Goede doelen en sponsoring

Bijdragen aan een betere wereld

Blob Pinkeltjesland114DJvD volledige toestemming voor alle bvs

Wonderland Kinderopvang wil een steentje bijdragen aan een betere wereld. Daarom stellen wij ieder jaar een bedrag beschikbaar voor het steunen van goede doelen en sponsoring.

I vorm zacht blauw

Zo steunen wij al jaren de Stichting Panti Asuhan met een structurele jaarlijkse financiële bijdrage. Deze stichting richt zich op de ondersteuning van kindertehuizen in Indonesië. Met deze financiële bijdrage geeft Stichting Panti Asuhan de kinderen in de tehuizen een kans op een betere toekomst. Maar we doen meer. Wij stellen ook graag geld beschikbaar voor goede doelen die onze medewerkers, ouders en kinderen belangrijk vinden. Je kunt een goed doel aandragen waarvoor jij jezelf inzet en waarvoor je ook graag een bijdrage van ons wil. Dus doe jij mee aan de plaatselijke Unicefloop? Is er een inzamelingsactie voor een gezin uit het dorp? Wordt er een nieuw speeltuintje gebouwd? Draag jij de plaatselijke voedselbank een warm hart toe en zet jij je hier ook voor in? Oftewel, weet jij een lokaal goed doel of een lokaal evenement voor een goed doel dat we als organisatie kunnen steunen? Of zet een van je kinderen zich in voor een goed doel? Of misschien wel een groep kinderen op onze locatie dat gezamenlijk een goed doel wil steunen? Ideeën van kinderen zijn natuurlijk ook erg welkom.

V vorm geel
O vorm turquoise

Er zijn wel een aantal spelregels

  • Per goed doel wordt er een maximaal vooraf bepaald bedrag gedoneerd en alleen lokale goede doelen of lokale evenementen worden ondersteund.
  • In ruil voor de donatie ontvangen wij naamsvermelding zowel online als offline.
  • De medewerker, ouder of het kind dat de donatie aanvraagt, zet zichzelf actief in voor het goede doel met tijd of geld.
  • Wij ontvangen een factuur of ander document over de donatie ten behoeve van de boekhouding.

Stuur een mail naar Marketing en communicatie adviseur Monique van der Wardt en dan neemt zij contact met je op.

Een betere wereld maken we samen

Blob Extra foto 2x onherkenbaar Pinkeltjesland369DJvD

Sponsoring kan ook

Om de band met onze directe samenwerkingspartners te verstevigen kunnen wij onze partners sponsoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een basisschool, verloskundigenpraktijk, speeltuinvereniging of een wijkfeest.

Ook hiervoor gelden een aantal spelregels

  • Per sponsoring wordt er een maximaal vooraf bepaald bedrag gedoneerd en sponsoring is uitsluitend bedoeld voor lokale samenwerkingspartners.
  • Medewerkers/ouders/kinderen van de organisatie en samenwerkingspartners kunnen een sponsoringsverzoek indienen.
O vorm zacht blauw
  • In ruil voor de sponsoring ontvangen wij naamsvermelding zowel online als offline.
V vorm geel
  • Wij ontvangen een factuur of ander document over de donatie ten behoeve van de boekhouding.
I vorm zacht blauw
O vorm turquoise

Dus zie jij bij één van onze samenwerkingspartners een mooie kans om hen een sponsoring aan te bieden? Bijvoorbeeld voor een nieuwe speeltoestel of een sponsorloop? Laat het weten aan de locatiemanager. Deze neemt vervolgens contact op met de afdeling Marketing – Communicatie.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.