Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Ben jij een flexibele pedagogisch medewerker met ervaring, die van aanpakken houdt? Vind jij het leuk om kinderen van 0-4 jaar een plezierige dag te bezorgen? Reageer dan snel!

Pedagogisch oproepmedewerker
kdv Hillegom


Wie wij zijn
Wonderland Kinderopvang maakt deel uit van de Wonderland Groep. Deze groep bestaat uit zes kinderopvangorganisaties met 27 locaties voor kinderdagverblijf (0-4 jaar), peuterspeelschool (2,5-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-12 jaar). Dagelijks werken ruim 235 mensen bij de Wonderland Groep om de kinderen plezier, vertrouwen, ervaring & ontwikkeling te geven en de ouders zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wie jij bent
Als pedagogisch oproepmedewerker kdv ben je lekker druk met de dagelijkse opvang van baby’s, dreumesen en peuters. Jij vindt het leuk om het ene moment een baby een flesje te geven en even later met de dreumesen en peuters spelletjes te doen. Jij vindt net als Wonderland, plezier, vertrouwen, ervaring & ontwikkeling en ontzorging belangrijk en je woont op maximaal 20 kilometer van Hillegom. Je beschikt over een relevant mbo-diploma conform cao Kinderopvang. Ervaring met VVE is een pre.

Wat wij bieden

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Nul urencontract, met de intentie bij goed functioneren en bij groeiende kind aantallen het contract uit te breiden.
  • Salaris tussen € 2.047 en € 2.793 op basis van 36 uur per week.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens cao Kinderopvang.
  • Een collectieve zorgverzekering.
  • Sporten met korting.

Meer informatie
Wil je meer informatie over Wonderland Kinderopvang? Check dan onze website www.wonderlandkinderopvang.nl of bel met Wendy van Egmond, locatiemanager, 085-2733443.

Ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken?
Dan willen wij jou graag leren kennen! Wacht niet langer en solliciteer! Stuur een korte motivatie of misschien een filmpje van jezelf en je cv.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
 Beschikbaarheid

 Motivatie & CV
 Hoe heb je deze vacature gevonden?