Ouders vertellen over wonderland

Hun eigen ervaringen

Blob Pinkeltjesland114DJvD volledige toestemming voor alle bvs

Hoe ouders en kinderen de opvang bij Wonderland ervaren kunnen ze het allerbeste zelf vertellen. Hieronder lees je een greep uit de reacties die wij dagelijks krijgen. Stiekem zijn we hier best trots op.

I vorm zacht blauw

Structuur en vertrouwen in het beleid zijn voor iedereen die bij Wonderland betrokken is, belangrijk. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de ouders en onze medewerkers. Kwalitatief goed beleid staat niet vast, maar ontwikkelt zich continu verder. Daarom stellen we regelmatig ons beleid bij aan de hand van nieuwe ontwikkelingen. 

Regelmatig controleert de GGD de uitvoering van het beleid bij Wonderland. De rapporten van die inspecties vind je op de locatiepagina’s. Ter aanvulling hierop voert Wonderland ook zelf op iedere locatie jaarlijks een controle uit.

Hieronder vind je de beleidsstukken over de pedagogische visie van Wonderland en de afspraken en tijden rondom het brengen en halen van de kinderen. Het privacybeleid voor de kinderen komt ook aan bod. Bijvoorbeeld als het gaat om de regels over het fotograferen van kinderen en het al dan niet openbaar maken van die foto’s. Je vindt tenslotte ook onze huisregels rondom hygiëne en onze ruilservice tussen de beleidsstukken.

V vorm geel
O vorm turquoise

De ervaringen

Onze jongens gaan met veel plezier naar de BSO, ze spelen lekker binnen en buiten. De leid(st)ers zijn erg betrokken, ze kijken echt naar de persoonlijke behoeftes van het kind. De ZwemBSO is fantastisch, ze gaan met hun vriendjes naar zwemles en als ouder heb je er geen omkijken naar.

Linda Haak

Wonderland is een fijne, vertrouwde opvang voor m’n dochters. Als ik ze ophaal hebben de meiden altijd enthousiaste verhalen over de knutsels die ze hebben gemaakt, eten dat ze hebben gekookt, spelletjes die ze hebben gedaan, enzovoort. Het is een kleinschalige opvang, zo leren we de leidsters goed kennen en ze hebben echt oog voor de kinderen. Ook is er veel flexibiliteit en is het bijvoorbeeld bijna altijd wel mogelijk om een dag te ruilen. Maar het belangrijkste: de meiden hebben het naar hun zin!

Janneke Barten

moeder van Sira (6) BSO en Anna (3) Peuteropvang

Ons zoontje van 4 jaar wordt al vanaf dat hij 3 maanden oud was liefdevol opgevangen bij Wonderland. Baby, dreumes, peuter of kleuter, er is een breed aanbod aan activiteiten. Alles afgestemd op de behoefte van het kind. De pedagogisch medewerkers zijn allemaal even betrokken en je merkt dat ze er écht zijn om de kinderen een leuke tijd te geven. Hij zit nu op de BSO en is helemaal enthousiast als hij over de hierover vertelt. Hij is nu de jongste van de groep, maar wordt door de grotere kinderen helemaal betrokken bij alle activiteiten. En de pedagogisch medewerker zorgt ook dat iedereen van elke leeftijd mee kan doen.

Moeder van Luuk (4 jaar)

“Ik heb 3 kids op 3 locaties van Wonderland. Allemaal op eigen inzicht en niveau. Lieve leidsters die meedenken, meeleven en je het gevoel geven met een gerust hart te kunnen gaan werken. Ze doen bij de BSO leuke activiteiten en leuke trips. Koken, tekenen en noem maar op. Er wordt overal op gelet en ik krijg dat teruggekoppeld. Dat geeft me de rust dat mijn kind als individu wordt gezien in de groep. Ik zeg: ‘bedankt Wonderland’.”

Naima Hadouch

“Leuke leidsters die een gezellige sfeer weten te creëren. Zoonlief verwelkomt me regelmatig met: ‘Ik ga echt nog niet mee naar huis mam’.”

Jojan Buiteman

“Heel fijn kinderdagverblijf! Onze zoon ging er met veel plezier heen. Hij heeft het er nog over. Lieve pedagogisch medewerkers die begaan zijn met de kinderen. Het buiten zijn vonden wij echt super!”

Saskia Post

“Altijd een welkom gevoel, leuke leidsters en een gezellige sfeer! Alles is bespreekbaar. Gewoon een fijne opvang!”

Renate de Block

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.