Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

ONTWIKKELING

Kindje op komst?


Bent u zwanger of net bevallen?
Allereerst van harte gefeliciteerd!

 

De zwangerschap en de eerste periode samen met jouw kindje is een mooie tijd vol met nieuwe ervaringen. Het is ook een periode waarin je een aantal keuzes maakt. Eén daarvan is hoe je, wanneer je weer gaat werken, de zorg voor jouw baby met je carrière en andere bezigheden gaat combineren. Wie zorgt er voor jouw kindje wanneer je dat even niet zelf doet?

Op Wonderland vangen wij jouw baby op in een vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving. We nemen uitgebreid de tijd om jouw baby te leren kennen en volgen het eigen dagritme van jouw kindje. Zo kan hij of zij rustig bij ons wennen.

De keuze tussen kinderopvang en een oppas

Wat zijn de voordelen van professionele kinderopvang?

  • Wij werken met vaste medewerkers die allemaal gekwalificeerd en professioneel zijn en vol enthousiasme en met vakkennis werken.
  • Wij zorgen elke dag voor vaste en vertrouwde gezichten, ook als er vervanging nodig is door ziekte of vakantie.
  • Onze medewerkers worden continu geschoold, werken vanuit een pedagogisch beleid en zijn EHBO getraind.
  • We maken afspraken over hoe we met jouw baby omgaan. We werken transparant en veilig. Er is een open cultuur waarbij medewerkers alert zijn op hun omgeving, er zijn korte lijnen met het management.
  • Alle medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan ons overleggen en worden vervolgens continu gescreend.
  • Wij zijn alle dagen open (behalve de nationale feestdagen) en bieden gegarandeerde opvang.
  • Van jongs af aan ontdekt je kindje straks de wereld om zich heen. Een kinderdagverblijf biedt bij uitstek een plek die volledig is ingericht tot een plek die uitdaagt tot ontdekken en ontwikkelen.
  • Uw kind leert omgaan en spelen met andere kinderen onder onze professionele begeleiding.
  • Jouw kind wordt bewust gestimuleerd door ervaren medewerkers om zich te ontwikkelen zodat hij of zij steeds zelfstandiger wordt.

De kwaliteiten van Wonderland Kinderdagverblijf

• Bij ons staan plezier en ervaring & ontwikkeling centraal in de opvang.
• Onze ruime opvangruimtes speciaal ingericht voor de kinderen nodigen hen uit tot spelen en ontdekken.
• Leeftijdsspecifieke buitenspeelplaatsen, zo kunnen kinderen van alle leeftijden veilig en uitdagend buitenspelen.
• Wij bieden een ruime ruilservice.
• Bij Wonderland kan jouw kind opgroeien! Zodra je kind 4 jaar is, kan je kind doorstromen naar onze buitenschoolse opvang.

 

Zwangerschapsyoga

Bij KDV Wonderland Stationsweg Hillegom wordt iedere dinsdagavond (van 19.45-21.00 uur) zwangerschapsyoga gegeven. Dit wordt gedaan in samenwerking met het geboortecentrum PUUR.
Zwangerschapsyoga is een vorm van yoga waarbij je wordt voorbereid op de bevalling. Het kan je helpen om je lichaam soepel en vitaal te houden en je meer bewust te worden van je lichaam en je gevoelens.


En nu? Kom kijken bij Wonderland!

Wij denken graag met je mee over jouw opvangwensen. Maak gerust een afspraak voor een rondleiding om alvast bij ons te komen kijken. Wij leiden je met plezier vrijblijvend rond op ons kinderdagverblijf en beantwoorden al je vragen. We nodigen je graag uit om Wonderland en al haar kwaliteiten zelf te ervaren.

Medewerkers stralen uit dat ze plezier in hun werk hebben, daarnaast geven ze de indruk je kind ook echt te kennen.

Ouder kinderdagverblijf

Onze kinderen zwaaien ons lachend uit en we halen ze ook lachend weer op. Het welkome gevoel iedere keer dat we naar binnenlopen maakt dat ik mij iedere dag weer realiseer dat we met Wonderland een goede keuze hebben gemaakt

moeder van 2 kinderen op Wonderland Stationsweg

Op Wonderland worden er allerlei leuke activiteiten en workshops voor de peuters georganiseerd. Zo deed Taco laatst mee met een judoles. Hij vond het geweldig. Hij raakte er aan tafel niet over uitgepraat. Ik vind het super dat de kinderen al deze ervaringen opdoen!

vader van Taco (3 jaar)

Toen ik tijdens mijn zwangerschap op zoek was naar opvang voor mijn baby’tje liep ik binnen bij Wonderland. De rust, vriendelijkheid en warme sfeer pakten mij direct. Ik ben blij dat Jasmijn geniet van de rust op de speciale babygroep.

moeder van Jasmijn (4 maanden)