Kinderdagverblijf
Wonderland Vondellaan
Vondellaan 35B
2332 AA Leiden
T. 085 2733446

Contactpersoon:
Juliette Bots

Contactformulier
Stuur een email

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag:
7:30-18:30
Verlengde opvang mogelijk van:
7-7:30 uur en 18:30-19:00 uur
 

LRK nummer: 304728962
GGD inspectierapport

Kinderdagverblijf Wonderland Vondellaan

Wonderland Vondellaan Kinderdagverblijf vind je aan de Vondellaan 35B in Leiden. Dit ligt vlakbij NS centraal station Leiden in de wijk Lage Mors. In dit pand is ook één van onze buitenschoolse opvang locaties gevestigd, namelijk Wonderland Vondellaan Buitenschoolse opvang.

Bij dit kinderdagverblijf is veel buitenspeelgelegenheid. Uniek is de speciale beweegstudio waar de kinderen lessen zullen krijgen zoals yoga, judo, dans en gym. We bieden zowel opvang in baby-, dreumes- en peutergroepen (leeftijdsgerichte opvanggroep/horizontale groepsindeling) als gemengde opvang voor kinderen van 0-4 jaar in één groep. Iedere dag krijgen de kinderen een warme maaltijd geserveerd. Daarmee hebben zij vast alle benodigde voedingsstoffen kunnen eten.

  Juliette locatiemanager kdv vondellaan
 

Juliette Bots is locatiemanager van Kinderdagverblijf Wonderland Vondellaan Leiden. Zij stuurt het team van toegewijde medewerkers aan.
Lees meer over de mensen in ons team.

Wonderland Kinderdagverblijf onderscheidt zich door:

 • Kinderopvang van hoogstaande kwaliteit voor een vriendelijk tarief.
 • Begeleiding door eigen pedagoge.
 • Eigen gym/beweegstudio. Je kind krijgt bewegingsonderwijs zoals yoga, judo, dans en gym.
 • Bewust voedingsbeleid.
 • Grote binnenruimtes en veel buitenspeelgelegenheid. Binnen geniet je kind van de ontwikkelingsgerichte speelruimtes. Buiten is er veel te ontdekken. Er zijn vier verschillende buitenruimtes, waaronder een speeltuin, een ontdek bos en een beschutte patio.
 • Ontwikkelingsgerichte opvang. Wij werken met de VVE (Voor- en vroegschoolse educatie) methode Piramide. De methode is erop gericht om de ontwikkeling van het kind te stimuleren. Lees verder wat de VVE methode Piramide inhoudt en hoe wij dit bij Wonderland toepassen.
 • Peuteropvang met slechts acht kinderen per medewerker.
 • Volledig verzorgde opvang. Komt je kind naar ons kinderdagverblijf? Dan wordt je ‘volledig ontzorgd’. Zo zorgen wij voor een warme maaltijd tussen de middag en je kind krijgt iedere dag vers fruit. Zo zijn de benodigde voedingsstoffen vast opgesmikkeld als je je kind bij Wonderland ophaalt. Voor de kleinsten hebben wij Nutrilon 1 en 2 zuigelingenvoeding. Wij zorgen ook voor luiers, zonnebrand en slaapzakjes. Dit alles is bij de prijs inbegrepen. Lees verder
 • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht.
 • Ruime ruilservice.
 • Ouder app, met dagelijkse update en foto’s.
 • Goede begeleiding van overgang naar de buitenschoolse opvang. In hetzelfde pand zit onze ‘Wonderland Vondellaan Buitenschoolse opvang’ en vier overige buitenschoolse opvang locaties liggen dichtbij in de wijken de Mors en de Stevenshof. Combinaties van verschillende locaties is mogelijk. Wonderland Buitenschoolse opvang kun je bij Wonderland combineren met Sport&Spel en ZwemBSO, zodat je kind tijdens buitenschoolse opvang tijd kan sporten of zwemdiploma’s kan halen.
 • Volledig verzorgde voorbereiding en doorstroom naar de basisschool.
 • Ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang zitten in hetzelfde pand. Dit biedt je gemak wanneer je kinderen in beide leeftijdscategorieën hebt. Ook geeft dit de kinderen een verzorgde overgang van het kinderdagverblijf naar de buitenschoolse opvang.
Je kunt een rondleiding aanvragen of je kind direct online inschrijven, via e-mail of telefonisch.

Enthousiast geworden? Interesse in opvang op deze locatie? Je kunt je hier inschrijven.

Nieuwsberichten

Stopzetten gebruik Stints
21 sept 2018 20:17

Donderdagochtend 20 september 2018 heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar (Stint) van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. We zijn enorm geschokt door dit tragische ongeluk en ons me  ... 

Kabinet steekt kwart miljard in kinderopvang
12 juni 2018 15:36

12 juni 2018- Het kabinet trekt een kwart miljard euro extra uit voor kinderopvang. Vooral de middeninkomens profiteren daarvan. Bronnen rond de coalitie melden aan dagblad De Telegraaf dat het gaat om een uitwerking van de plannen zoals die zijn afg  ... 

Meer nieuws Wonderland Vondellaan KDV