Leiden | SportBSO

Sport BSO Leiden

Leiden

Gevestigd in het pand van voetbalvereniging Docos in Leiden en is de ideale plek voor actieve kinderen van 5 tot 12 jaar. Voetballen bij Docos. Veel sport en spel. Je kind leert hier diverse nieuwe sporten van onze sportspecialist.

Over de locatie

We zijn hier vooral veel buiten actief bezig met sport en spel. Iedere dag bieden we je kind bij de SportBSO activiteiten en sportclinics aan die passen bij zijn/haar leeftijd. We organiseren sportclinics voor startende sporters en actieve kinderen vanaf vijf jaar oud. Komt je kind hier sporten en spelen, dan maakt hij zeker met nieuwe sporten kennis. Van atletiek, golf en rugby tot basketbal, tafeltennis en weerbaarheidstraining. Dit gebeurt onder begeleiding van Wonderland sportcoördinatoren. Zit je kind al op voetbal bij Docos, dan brengen wij hem/haar naar de training.

Naast de kantine maken wij ook gebruik van twee andere ruimtes binnen. Daar kan je kind zich terugtrekken om lekker te knutselen, een boek te lezen of een bordspel te spelen. Gaat je kind mee op dit sportieve avontuur?

Haagse Schouwweg 5
2332 KG Leiden

088 202 81 06
sportbsoleiden@wonderlandkinderopvang.nl

GGD inspectie rapport

125896566

Openingstijden

Schoolgaande weken: ma., di. en do. van 14.30 tot 18.30 uur m.u.v. officiële feestdagen. Op wo. en vr. is er BSO opvang mogelijk bij BSO Vondellaan.
Tijdens schoolvakanties is de gehele dag vanaf 7.30 uur tot 18.30 uur op ma., di. en do. opvang op de SportBSO Leiden en op wo. en vr. op BSO Vondellaan.
Op roostervrije dagen en studiedagen vindt opvang op BSO Vondellaan plaats.
Voorschoolse opvang (VSO) is mogelijk van 7.30-8.30 uur bij locatie BSO Vondellaan.

Oudercommissie

ocsportbsoleiden@wonderlandkinderopvang.nl

Pedagogisch werkplan

Beleid Veiligheid en Gezondheid

Locatie leider

Jody Warmerdam en Liesbeth Schelvis

Jody Warmerdam: “Het leukste van mijn werk? Andere mensen in hun kracht zetten. Mijn motto is: Doe de dingen waar je gelukkig en blij van wordt.”

Liesbeth Schelvis: “Ik begin mijn werkdag met een glimlach en een goede kop koffie samen met mijn collega’s om de dag op te starten. Je kunt mij altijd wakker maken voor een goede serie, shoppen en lekker eten & drinken!”

Sfeerimpressie

Waarom jij kiest voor Sport BSO Leiden

 • Deze locatie biedt een zee van ruimte, zowel binnen als buiten
 • Extra aandacht voor specifieke sport- en spelactiviteiten en sportworkshops voor
  sportieve en actieve kinderen
 • Kinderen kunnen naar de voetbaltraining van Docos worden gebracht
 • Gevarieerd aanbod van activiteiten en extra activiteiten in de schoolvakanties

De pakketen die wij bieden

BSO 52-weken-pakket standaard, BSO 52-weken-pakket basis, BSO schoolweken-pakket, BSO vakantieweken-pakket

Wat bieden wij nog meer?

 • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht
 • Een bewust voedingsbeleid met dagelijks aanbod van vers fruit
 • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch specialist
 • Ruilservice
 • Ouder-app, met regelmatige updates en foto’s

Opvanggroepen

Er is één verticale opvanggroep voor kinderen met gemengde leeftijden van 5 tot 12 jaar. 

Klik hier  voor meer informatie en uitleg over onze groepen bij de BSO.

Wonderland in Leiden

De locatie Kinderdagverblijf/BSO Vondellaan is ideaal als je kinderen in verschillende leeftijdscategorieën hebt. Wonderland heeft in Leiden vijf buitenschoolse opvang (4 tot 12 jaar) locaties, namelijk: Wonderland BSO Vondellaan (in hetzelfde pand als kinderdagverblijf Vondellaan), BSO Damlaan, BSO Anne Frank, BSO De Morskring en SportBSO Leiden.

Verschillend van formaat, ligging en omgeving. Zo kun je kiezen wat het beste bij je past. Een combinatie van verschillende BSO’s is mogelijk. Onze BSO’s werken intensief met elkaar samen. Tijdens de vakanties voegen wij de BSO-groepen samen. De kinderen die opvang bij SportBSO Leiden en BSO Anne Frank hebben, kunnen geen gebruikmaken van de zwemBSO en Voorschoolse opvang (VSO) bij BSO Vondellaan.

Blob 13552 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Scholen waar wij kinderen ophalen

Wij halen kinderen op van meerdere scholen in Leiden, zoals E.L.S., Pacelli, De Morskring en De Weerklank

MededelingCorona (en sporten/sportactiviteiten)

Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid lees je meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.

Benieuwd naar de kosten?
Reken het zelf gemakkelijk uit met onze kostencalculator