Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Ben jij een vrolijke pedagogisch medewerker die van aanpakken houdt?
Ben jij op zoek naar een baan waar veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief?
Dan zoeken wij jou!

Pedagogisch medewerker kdv/bso
Wonderland Kinderopvang Hillegom
15 uur per week of meer


Wie wij zijn
Wonderland is een dynamische kinderopvangorganisatie met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang op verschillende locaties in Leiden, Hillegom en Haarlem.

Kinderdagverblijf Wonderland Stationsweg ligt aan de Stationsweg in Hillegom. Buiten de opvallend grote groepsruimtes met ieder een eigen karakter, is er veel te beleven. Uniek is onze speciale gymstudio op de bovenste verdieping, waar de kinderen lessen krijgen zoals yoga, judo, dans en gym. We vinden het belangrijk om elke dag naar buiten te gaan, daar is veel te ontdekken. Wij bieden ontwikkelingsgerichte opvang en werken met de VVE (Voor- en vroegschoolse educatie) methode Piramide.

Wonderland buitenschoolse opvang Mariastraat is centraal in het dorp Hillegom gelegen, achter de Johannesschool. Uniek is onze opvang in vier verschillende leeftijdsgroepen. Wij bieden twee buitenspeelruimtes waardoor de jongere en oudere kinderen apart kunnen buitenspelen, ook is er een moestuin. Daarnaast hebben wij een speciaal ingericht handvaardigheidslokaal. Wij hebben een uitgebreid activiteitenprogramma en organiseren veel afwisselende uitstapjes tijdens de vakanties.

Als medewerker krijg je veel vrijheid om met het team een activiteitenprogramma op te stellen en er op uit te gaan met de kinderen. Ons dynamische team bestaat uit medewerkers die schitteren door de inzet van zijn of haar unieke talent. Ontwikkeling en persoonlijke groei vinden wij belangrijk voor onze kinderen en medewerkers.

Wie jij bent
Als pedagogisch medewerker ga je op maandag, woensdag of vrijdag op het kdv werken en op dinsdag en donderdag op de bso. De ene dag ben je aan het knuffelen met baby’s en verschoon je luiers en de andere dag ga je buiten op avontuur met de kinderen. Geen dag is hetzelfde! Je beschikt over een relevant diploma volgens cao Kinderopvang.

Wij bieden
  • Leuke vrolijke kinderen, onze kinderen zijn de leukste, echt waar!
  • Salaris tussen € 2.047 en € 2.793 op basis van 36 uur per week.
  • Jaarcontract, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens cao Kinderopvang.
  • Opleidingen en ontwikkelmogelijkheden.
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ideeën.
  • Een collectieve zorgverzekering.
  • Sporten met korting.
  • Een goede werk-privé balans.
  • En natuurlijk niet te vergeten gezellige teamuitjes.

Je bent welkom!
Ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken? Dan willen wij jou graag leren kennen! Vul onderstaand formulier in of stuur je cv naar

Meer informatie over Wonderland Kinderopvang? Check dan deze website of bel met onze locatiemanager Mariska Hoos op 085 2733444

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
 Beschikbaarheid

 Motivatie & CV
 Hoe heb je deze vacature gevonden?