuters vanaf 2,5 jaar kunnen in aanmerking komen voor een door de gemeente gesubsidieerde plek. We helpen je graag bij het aanvragen van een gemeentevergoeding. Met een VE-indicatie heeft je peuter prioriteit op de inschrijflijst.

Winst voor elk kind

Ook kinderen zonder indicatie doen hun voordeel met voorschoolse educatie (VE). Het geeft ze een goede start in het basisonderwijs.

O vorm turquoise

Voor meer informatie over voorschoolse educatie, bezoek de locatiepagina van KDV Stationsweg (Hillegom) of Peuterspeelzaal de Uitkijck (Baarn)

V vorm geel

Ontvang ik een tegemoetkoming?

Sommige ouders kunnen gebruikmaken van de kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst. Met deze toeslag krijgen zij een tegemoetkoming in de opvangkosten. Dit is het geval als beide ouders werken, studeren of een inburgeringscursus volgen.

Meer informatie hierover vind je op de website Toeslagen van de Belastingdienst of de kinderopvangtoeslag app.

Kosten

Kijk bij tarieven voor meer informatie over de kosten.  Of gebruik onze netto kosten calculator om eenvoudig en snel uit te rekenen wat je betaalt voor de opvang van jouw keuze.

Meer informatie over de algemene voorwaarden en de aanvullende algemene voorwaarden opvangpakketten vind je hier

Kom kijken bij Wonderland

Wij denken graag met je mee over je opvangwensen en we nodigen je uit om Wonderland en onze kwaliteiten zelf te ervaren. Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan. Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.