Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep
Kwaliteiten op een rij


Wonderland heeft buitenschoolse opvang (BSO) locaties in Haarlem, Hillegom, Katwijk, Leiden en Overveen. Specifieke informatie over een bepaalde locatie, lees verder BSO Haarlem, BSO's Hillegom, BSO Katwijk, BSO's Leiden, BSO's Overveen.
We nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze BSO. Je kunt dan zelf Wonderland en al onze kwaliteiten ervaren.

Begeleiding door eigen pedagoge
Wonderland heeft een pedagoge in huis die aandacht heeft voor de pedagogische kwaliteit van onze kinderopvang. Samen met de medewerkers wordt er gekeken naar hun eigen handelen zodat zij kunnen groeien in hun kwaliteiten. Daarmee zorgt Wonderland voor een veilige, gezonde en uitdagende opvang. Op deze manier zorgen wij voor de beste kwaliteit opvang. Dat gunnen wij onze kinderen op Wonderland!

Opvang die bij je kind past
Wonderland heeft meerdere BSO locaties. Iedere locatie heeft haar eigen karakter, uitstraling en groepssamenstelling. Dit maakt dat je een opvanglocatie kunt kiezen die goed bij je kind en jou als ouder past. Tijdens de periode op Wonderland maakt je kind een grote ontwikkeling door, van een kleuter tot een 12 jarige. Om steeds af te stemmen welke locatie het best bij je kind past nodigt Wonderland de kinderen af en toe uit om een middag te gaan kijken op een andere Wonderland locatie. Het is ook mogelijk om de opvang op verschillende locaties te combineren. Lees verder BSO's Hillegom, BSO's Leiden

Plezier
Op de BSO brengt je kind zijn of haar vrije tijd door. Het allerbelangrijkste vinden wij dan ook dat je kind het leuk heeft. Wonderland en plezier maken gaan hand in hand. Wonderland gaat over ontdekken, ervaringen opdoen en mooie herinneringen maken. Het hebben van positieve ervaringen en het maken van fijne herinneringen maken dat u en uw kind met plezier bij Wonderland naar binnen maar ook naar buiten lopen.

Ontwikkeling van talent
Houdt jouw kind van muziek, techniek of schilderen? Op onze BSO krijgt je kind alle kans om te ontdekken waar hij of zij van houdt van waar de talenten liggen. Naast de ontwikkeling op school bieden wij een scala aan activiteiten en ervaringen waardoor je kind zich breed kan oriënteren. Dit prikkelt het ontdekken van de talenten van je kind. De medewerkers stimuleren deze zoektocht door de kinderen te stimuleren deel te nemen aan diverse activiteiten en workshops.

ZwemBSO
Bij Wonderland leert je kind zwemmen tijdens de BSO. Zo krijgt je kind zwemles samen met vriendjes en vriendinnetjes. Voor jou als ouder betekent dit meer rust op je vrije dag. Het wekelijkse ritje naar de zwemles hoef je immers niet meer te maken, dat doen wij voor jou. Lees verder

Aandacht voor sport en bewegen
Kinderen in de basisschool leeftijd hebben vaak veel behoefte om te kunnen bewegen. Wonderand biedt hierin volop mogelijkheden. Je kunt jouw kind opgeven voor onze Wonderland SportBSO of de SportBSO combineren met de BSO Mariastraat of de BSO Fontein.
Bij de SportBSO kan jouw kind heerlijk sporten tijdens de BSO. Deze is gevestigd bij voetbal-en handbalvereniging S.V. Hillegom. Op deze locatie is extra aandacht voor sportgerichte activiteiten en sportworkshops voor de kinderen. Onder begeleiding van Wonderland sport coördinatoren leren de kinderen de beginselen van diverse sporten. Hier hebben we altijd de beschikking over een voetbalveld. Ruimte genoeg voor jouw kind om zich heerlijk na schooltijd uit te kunnen leven.

Vakantieopvang
Tijdens vakantie- en schoolvrije dagen kan je kind de hele dag bij ons terecht. Ook is het mogelijk om je schoolgaande kind alleen tijdens vakantiedagen te laten genieten van onze opvang. Tijdens de schoolvakanties bieden wij de kinderen speciale activiteitenprogramma´s aan. Lees verder

Topgroep
Om de oudste kinderen op de BSO een nieuwe uitdaging te bieden hebben wij op Wonderland een Topgroep. Deze opvanggroep is een soort club waar de oudste kinderen bijhoren. In deze club wordt de kinderen steeds meer zelfstandigheid geboden. De activiteiten zijn speciaal toegespitst op de oudsten. De medewerkers zijn speciale Topgroep medewerkers. Hierdoor zijn zij gespecialiseerd in het werken volgens de Topgroep werkwijze.

Volledig verzorgde opvang
Op de buitenschoolse opvang biedt Wonderland volledige verzorging aan. Op een dag dat kinderen naar Wonderland komen hoef je als ouder nergens meer aan te denken. Je wordt 'volledig ontzorgd'. Wij kiezen er voor om de kinderen zoveel mogelijk gezonde producten aan te bieden. Op basis van advies van het voedingscentrum hebben wij een voedingsbeleid opgesteld. Alle voeding wordt door Wonderland verzorgd. Opvang bij Wonderland betekent rust voor jou als ouder.

I love this place and my kids too...near to my home

Smriti Sona

Op Wonderland Sport en Spel sporten de kinderen onder begeleiding van een speciale sportmeester. Als ik Thijmen op haal is hij altijd moe maar voldaan van de sportmiddag die hij heeft gehad.

moeder van Thijmen (6 jaar)

Carolien kijkt altijd erg uit naar de schoolvakanties, want dan heeft Wonderland een speciaal vakantieprogramma. Ze doen de leukste dingen met de kinderen. Ik ben ’s avonds altijd erg benieuwd naar de verhalen van wat ze die dag weer gedaan hebben.

vader van Carolien (6 jaar)

De ZwemBSO vind ik echt een uitkomst. Onze kinderen gaan beiden met veel plezier Wonderland naar zwemles. Dit scheelt ons weer een hoop heen en weer rijden op zaterdag ochtend. Dan genieten we nu echt van een vrije dag.

moeder van 2 kinderen op Wonderland BSO