Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Stopzetten gebruik Stints

Leiden, 21 september 2018

Donderdagochtend 20 september 2018 heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar (Stint) van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. We zijn enorm geschokt door dit tragische ongeluk en ons medeleven gaat uit naar alle betrokkenen.

Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval loopt nog. Hierover is nog niks bekend gemaakt. Wat we op dit moment wel weten is dat de elektrische bolderkar, die betrokken is geweest bij het ongeluk, van het merk Stint is. Wij rijden met elektrische bolderkarren van dezelfde leverancier.

De veiligheid van onze kinderen en medewerkers vinden wij uiteraard zeer belangrijk. We willen dan ook geen enkel risico nemen. Daarnaast willen we graag acteren op de zorgen die bij onze ouders leven. Wij begrijpen deze zorg volkomen. We hebben dan ook besloten om voorlopig uit voorzorg niet meer te rijden met de Stints.

ZwemBSO


Bij Wonderland Kinderopvang kunnen kinderen hun zwemdiploma's halen tijdens de BSO. Samen met de kinderen van Wonderland. De lessen worden gegeven door gediplomeerde zweminstructeurs.


Medewerkers van Wonderland begeleiden de kinderen buiten de lessen. De kinderen worden bij school opgehaald, waarna ze naar het zwembad gaan. Bij het zwembad krijgen de kinderen eten en drinken. Daarna volgen de kinderen hun eerste zwemles van die middag. Na de eerste zwemles is er een korte pauze waarna de kinderen hun tweede zwemles van die middag volgen. Na afloop van de tweede zwemles kleden de kinderen zich onder begeleiding van onze medewerkers om en gaan weer naar Wonderland.

Uniek aan onze ZwemBSO is dat de kinderen twee keer op één middag les krijgen. Op deze manier hebben zij meer ruimte om vertrouwd te raken met het zwemmen. De kinderen worden op hun eigen tempo en niveau begeleid door professionele zweminstructeurs. Wanneer de kinderen er klaar voor zijn stromen zij door naar het volgende 'badje'. Tijdens de zwemlessen zijn de Wonderland medewerkers aanwezig in het zwembad, waardoor er extra begeleiding is voor de kinderen. De zweminstructeurs en de zwemcoördinator van het zwembad houden zwemvorderingen goed bij. Op regelmatige basis kun je de zwemkunsten van je kind bewonderen tijdens de kijklessen.

De Wonderland ZwemBSO betekent meer vrije tijd voor je gezin.

Meer informatie over ZwemBSO Leiden en ZwemBSO Hillegom.

I love this place and my kids too...near to my home

Smriti Sona

Op Wonderland Sport en Spel sporten de kinderen onder begeleiding van een speciale sportmeester. Als ik Thijmen op haal is hij altijd moe maar voldaan van de sportmiddag die hij heeft gehad.

moeder van Thijmen (6 jaar)

Carolien kijkt altijd erg uit naar de schoolvakanties, want dan heeft Wonderland een speciaal vakantieprogramma. Ze doen de leukste dingen met de kinderen. Ik ben ’s avonds altijd erg benieuwd naar de verhalen van wat ze die dag weer gedaan hebben.

vader van Carolien (6 jaar)

De ZwemBSO vind ik echt een uitkomst. Onze kinderen gaan beiden met veel plezier Wonderland naar zwemles. Dit scheelt ons weer een hoop heen en weer rijden op zaterdag ochtend. Dan genieten we nu echt van een vrije dag.

moeder van 2 kinderen op Wonderland BSO