Kinderopvang Wonderland

Ontdek samen jouw avontuur

Blob 13434 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Wonderland Kinderopvang wil je kind de beste plek bieden om te groeien en zich te ontwikkelen. In een veilige omgeving, mét uitdagingen. 

Door zelf ervaringen op te doen. En spelenderwijs te ontdekken. Dat doen we door professionele kinderopvang te bieden van hoge kwaliteit. In een team van enthousiaste medewerkers, een pedagoge en pedagogisch specialisten. Natuurlijk in nauw contact met de ouders. Er is bij Wonderland veel mogelijk.

Kies de opvang die bij jou en je kind past:

teddy bear 1

0-4 jaar

Kinderdagverblijven

Bij Wonderland vinden we iedere fase even belangrijk. We stimuleren je kind zich te ontwikkelen met activiteiten die daarbij passen.

shape green round
geelpijltje
sand castle

2-4 jaar

Peuteropvang

Hier leren zij om te gaan met leeftijdsgenootjes, samen te delen en te spelen. Zo krijgt je kind een betere start op de basisschool.

beach ball 1

4-12 jaar

Buitenschoolse opvang

Wij creëren een plek waar je kind zichzelf kan zijn, net als thuis. En we nemen de verantwoordelijkheid voor een paar uur van je over..

Blob 13422 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Kwaliteit kinderopvang bij Wonderland

Je kind is voor jou het meest dierbare dat er bestaat. Dat betekent dat je kiest voor opvang van de beste kwaliteit. Kinderopvang die goed past bij je kind en bij jou. Bij Wonderland stellen we hoge eisen aan kwaliteit. Of het nu gaat om onze locaties en medewerkers, de materialen en inrichting of de maaltijden en activiteiten. Alles vinden wij even belangrijk.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan. Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.