Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

SAMEN LEREN

Opvangpakketten


Bij Wonderland kies je zelf jouw opvangpakket!
Wonderland Kinderopvang biedt ouders/verzorgers een gevarieerd dienstenaanbod waardoor de kinderopvang naar wens kan worden ingericht.

52 weken pakket (meestal de voordeligste keuze)
Bij dit opvangpakket heb je 52 weken per jaar, hele dagen opvang voor jouw kind.

Met het 52-Weken-pakket heb je het hele jaar geen omkijken naar de opvang, jouw kind kan alle weken terecht bij Wonderland.

48 weken pakket
Naast het 52-Weken-pakket kun je kiezen voor het 48-Weken-pakket. Je hebt 48 weken per jaar, hele dagen opvang voor jouw kind. Door Wonderland worden zes weken in de zomervakantie periode aangewezen waaruit je drie aaneengesloten weken kunt kiezen waarin je geen gebruik maakt van de kinderopvang. Daarnaast komt jouw kind in de week van Kerst en Oud&Nieuw niet naar Wonderland.

Heb je in de zomervakantie en tussen Kerst en Oud&Nieuw geen behoefte aan kinderopvang? Dan kun je kiezen voor het 48-Weken-Pakket.

Halve dagopvang
Indien je behoefte hebt aan een halve dag kinderopvang dan kan dit bij Wonderland. Dit is alleen mogelijk op de woensdag en vrijdag indien er plek is.
Je kunt een contract afsluiten met Wonderland voor opvang voor de ochtend of voor de middag. De openingstijden voor de halve dagopvang zijn in de ochtend van 7.30-13.15 uur en in de middag van 12.45-18.30 uur. Wonderland behoudt zich het recht voor om de opvang voor een halve dag stop te zetten indien aan deze voorwaarden niet meer wordt voldaan of als het om bedrijfseconomische reden niet meer haalbaar is.

Wil je opvang voor de ochtend of de middag? Informeer dan naar de halve dagopvang.

Vroege of late opvang

Verlengde opvang is alleen mogelijk bij Kinderdagverblijf Wonderland Vondellaan in Leiden. De reguliere openingstijden van Wonderland zijn van 7.30-18.30 uur. Indien je behoefte hebt om jouw kind vroeger te kunnen brengen of later te kunnen ophalen dan kun je gebruik maken van vroege (vanaf 7.00 uur) of late opvang (tot 19.00 uur). Dit kan alleen bij een minimaal van 5 kinderen die gebruik willen maken van deze dienst. Sommige ouders hebben behoefte aan ruimere openingstijden dan de huidige openingstijden (7.30-18.30 uur).

Kijk hier voor de tarieven

Medewerkers stralen uit dat ze plezier in hun werk hebben, daarnaast geven ze de indruk je kind ook echt te kennen.

Ouder kinderdagverblijf

Onze kinderen zwaaien ons lachend uit en we halen ze ook lachend weer op. Het welkome gevoel iedere keer dat we naar binnenlopen maakt dat ik mij iedere dag weer realiseer dat we met Wonderland een goede keuze hebben gemaakt

moeder van 2 kinderen op Wonderland Stationsweg

Op Wonderland worden er allerlei leuke activiteiten en workshops voor de peuters georganiseerd. Zo deed Taco laatst mee met een judoles. Hij vond het geweldig. Hij raakte er aan tafel niet over uitgepraat. Ik vind het super dat de kinderen al deze ervaringen opdoen!

vader van Taco (3 jaar)

Toen ik tijdens mijn zwangerschap op zoek was naar opvang voor mijn baby’tje liep ik binnen bij Wonderland. De rust, vriendelijkheid en warme sfeer pakten mij direct. Ik ben blij dat Jasmijn geniet van de rust op de speciale babygroep.

moeder van Jasmijn (4 maanden)