Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

NIEUWSGIERIG

Kinderdagverblijf
Wonderland Stationsweg
Stationsweg 25
2182 BA  Hillegom
T. 085 2733443

Contactpersoon:
Wendy van Egmond

Contactformulier
Stuur een email

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 7:30-18:30
Vervroegde opvang mogelijk
vanaf 7:00

Wonderland Flexibel Kinderdagverblijf

Wonderland Kinderopvang Hillegom (Wonderland Stationsweg) biedt flexibele opvang aan. Het voordeel van flexibele opvang is dat je de opvang precies af kunt stemmen op jouw opvang behoeften. Hieronder wordt de werkwijze van Wonderland Flexibel toegelicht.

Opvanguren

Flexibele opvang kan alle dagen van de week worden afgenomen. De opvang wordt afgenomen met een minimum van 5 uur per dag. Vervolgens kan er per uur verlengd worden. Je kunt dus bijvoorbeeld voor 5, 6, 7 of 8 uur en langer opvang afnemen.

Opvangkosten

Een deel van de bruto kosten voor de kinderopvang krijg je vergoed in de vorm van kinderopvangtoeslag. Het resterende gedeelte betaal je zelf. Als je wil bekijken wat de opvang je daadwerkelijk gaat kosten verwijzen wij je naar de website van de Belastingdienst. Hier kun je een berekening maken van de kinderopvangtoeslag die je zult ontvangen. Wanneer je deze toeslag aftrekt van jouw opvangkosten dan weet je welk bedrag je zelf zult betalen voor de opvang van jouw kind(eren).

Minimale afname

De minimale afname per maand is 22 uur. Dit komt overeen met gemiddeld ongeveer 8 uur per week. Wanneer je meer dan 22 uur opvang in de maand hebt afgenomen worden de meer uren extra gefactureerd. Wanneer je minder dan 22 uur opvang in de maand hebt afgenomen vervalt het recht op de overige uren.

Aanvragen opvang

Via het digitale ouderportaal kan je de gewenste opvang zelf aanvragen. Opvang die een maand van te voren is aangevraagd is gegarandeerd. Opvang kan ook op korte termijn worden aangevraagd, tot de dag zelf. In die gevallen kunnen wij jouw kind opvangen als er nog opvangplekken beschikbaar zijn. Onze reguliere openingstijden zijn van 7.30 tot 18.30 uur. Wij bieden ook verlengde opvang. Interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden.

De planning voor Wonderland Flexibel wordt een maand vooruit gemaakt, per de 1e en 16e van de maand. Dus op 1 augustus wordt de planning voor 1 september tot 16 september gemaakt. Op 16 augustus voor 16 september tot eind van de maand. Nadat de planning gemaakt is ontvang je een bevestiging dat de opvang door kan gaan.

Afzeggen/ruilen

Wanneer je opvang hebt aangevraagd kan deze tot een maand van te voren kosteloos geannuleerd worden. Binnen een maand is annulering niet mogelijk. In dat geval kunnen deze geplande opvangdag(en) eventueel en op verzoek van de ouder geruild worden binnen een maand na de geplande opvangdag(en) en mits de bezetting dit toelaat.

Rondleiding aanvragen of inschrijven

Een rondleiding kan je aanvragen via onze website, door een mail te sturen naar of via het telefoonnummer 085 27 33 443.

Inschrijven voor Wonderland Flexibel kan digitaal. Inschrijven is vrijblijvend en kosteloos. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail. Daarbij nodigen wij je graag uit voor een rondleiding op onze kinderopvanglocatie.

Voor vragen over inschrijving kan je contact opnemen met de afdeling kindplanning, telefonisch via 085 27 33 440 of via e-mail . Inschrijven is vrijblijvend en kosteloos. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail. Daarbij nodigen wij je graag uit voor een rondleiding op onze kinderopvanglocatie.