Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

ONTSPANNING

Peuteropvang


Je overweegt om jouw kind naar ons kinderdagverblijf te gaan brengen?
Jullie zijn van harte welkom.
Wil je weer gaan werken? Vind je het belangrijk dat jouw kind met andere kinderen speelt? Heeft jouw peuter behoefte aan meer uitdaging?

Hebben opa en oma aangegeven minder op te willen gaan passen? Wil je jouw kind optimaal voorbereid naar de basisschool laten gaan?
Dit kunnen allemaal redenen zijn waarom je jouw kind toch naar een crèche wilt gaan brengen. 


Speciaal voor peuters hebben wij een uitgebreid aanbod aan ervaringen, ontwikkeling en plezier te bieden:

  • Voorbereiding op de basisschool
    Onze speciale peuter-medewerkers begeleiden de kinderen aan de hand van de Piramide methode. Door het gebruik van deze methode is het stimuleren van alle ontwikkelingsgebieden gewaarborgd. Hierdoor ontwikkelt jouw peuter zich optimaal. Dit bereidt hem of haar goed op de basisschool. Zo leert hij of zij bijvoorbeeld alvast in de kring zitten, op je beurt wachten maar ook met het samen spelen en werken wordt spelenderwijs vast kennisgemaakt.
  • Peuterworkshops
    Om jouw kind nog meer verschillende ervaringen op te laten doen bieden wij regelmatig extra peuterworkshops aan. Leren waar groente groeit in onze peutermoestuin. Peuterjudo met onze eigen Wonderland sportcoach en gymmen met de Hillegomse Buurtsportcoach. Deze activiteiten worden gedaan in onze eigen beweegruimte boven in pand.
  • Verzorgde overgang naar de buitenschoolse opvang
    Wanneer de kinderen bijna naar de basisschool gaan wij met hen alvast een kijkje gaan nemen op onze eigen buitenschoolse opvang. Hierdoor zijn zij alvast een beetje gewend wanneer zij doorstromen naar de Wonderland BSO.
En nu? Kom kijken bij Wonderland!

Wij denken graag met u mee over uw opvangwensen. Maak gerust een afspraak voor een rondleiding om alvast bij ons te komen kijken. Wij leiden u met plezier vrijblijvend rond op ons kinderdagverblijf en beantwoorden al uw vragen. We nodigen u graag uit om Wonderland en al haar kwaliteiten zelf te ervaren.

Medewerkers stralen uit dat ze plezier in hun werk hebben, daarnaast geven ze de indruk je kind ook echt te kennen.

Ouder kinderdagverblijf

Onze kinderen zwaaien ons lachend uit en we halen ze ook lachend weer op. Het welkome gevoel iedere keer dat we naar binnenlopen maakt dat ik mij iedere dag weer realiseer dat we met Wonderland een goede keuze hebben gemaakt

moeder van 2 kinderen op Wonderland Stationsweg

Op Wonderland worden er allerlei leuke activiteiten en workshops voor de peuters georganiseerd. Zo deed Taco laatst mee met een judoles. Hij vond het geweldig. Hij raakte er aan tafel niet over uitgepraat. Ik vind het super dat de kinderen al deze ervaringen opdoen!

vader van Taco (3 jaar)

Toen ik tijdens mijn zwangerschap op zoek was naar opvang voor mijn baby’tje liep ik binnen bij Wonderland. De rust, vriendelijkheid en warme sfeer pakten mij direct. Ik ben blij dat Jasmijn geniet van de rust op de speciale babygroep.

moeder van Jasmijn (4 maanden)