Over Wonderland Kinderopvang

Samen op avontuur

Wonderland wil je kind de beste plek bieden om te groeien en zich te ontwikkelen. In een veilige omgeving, mét uitdagingen. Door zelf ervaringen op te doen. En spelenderwijs te ontdekken.

Dat doen we door professionele kinderopvang te bieden van hoge kwaliteit. In een team van enthousiaste medewerkers, een pedagoge en pedagogisch specialisten. Natuurlijk in nauw contact met de ouders.

We kijken ernaar uit om jou en je kind binnenkort te begroeten op één van onze opvanglocaties. Samen ontdekken we je avontuur.

Wie zijn wij?

Over Wonderland Kinderopvang

Wonderland Kinderopvang biedt professionele kinderopvang en heeft in totaal 30 verschillende locaties in Nederland. Daar vind je onze kinderdagverblijven (0 tot 4 jaar), peuteropvang (2 tot 4 jaar) en buitenschoolse opvang (4 tot 12 jaar). Wij zijn gehuisvest in Baarn, Breukelen, Haarlem, Hillegom, Hilversum, Katwijk, Leiden, Noordwijk en Overveen. Iedere locatie heeft zijn eigen karakter, uitstraling, grootte en groepssamenstelling. Zo kies je als ouder zelf wat het beste past bij je kind en bij jou.

Wonderland maakt deel uit van Babilou Family. De Babilou Family vormt een gemeenschap die zich dagelijks in 12 landen vol enthousiasme inzet om de beste kinderopvang aan te bieden. Babilou Family is een van origine Frans familiebedrijf en is opgericht in 2003. Het bedrijf heeft veel kennis en expertise in huis op pedagogisch gebied. Hun kijk op kinderen sluit goed aan op onze kindvisie: ‘Ik geloof in mijzelf, ik leer continu, ik ontdek de wereld’.

Paula Bernsen

Directeur van Wonderland Kinderopvang

De ambitie van Wonderland Kinderopvang

Bij Wonderland ga je samen op avontuur. Als kind, als ouder of als medewerker. We gaan samen op ontdekkingsreis en bieden je kind de beste plek om te groeien en zich te ontwikkelen. Van pasgeboren baby tot een zelfstandig, zelfbewust en sociaal kind. Bij Wonderland zijn wij dagelijks professioneel, eigenwijs en enthousiast bezig met het begeleiden van ‘onze’ kinderen. We willen ze het beste meegeven. In een veilige omgeving, mét uitdagingen. Door zelf ervaringen op te doen. En spelenderwijs te ontdekken en samen te spelen met andere kinderen. We stimuleren ze bij het opgroeien en zichzelf ontwikkelen. Dat doen we door professionele kinderopvang te bieden van hoge kwaliteit. In een team van enthousiaste medewerkers, een pedagoge en pedagogisch specialisten. Natuurlijk in nauw contact met de ouders. Daar ligt onze kracht en dat is onze ambitie.

Ouders vertellen

Op de pagina Ouders vertellen lees je een aantal ervaringen van ouders en kinderen. 

Goede doelen en sponsoring

Wonderland Kinderopvang helpt kinderen ver weg en dichtbij

Wonderland Kinderopvang draagt graag een steentje bij aan een betere wereld. Daarom stellen wij ieder jaar een bedrag beschikbaar om goede doelen te steunen en voor sponsoring.

Nieuws en Blogs

Interessante artikelen, nieuws over Wonderland en de blogs van directeur Paula Bernsen vind je op de pagina Nieuws en blogs. Ook vind je hier online brochures over onderwerpen die te maken hebben met onze kinderopvang.

Ons beleid

Goede afspraken zijn belangrijk om hoge kwaliteit te bieden. Daarom hebben wij over diverse onderwerpen beleid opgesteld. Op de pagina Ons beleid lees je daar meer over. Van pedagogisch beleid, ziektebeleid en veiligheid- en gezondheidsbeleid tot voedingsbeleid, ruilservice en vervoersprotocollen. En van criteria van voorrang bij plaatsingsbeleid en pedagogische werkplannen per locatie tot algemeen plaatsingsbeleid en onze huisregels.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij denken graag met je mee over je opvangwensen en we nodigen je uit om Wonderland en onze kwaliteiten zelf te ervaren. Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan. Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.