Het Ouderportaal

In contact met elkaar

Blob Pinkeltjesland114DJvD volledige toestemming voor alle bvs

Het contact met de ouders vinden wij belangrijk en met ons ouderportaal streven wij ernaar om de dienstverlening naar en relatie met ouders te versterken. Wij communiceren met ouders via ons Wonderland ouderportaal / ouderapp van Jaamo.

I vorm zacht blauw

Via het ouderportaal / ouderapp houden wij je op de hoogte van wat je kind allemaal bij ons beleeft en welke activiteiten wij doen. We delen persoonlijke foto’s en berichten, zodat je kunt zien en lezen wat je kind allemaal voor een avonturen op onze opvang beleeft. Je kunt direct in contact komen met de groep waar je kind opvang heeft.

Ook regel je hierin de kinderopvang overal en op elk moment. Dit biedt je gemak voor ouders. 

Via het ouderportaal (via de pc) / ouderapp (via de smartphone/tablet) kun je een aantal administratieve zaken rondom de opvang van je kind digitaal regelen. Zo kun je bijvoorbeeld:

  • Een tweede of volgend kind inschrijven.
  • Mutaties doorgeven, bijvoorbeeld adres gegevens wijzigen.
  • Wijzigingen omtrent de opvangdagen en pakketten aanvragen/doorgeven. Opzeggingen ontvangen wij graag per e-mail.
  • Extra opvang en ruildagen aanvragen.
  • Flexibele opvang inplannen.
  • Opvang voor roostervrije dagen aanvragen. Indien je kind gebruik maakt van één van onze buitenschoolse opvang locaties dan bieden wij ook opvang aan op de roostervrije dagen van school. Als je je kind hiervoor wilt opgeven dan kun je dit ook via het ouderportaal doen. Aanmelden kan tot een week voor de betreffende vrije dag. Je zult bericht van ons ontvangen of de opvang verzorgd zal worden.
  • Contracten digitaal ondertekenen.
  • Overzicht van facturen inzien (enkel inzichtelijk voor de debiteur).

Regel jouw zaken op het Ouderportaal

O vorm zacht blauw

De ouderapp van Wonderland

Ook is er de Wonderland ouderapp van Jaamo beschikbaar. Ouders kunnen eenvoudig alle essentiële zaken rondom de opvang van hun kind(eren) met de smartphone regelen. De Wonderland ouderapp is geschikt voor iOS en Android.

De handleiding vind je in de ouderapp. Klik op je persoonlijke account/foto dan klapt er een menu uit, waarin de handleiding staat.

Bij een akkoord op het plaatsingsaanbod ontvangen ouders inloggegevens. Bij vragen kun je contact opnemen met de afdeling kindplanning.

V vorm geel
O vorm turquoise
Kindplanning algemeen:

Via e-mail: kindplanning@wonderlandkinderopvang.nl 
of telefonisch via: 088 202 80 80 (keuzemenu optie 2).

Kindplanning in Baarn

Via e-mail: kindplanningbaarn@wonderlandkinderopvang.nl 
of tel. 088 202 81 12

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.