Waarom Wonderland?

Samen op avontuur

Blob 13422 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Bij Wonderland nemen we je mee op avontuur. We gaan samen op ontdekkingsreis. Wij laten kinderen groeien van pasgeboren baby tot een zelfverzekerd kind.

Blob 13446 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29
I vorm zacht blauw

Bij Wonderland zijn wij dagelijks bezig met het begeleiden van ‘onze’ kinderen. We willen hen het beste meegeven. We begeleiden ze bij het opgroeien en zichzelf ontwikkelen. Daar ligt onze kracht en dat is onze ambitie.

Tegen ‘onze’ kinderen zeggen we: Sta open voor nieuwe ervaringen. Neem ze in je op met al je zintuigen. Ontwikkel je. Voel je vrij in onze veilige en uitdagende Wonderland wereld. Elke stap die je bij ons zet, draagt bij aan jouw ontwikkeling. We stimuleren je om je eigen keuzes te maken. In contact met de ander en tegelijk persoonlijk op jou gericht. Dat leidt tot unieke ervaringen, de bouwstenen waarmee jij aan jouw toekomst bouwt. Samen met Wonderland ben je op ontdekkingstocht.

Beleef jouw avontuur!

V vorm geel
O vorm turquoise

Opvang van
de beste kwaliteit

Je kind is voor jou het meest dierbare dat er bestaat. Dat betekent dat je kiest voor opvang van de beste kwaliteit. Kinderopvang die goed past bij je kind en bij jou. Bij Wonderland stellen we hoge eisen aan kwaliteit. Of het nu gaat om onze locaties en medewerkers, de materialen en inrichting of de maaltijden en activiteiten. Alles vinden wij even belangrijk.

13464 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Professionele opvang

Wanneer je dagelijks kinderen begeleidt in hun essentiële eerste levensjaren, dan doe je dat vanuit een overtuiging. De overtuiging dat kinderen in deze jaren die belangrijke basis voor later leggen. De overtuiging dat jij daar een rol in wilt spelen. De overtuiging dat jij een bijdrage aan hun ontwikkeling kunt leveren. Bij Wonderland hebben wij deze overtuiging. Als professionele opvang bieden wij, naast de andere belangrijke personen voor een kind (de ouders, opa en oma) een vertrouwde omgeving. Een veilige, uitdagende en liefdevolle omgeving. Een omgeving waar plezier, veiligheid en uitdaging ervoor zorgen dat je kind zich optimaal kan ontwikkelen.

De beste mensen

We stimuleren je kind om zich spelenderwijs te ontwikkelen tot een gelukkig, krachtig en sociaal vaardig mens. Iemand die eigen keuzes kan maken. Om dit als organisatie waar te maken, moeten we wel wat in huis hebben. Onze medewerkers werken vanuit hun kennis over kinderen. Zij doorlopen een uitgebreid aanvullend scholings- en begeleidingsprogramma om continu geprikkeld te blijven en hun kennis te vergroten. Ook de leidinggevende heeft een pedagogische achtergrond om de medewerkers heel gericht te begeleiden.

Uitdagende speelomgeving en gevarieerde activiteiten

Wonderland besteedt veel aandacht aan de indeling en inrichting van alle binnen- en buitenruimtes met divers materiaal. De ruimtes bieden rust en veiligheid, maar zijn ook uitdagend. Ze prikkelen de nieuwsgierigheid en creativiteit van je kind. Doorkijkjes naar andere groepen en naar buiten verruimen de blik van je kind naar een grotere wereld. Met ook nog een rijk en gevarieerd activiteitenaanbod is alles erop gericht om elke dag met plezier te komen. Voor weer een nieuw avontuur!

Uitnodigend materiaal

Je kind komt bij ons binnen in een ruimte waar het speelmateriaal al klaarstaat. Alles staat uitnodigend op ooghoogte, zodat je kind gemakkelijk kan kiezen wat het gaat doen. Er is veel materiaal dat op meerdere manieren kan worden gebruikt om de fantasie te stimuleren. En niet al het speelmateriaal komt uit de winkel of is als speelgoed ontworpen. Dat levert zeker nieuwe ervaringen op.

Elke dag buiten bewegen

Alle kinderen gaan dagelijks naar buiten, wat voor weer het ook is. Op de meeste locaties hebben we bijzondere natuurspeelplaatsen ingericht, met zand, stenen, hout, waterbanen, planten, schelpen, moestuinen en nog veel meer. Het is een uitdagende omgeving die uitnodigt tot avontuurlijk en fantasierijk spel. Elke leeftijd vraagt om een eigen inrichting van de buitenruimte. Voor de kleineren is er extra aandacht voor veilig ontdekken en verkennen van de eigen grenzen. Grotere kinderen hebben meer uitdaging nodig. Op de BSO is er daarom veel aandacht voor sport en spel.

I vorm geel

Kom een kijkje nemen!

Wij denken graag met je mee over je opvangwensen en we nodigen je uit om Wonderland en onze kwaliteiten zelf te ervaren. Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan. Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.