Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Stopzetten gebruik Stints

Leiden, 21 september 2018

Donderdagochtend 20 september 2018 heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar (Stint) van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. We zijn enorm geschokt door dit tragische ongeluk en ons medeleven gaat uit naar alle betrokkenen.

Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval loopt nog. Hierover is nog niks bekend gemaakt. Wat we op dit moment wel weten is dat de elektrische bolderkar, die betrokken is geweest bij het ongeluk, van het merk Stint is. Wij rijden met elektrische bolderkarren van dezelfde leverancier.

De veiligheid van onze kinderen en medewerkers vinden wij uiteraard zeer belangrijk. We willen dan ook geen enkel risico nemen. Daarnaast willen we graag acteren op de zorgen die bij onze ouders leven. Wij begrijpen deze zorg volkomen. We hebben dan ook besloten om voorlopig uit voorzorg niet meer te rijden met de Stints.

Onderbouw

Vakantieopvang


Vakantie bij Wonderland is ook echt vakantie, deze tijd wordt gebruikt om leuke dingen met de kinderen te doen. Er worden grotere activiteiten gedaan, zoals koken en het spelen van uitgebreide spellen.


De vakantie is ook een mooie gelegenheid om uitstapjes te gaan maken, bijvoorbeeld naar een museum of naar het bos, een speelparadijs of het strand. Met onze elektrische bolderwagen, de Stint hebben we de mogelijkheid om uitstapjes te maken naar iets verder gelegen plaatsen. Soms nemen we ook de trein voor een uitstapje, voor veel kinderen een hele belevenis.

In de schoolvakanties is je kind van harte welkom op de buitenschoolse opvang. De locaties zijn geopend tussen 07.30 uur en 18.30 uur. Niet alle locaties van Wonderland Kinderopvang zijn geopend in de vakantieweken, het is mogelijk dat je kind tijdens de vakanties op een andere locatie van Wonderland wordt opgevangen.

U kunt er op vertrouwen dat uw kind ook in de vakanties bij Wonderland in goede handen is.


Vakantieprogramma's Hillegom

Wonderland Mariastraat:
Onderbouw
Middenbouw
Topgroep

Wonderland Fontein
Wonderland SportBSO

I love this place and my kids too...near to my home

Smriti Sona

Op Wonderland Sport en Spel sporten de kinderen onder begeleiding van een speciale sportmeester. Als ik Thijmen op haal is hij altijd moe maar voldaan van de sportmiddag die hij heeft gehad.

moeder van Thijmen (6 jaar)

Carolien kijkt altijd erg uit naar de schoolvakanties, want dan heeft Wonderland een speciaal vakantieprogramma. Ze doen de leukste dingen met de kinderen. Ik ben ’s avonds altijd erg benieuwd naar de verhalen van wat ze die dag weer gedaan hebben.

vader van Carolien (6 jaar)

De ZwemBSO vind ik echt een uitkomst. Onze kinderen gaan beiden met veel plezier Wonderland naar zwemles. Dit scheelt ons weer een hoop heen en weer rijden op zaterdag ochtend. Dan genieten we nu echt van een vrije dag.

moeder van 2 kinderen op Wonderland BSO