Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

ONTWIKKELING

Volledig verzorgde opvang


Op het kinderdagverblijf biedt Wonderland volledige verzorging aan. Op een dag dat kinderen naar Wonderland komen hoef je als ouder nergens meer aan te denken. Je wordt 'volledig ontzorgd'.

Babyvoeding
Wanneer je kindje borstvoeding drinkt dan kunnen wij dit op verantwoorde wijze bewaren en bereiden. Ook is het mogelijk om tijdens de opvang naar Wonderland te komen om te voeden. Aan de kinderen die flesvoeding drinken biedt Wonderland Nutrilon 1 en 2 aan.

Voeding
Wij kiezen er voor om de kinderen zoveel mogelijk gezonde producten aan te bieden. Op basis van advies van het voedingscentrum hebben wij een voedingsbeleid opgesteld. Alle voeding wordt door Wonderland verzorgd. In het geval dat je kind een voedingsallergie kun je met de medewerkers de specificaties bespreken.

Warme maaltijd
Wij bieden de kinderen tussen de middag een warme maaltijd aan. Kinderen eten tussen de middag vaak beter eten dan in de avond. Door de kinderen tussen de middag een warme maaltijd aan te bieden kunnen ze de belangrijke voedingsstoffen goed opnemen.
Dit kan jou als ouder rust geven. Je kunt ervoor kiezen je kind een broodmaaltijd te geven in de avond. Iets wat meestal sneller gerealiseerd is dan een warme maaltijd. Ook kun je er voor kiezen je kind nogmaals een warme maaltijd aan te bieden. Het voedingscentrum geeft aan dat het prima is om twee keer per dag een warme maaltijd te eten.

Op Wonderland Stationsweg  en Wonderland Maasdamlaan zijn de warme maaltijden bij de prijs inbegrepen. Voor de overige locaties van Wonderland verschilt het of de warme maaltijd wel of niet bij de prijs is inbegrepen.

Verzorging
Wonderland biedt full service opvang. Luiers, zonnebrand en slaapzakken worden door Wonderland verstrekt. Als uw kind een allergie heeft, kunt u dit aangeven en houden wij daar rekening mee.

Opvang bij Wonderland betekent rust voor jou als ouder.

Medewerkers stralen uit dat ze plezier in hun werk hebben, daarnaast geven ze de indruk je kind ook echt te kennen.

Ouder kinderdagverblijf

Onze kinderen zwaaien ons lachend uit en we halen ze ook lachend weer op. Het welkome gevoel iedere keer dat we naar binnenlopen maakt dat ik mij iedere dag weer realiseer dat we met Wonderland een goede keuze hebben gemaakt

moeder van 2 kinderen op Wonderland Stationsweg

Op Wonderland worden er allerlei leuke activiteiten en workshops voor de peuters georganiseerd. Zo deed Taco laatst mee met een judoles. Hij vond het geweldig. Hij raakte er aan tafel niet over uitgepraat. Ik vind het super dat de kinderen al deze ervaringen opdoen!

vader van Taco (3 jaar)

Toen ik tijdens mijn zwangerschap op zoek was naar opvang voor mijn baby’tje liep ik binnen bij Wonderland. De rust, vriendelijkheid en warme sfeer pakten mij direct. Ik ben blij dat Jasmijn geniet van de rust op de speciale babygroep.

moeder van Jasmijn (4 maanden)