Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep
Opvangpakketten


Bij Wonderland kies je zelf je opvangpakket!

Wonderland Kinderopvang biedt ouders/verzorgers een gevarieerd dienstenaanbod waardoor de kinderopvang naar wens kan worden ingericht.

 

Wonderland 52-Weken-Pakket (meest gekozen door onze klanten)
Bij dit opvangpakket heb je 52 weken opvang voor je kind, gedurende de schoolgaande weken en vakantieweken.
In 2017 was dit pakket inclusief twee extra opvangdagen, per contract dag, die je kon inzetten in de vakanties. Met ingang van 2018 is de inzetbaarheid van de uren nog verder uitgebreid. Zo mogen deze uren (22 per jaar per opvangdag) ingezet worden voor extra vakantiedagen, extra BSO dagen of op schoolvrije dagen, wel of niet in aanvulling op BSO tijden en blijft de inzetbaarheid niet beperkt tot twee inzet momenten per jaar.

Met het Wonderland Standaard pakket heb je dus het hele jaar geen omkijken naar de opvang, je kind kan alle weken terecht bij Wonderland.

Wonderland Schoolweken
Bij dit opvangpakket heb je opvang voor de 40 schoolgaande weken. Je kind kan dus alle schoolgaande weken bij Wonderland terecht. Wanneer je een keer gebruik wilt maken van opvang tijdens de vakanties dan kun je dit op incidentele basis afnemen.

Kies je voor het Wonderland Schoolweken pakket dan kies je voor buitenschoolse opvang tijdens de schoolweken en voor een andere oplossing tijdens de schoolvakanties.

Wonderland Vakantieweken
Met dit opvangpakket heb je de opvang voor je kind gedurende de 12 vakantieweken geregeld. Wanneer je een keer gebruik wilt maken van opvang tijdens de schoolweken dan kun je dit op incidentele basis afnemen.

Met het Wonderland Vakantieweken pakket heb je de opvang geregeld voor de vakantieweken.

Wonderland VSO
Voorschoolse opvang is opvang voor de openingstijd van school.
De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur naar Wonderland gebracht worden door de ouders en worden rond 8.30 uur door de groepsleiding naar school gebracht. De kinderen worden begeleid door ons team van vaste groepsleiding.

Wonderland ZwemBSO
Wonderland biedt een ZwemBSO aan. Je kind kan tijdens BSO tijd het A,B en C-diploma halen. Onder begeleiding van een medewerker van Wonderland gaan de kindereen naar het zwembad. Hier volgen zij op een middag twee zwemlessen. Tijdens kijklessen kun je de vorderingen van je kind bewonderen. Zo kun je op je vrije dagen leuke dingen doen met je kind(eren) en hoeft er dan niet meer gezwommen te worden.

Kijk hier voor de tarieven

I love this place and my kids too...near to my home

Smriti Sona

Op Wonderland Sport en Spel sporten de kinderen onder begeleiding van een speciale sportmeester. Als ik Thijmen op haal is hij altijd moe maar voldaan van de sportmiddag die hij heeft gehad.

moeder van Thijmen (6 jaar)

Carolien kijkt altijd erg uit naar de schoolvakanties, want dan heeft Wonderland een speciaal vakantieprogramma. Ze doen de leukste dingen met de kinderen. Ik ben ’s avonds altijd erg benieuwd naar de verhalen van wat ze die dag weer gedaan hebben.

vader van Carolien (6 jaar)

De ZwemBSO vind ik echt een uitkomst. Onze kinderen gaan beiden met veel plezier Wonderland naar zwemles. Dit scheelt ons weer een hoop heen en weer rijden op zaterdag ochtend. Dan genieten we nu echt van een vrije dag.

moeder van 2 kinderen op Wonderland BSO