Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Buitenschoolse opvang
Wonderland Tetterode
Tetterodeweg 15
2051 EG Overveen
T. 085 2733448
E.

Contactpersoon:
Annelijn van der Schrier

Contactformulier
Stuur een email

Openingstijden:
Schoolgaande weken
Maandag, dinsdag en donderdag:
14.00-18.30 uur
Vakantie opvang
7.30-18.30 uur

LRK nummer: 305492433
GGD inspectierapportBuitenschoolse opvang Wonderland Tetterode

BSO Wonderland Tetterode in Overveen (Haarlem) biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en is gevestigd in het Sportcomplex Tetterode. We hebben 28 kindplaatsen en zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties, roostervrije dagen en studiedagen is er op deze dagen de gehele dag opvang vanaf 7.30 uur.

Veel ruimte gelegen in een schitterende en uitdagende omgeving
We bieden je kind veel ruimte zodat hij/zij ervaringen op kan doen. Binnen geniet je kind van onze afwisselende activiteiten zowel in de groepsruimte als in de gymzaal, beide gelegen in het sportcomplex, waardoor er een nauwe samenwerking is met de diverse sporten. We maken ook gebruik van de danszaal waar workshops dans gegeven worden. Hierdoor is een sport gemakkelijk te combineren met de BSO! Zo is er aanbod van professionele sportlessen zoals boksles of een bootcamp van Zero23 boksen.
Er wordt lesgegeven in kleine groepen en op een speelse manier.

We hebben veel aandacht voor natuurbeleving. Zo vaak als mogelijk gaan wij buiten spelen in onze afgescheiden buitenruimte en op pad in de bossen en duinen.
Ook buiten zijn wij veel met bewegen en sporten bezig, zoals bewegingsspellen en parcours door de natuur. BSO Wonderland Tetterode ligt midden in het groen, tussen stad, strand en duinen, naast de N200 weg (Haarlem-Bloemendaal aan Zee) en op loopafstand van treinstation Overveen. Het Sportcomplex beschikt over een multifunctionele sporthal, drie Padelbanen, een dansstudio en een moderne indoor ski-baan.

Een combinatie met onze ZwemBSO Overveen/Haarlem is mogelijk. Naast het brengen en halen van diverse sporten die worden aangeboden bij Tetterode Sportcomplex bieden wij ook de zwemBSO aan. Je kunt kan onder BSO tijd de diploma’s halen. Wonderland werkt hierin samen met zwembad de Nauwelaerts.

  Hillegom23230 Annelijn Mariastraat
 

Annelijn van der Schrier is locatiehoofd van BSO Wonderland Tetterode, BSO Wonderland Bavo, peuterspeelschool Wonderland Bavo en de ZwemBSO Overveen/Haarlem. Zij stuurt het team van toegewijde medewerkers aan.
Lees meer over de locatiemanager.

Uitdagende activiteiten voor iedere leeftijd
Je kind krijgt bij ons de ruimte om zelf keuzes te maken en veel ervaringen op te doen. Iedere dag kan je kind deelnemen aan georganiseerde en uitdagende activiteiten. Wij hebben een gevarieerd vakantieprogramma en staan bekend om de vele leuke afwisselende uitstapjes tijdens deze vakanties.

Opvanggroep
We hebben één verticale BSO groep met 28 kindplaatsen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.
In een verticale groep zitten kinderen van verschillende leeftijden van 4 t/m 12 jaar bij elkaar. In een verticale groep groeit je kind op met kinderen van verschillende leeftijden. Een aantal feiten op een rij over verticale groep:
 • De jongere kinderen leren van de oudere kinderen.
 • De oudere kinderen leren rekening te houden met de jongere kinderen.
 • Je kind heeft meestal vaste vertrouwde pedagogisch medewerkers en hoeven niet van ruimte te wisselen.
 • Je kind groeit op met de andere kinderen waardoor eerder vriendschappen ontstaan.
 • Je kind kan makkelijker met broertjes/zusjes op één groep geplaatst worden.
 • Als er niet veel kinderen op de groep zitten, kan het zijn dat er geen leeftijdsgenootjes zijn om mee te spelen.
 • Er worden meer activiteiten gedaan die voor alle leeftijden zijn. Hierdoor is er minder focus op leeftijdsgebonden activiteiten.

Scholen waar wij kinderen ophalen
Wij halen kinderen op maandag, dinsdag en donderdag op van meerdere scholen in Overveen en omgeving, zoals de Beatrixschool Haarlem (Haarlem), Aloysiusschool (Overveen), Julianaschool (Overveen), de Koningin Wilhelminaschool (Overveen).
In overleg kunnen de kinderen van andere dan de hierboven genoemde scholen ook bij onze BSO geplaatst worden. De kinderen halen wij dan ook op uit school.

MEDEDELING CORONA (EN SPORTEN/SPORTACTIVITEITEN): Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid leest u meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.
 

Buitenschoolse opvang Wonderland Tetterode onderscheidt zich door:

 • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht.
 • Gevarieerde activiteiten, workshops (o.a. dans) en uitstapjes en leuke vakantieprogramma’s.
 • Wekelijks aanbod van professionele sportlessen zoals boksles en bootcamp.
 • Combinatie met onze ZwemBSO is mogelijk. Je kind kan onder BSO tijd de diploma’s kan halen.
 • Aandacht voor natuurbeleving. We gaan zo vaak mogelijk op pad in de bossen/duinen.
 • We halen kinderen op van meerdere scholen.
 • Een bewust voedingsbeleid met dagelijks aanbod van vers fruit.
 • Eigen binnenruimte in een huiselijke sfeer en veel buitenspeelgelegenheid en mogelijkheden om te sporten.
 • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch specialist
 • Ruilservice.
 • Ouder app, met regelmatige updates en foto’s.
Combinatie met ZwemBSO is mogelijk

Een combinatie met Wonderland ZwemBSO mogelijk.

Enthousiast geworden? Interesse in opvang op deze locatie?

Vraag dan een rondleiding aan. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak. Inschrijven kan ook direct.

 

 

 

Wonderland in de media
Wonderland in de media

 


Wonderland Kinderopvang in TV programma LifestyleXperience van RTL4 (5 februari 2017)

 

 
 

Nieuwsberichten

Wethouder Paul Dirkse bedankt Wonderland Kinderopv...
09 juli 2020 08:17Wethouder Paul Dirkse bedankt Wonderland Kinderopvang voor 24/7 noodopvang en verzorgen noodloket voor gemeente Leiden tijdens coronacrisis

9 juli 2020 Op dinsdag 7 juli kwam Paul Dirkse, wethouder Kennis, Onderwijs Sport en Financiën van gemeente Leiden bij Wonderland Kinderopvang om de organisatie persoonlijk te bedanken voor haar inzet en rol die zij gespeeld heeft in de 24/7 noodopv  ... 

Wonderland opent haar nieuwe locatie BSO Wonderlan...
14 mei 2020 08:17

14 Mei 2020 - Wonderland Kinderopvang breidt uit en heeft haar nieuwe locatie BSO Wonderland Tetterode in Overveen geopend. Deze locatie biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en is gevestigd in het Sportcomplex Tetter  ... 

Meer nieuws Wonderland Tetterode