Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

SAMEN LEREN

Opvangpakketten


Bij Wonderland kies je zelf jouw opvangpakket!
Wonderland Kinderopvang biedt ouders/verzorgers een gevarieerd dienstenaanbod waardoor de kinderopvang naar wens kan worden ingericht.

52 weken pakket (meestal de voordeligste keuze)
Bij dit opvangpakket heb je 52 weken per jaar, hele dagen opvang voor jouw kind.

Met het 52-Weken-pakket heb je het hele jaar geen omkijken naar de opvang, jouw kind kan alle weken terecht bij Wonderland.

48 weken pakket
Naast het 52-Weken-pakket kun je kiezen voor het 48-Weken-pakket. Je hebt 48 weken per jaar, hele dagen opvang voor jouw kind. Door Wonderland worden zes weken in de zomervakantie periode aangewezen waaruit je drie aaneengesloten weken kunt kiezen waarin je geen gebruik maakt van de kinderopvang. Daarnaast komt jouw kind in de week van Kerst en Oud&Nieuw niet naar Wonderland.

Heb je in de zomervakantie en tussen Kerst en Oud&Nieuw geen behoefte aan kinderopvang? Dan kun je kiezen voor het 48-Weken-Pakket.

7-uurs opvang/schooltijden opvang
Ben je opzoek naar kinderopvang maar heb je geen behoefte aan de hele dag opvang voor jouw kind? Dan biedt onze 7-uurs opvang wellicht een uitkomst.

Dit aantal uren is gebaseerd op het aantal uren wat kinderen op de basisschool naar school gaan. Dit nieuwe product is dan ook voor kinderen ideaal om alvast te wennen aan het schoolritme en biedt tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden voor ouders. De 7-uurs opvang kan afgenomen worden in een 48 weken en 52 weken variant.

Halve dagopvang
Indien je behoefte hebt aan een halve dag kinderopvang dan kan dit bij Wonderland.
Je kunt een contract afsluiten met Wonderland voor opvang voor de ochtend of voor de middag. De openingstijden voor de halve dagopvang zijn in de ochtend van 7.30-13.15 uur en in de middag van 12.45-18.30 uur.

Wil je opvang voor de ochtend of de middag? Informeer dan naar de halve dagopvang.

Vroege of late opvang
De reguliere openingstijden van Wonderland zijn van 7.30-18.30 uur. Indien je behoefte hebt om jouw kind vroeger te kunnen brengen of later te kunnen ophalen dan kun je gebruik maken van vroege (vanaf 7.00 uur) of late opvang (tot 19.00 uur). Sommige ouders hebben behoefte aan ruimere openingstijden dan de huidige openingstijden (7.30-18.30 uur).

Opvang om de week
Werk je de ene week meer dan de andere week of heb je bijvoorbeeld een co-ouderschap dan kan het zijn dat je om de week opvang nodig hebt.

Bij Wonderland heb je als ouder de mogelijkheid om opvang om de week af te nemen. Jouw kind komt dan de ene week wel en de week erna niet. Opvang om de week kun je voor zowel 52 (26) weken of 48 (24) weken afnemen.

Wonderland Flexibel
Als je de opvang die je afneemt precies wilt afstemmen op jouw opvang behoefte dan is Wonderland Flexibel het ideale pakket. Flexibele opvang kan alle dagen van de week worden afgenomen vanaf 5 uur per dag. Je geeft van tevoren aan op welke dagen je opvang wilt afnemen, tot een maand van tevoren is deze opvang dan gegarandeerd. Lees verder

 

Kijk hier voor de tarieven

Medewerkers stralen uit dat ze plezier in hun werk hebben, daarnaast geven ze de indruk je kind ook echt te kennen.

Ouder kinderdagverblijf

Onze kinderen zwaaien ons lachend uit en we halen ze ook lachend weer op. Het welkome gevoel iedere keer dat we naar binnenlopen maakt dat ik mij iedere dag weer realiseer dat we met Wonderland een goede keuze hebben gemaakt

moeder van 2 kinderen op Wonderland Stationsweg

Op Wonderland worden er allerlei leuke activiteiten en workshops voor de peuters georganiseerd. Zo deed Taco laatst mee met een judoles. Hij vond het geweldig. Hij raakte er aan tafel niet over uitgepraat. Ik vind het super dat de kinderen al deze ervaringen opdoen!

vader van Taco (3 jaar)

Toen ik tijdens mijn zwangerschap op zoek was naar opvang voor mijn baby’tje liep ik binnen bij Wonderland. De rust, vriendelijkheid en warme sfeer pakten mij direct. Ik ben blij dat Jasmijn geniet van de rust op de speciale babygroep.

moeder van Jasmijn (4 maanden)