Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

14 Mei 2020 - Wonderland Kinderopvang breidt uit en heeft haar nieuwe locatie BSO Wonderland Tetterode in Overveen geopend. Deze locatie biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en is gevestigd in het Sportcomplex Tetterode. We hebben 28 kindplaatsen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en we zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Wonderland heeft een aparte ruimte in het sportcomplex waardoor er een nauwe samenwerking is met de diverse aanbieders van sporten. Hierdoor is een sport gemakkelijk te combineren met de BSO.

Naast het brengen en halen van diverse sporten die worden aangeboden bij Tetterode bieden wij ook de zwemBSO aan, zodat kinderen onder BSO tijd hun zwemdiploma’s kunnen halen. Wonderland werkt hierin samen met zwembad de Nauwelaerts.

Het streven is om ook professionele dans en judolessen te gaan aanbieden. Daarnaast is het onze visie bij Wonderland dat we zoveel mogelijk uitstapjes naar buiten maken, zoals naar het Wed en de duinen. Wonderland Tetterode ligt midden in het groen, tussen stad, strand en duinen, naast de N200 weg (Haarlem-Bloemendaal aan Zee) en op loopafstand van treinstation Overveen. Het Sportcomplex beschikt over een multifunctionele sporthal, drie Padelbanen, een dansstudio en een moderne indoor ski-baan. Wonderland heeft in de buurt van Overveen al een peuterspeelschool Wonderland Bavo en de BSO Wonderland Bavo in Haarlem.

BSO Wonderland Tetterode
Tetterodeweg 15
2051 EG Overveen
T. 085 2733448
E.

Zie voor meer informatie over BSO Wonderland Tetterode en ZwemBSO Wonderland Overveen/Haarlem.