Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

ZELFSTANDIGHEID

Naar de basisschool


Gaat je kind bijna naar de basisschool of is hij of zij net gestart? Het is voor jouw kind en jou als ouder een spannende tijd. Hoe zal het gaan op school? Zal je zoon of dochter het leuk vinden op school en hoe zal het wennen op school gaan?

Vaak maken kinderen in deze periode ook hun start op de Buitenschoolse Opvang (BSO).
Wonderland Kinderopvang begeleidt deze start op de BSO met de grootste zorg. Wij vinden het belangrijk om jou en je kind een goede start te geven bij ons op de opvang.
Deze begeleiding begint al voordat de opvang start. Allereerst door jullie bij ons te ontvangen voor een rondleiding. Aan de hand daarvan kunnen jullie kiezen welke locatie het best bij jullie past. Vlak voor de start word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarin we de gang van zaken op de BSO zullen bespreken. Daarnaast zullen we jullie wensen en verwachtingen bespreken. Voor de startdatum van de opvang kan je zoon of dochter een keertje komen wennen om de start nog gemakkelijker te maken.


De kwaliteit van Wonderland op een rij:

  • Keuze uit verschillende locaties, hierdoor kun je een opvanglocatie kiezen die goed bij jouw kind past.
  • Verschillende opvangpakketten, hierdoor kun je de opvang goed afstemmen op jouw opvangbehoeften.
  • Divers activiteiten aanbod, hierdoor doen de kinderen veel ervaringen en ontwikkeling op de BSO.
  • ZwemBSO, je kind kan de zwemdiploma´s halen tijdens BSO-tijd. Dat scheelt weer een heleboel ritjes naar het zwembod op je vrije dag.
  • Speciale vakantie activiteiten, de kinderen hebben een heerlijke tijd in de schoolvakanties bij ons op de BSO.

En nu? Kom kijken bij Wonderland!

Wij denken graag met u mee over uw opvangwensen. Maak gerust een afspraak voor een rondleiding om alvast bij ons te komen kijken. Wij leiden u met plezier vrijblijvend rond op ons kinderdagverblijf en beantwoorden al uw vragen. We nodigen u graag uit om Wonderland en al haar kwaliteiten zelf te ervaren.

I love this place and my kids too...near to my home

Smriti Sona

Op Wonderland Sport en Spel sporten de kinderen onder begeleiding van een speciale sportmeester. Als ik Thijmen op haal is hij altijd moe maar voldaan van de sportmiddag die hij heeft gehad.

moeder van Thijmen (6 jaar)

Carolien kijkt altijd erg uit naar de schoolvakanties, want dan heeft Wonderland een speciaal vakantieprogramma. Ze doen de leukste dingen met de kinderen. Ik ben ’s avonds altijd erg benieuwd naar de verhalen van wat ze die dag weer gedaan hebben.

vader van Carolien (6 jaar)

De ZwemBSO vind ik echt een uitkomst. Onze kinderen gaan beiden met veel plezier Wonderland naar zwemles. Dit scheelt ons weer een hoop heen en weer rijden op zaterdag ochtend. Dan genieten we nu echt van een vrije dag.

moeder van 2 kinderen op Wonderland BSO