Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep
Opvang voor schooltijd (VSO)


Het kan zo zijn dat het drukke moment van het opstaan in de ochtend en het naar school brengen van de kinderen niet goed aansluit op uw andere verantwoordelijkheden. Wonderland ontzorgt je ook graag op dit moment van de dag in de vorm van onze voorschoolse opvang (VSO).

Wanneer je gebruik maakt van de VSO dan kun je in de schoolgaande weken je kind vanaf 7.30 uur naar Wonderland brengen. Wij verzorgen een rustige start van de dag voor je kind. Er is de mogelijkheid om iets te drinken en fruit te eten en je kind kan vrij spelen met al het Wonderland speelgoed. Voor de aanvangstijd van de school brengt een medewerker van Wonderland je kind naar school.


Als je alleen af en toe behoefte hebt aan voorschoolse opvang dan is het mogelijk om dit incidenteel af te nemen.

Meer informatie over de locaties waar wij VSO aanbieden: Wonderland Mariastraat, Wonderland Vondellaan.

I love this place and my kids too...near to my home

Smriti Sona

Op Wonderland Sport en Spel sporten de kinderen onder begeleiding van een speciale sportmeester. Als ik Thijmen op haal is hij altijd moe maar voldaan van de sportmiddag die hij heeft gehad.

moeder van Thijmen (6 jaar)

Carolien kijkt altijd erg uit naar de schoolvakanties, want dan heeft Wonderland een speciaal vakantieprogramma. Ze doen de leukste dingen met de kinderen. Ik ben ’s avonds altijd erg benieuwd naar de verhalen van wat ze die dag weer gedaan hebben.

vader van Carolien (6 jaar)

De ZwemBSO vind ik echt een uitkomst. Onze kinderen gaan beiden met veel plezier Wonderland naar zwemles. Dit scheelt ons weer een hoop heen en weer rijden op zaterdag ochtend. Dan genieten we nu echt van een vrije dag.

moeder van 2 kinderen op Wonderland BSO