Kinderdagverblijf
Wonderland Vondellaan
Vondellaan 35B
2332 AA Leiden
T. 085 2733446

Contactpersoon:
Liesbeth Schelvis en Jody Warmerdam

Contactformulier
Stuur een email

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag:
7:30-18:30
Verlengde opvang mogelijk van:
7-7:30 uur en 18:30-19:00 uur
 

LRK nummer: 304728962
GGD inspectierapport

Kinderdagverblijf Wonderland Vondellaan

Wonderland Vondellaan Kinderdagverblijf vind je aan de Vondellaan 35B in Leiden. Dit ligt vlakbij NS centraal station Leiden in de wijk Lage Mors. In dit pand is ook één van onze buitenschoolse opvang locaties gevestigd, namelijk Wonderland Vondellaan Buitenschoolse opvang.

Bij dit kinderdagverblijf is veel buitenspeelgelegenheid. Uniek is de speciale beweegstudio waar de kinderen lessen zullen krijgen zoals yoga, judo, dans en gym. We bieden zowel opvang in baby-, dreumes- en peutergroepen (leeftijdsgerichte opvanggroep/horizontale groepsindeling) als gemengde opvang voor kinderen van 0-4 jaar in één groep. Iedere dag krijgen de kinderen een warme maaltijd geserveerd. Daarmee hebben zij vast alle benodigde voedingsstoffen kunnen eten.

 

 Hillegom23243D Jody Mariastraat

Liesbeth Schelvis 155x155

Jody en Liesbeth zijn locatiemanagers van Wonderland Kinderdagverblijf Vondellaan. Zij sturen het team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.
Lees meer over de locatiemanagers.

Wonderland Kinderdagverblijf onderscheidt zich door:

 • Kinderopvang van hoogstaande kwaliteit voor een vriendelijk tarief.
 • Begeleiding door eigen pedagoge.
 • Eigen gym/beweegstudio. Je kind krijgt bewegingsonderwijs zoals yoga, judo, dans en gym.
 • Bewust voedingsbeleid.
 • Grote binnenruimtes en veel buitenspeelgelegenheid. Binnen geniet je kind van de ontwikkelingsgerichte speelruimtes. Buiten is er veel te ontdekken. Er zijn vier verschillende buitenruimtes, waaronder een speeltuin, een ontdek bos en een beschutte patio.
 • Ontwikkelingsgerichte opvang. Wij werken met de VE (voorschoolse educatie) methode Piramide. De methode is erop gericht om de ontwikkeling van het kind te stimuleren. Lees verder wat de VE methode Piramide inhoudt en hoe wij dit bij Wonderland toepassen.
 • Peuteropvang met slechts acht kinderen per medewerker.
 • Volledig verzorgde opvang. Komt je kind naar ons kinderdagverblijf? Dan wordt je ‘volledig ontzorgd’. Zo zorgen wij voor een warme maaltijd tussen de middag en je kind krijgt iedere dag vers fruit. Zo zijn de benodigde voedingsstoffen vast opgesmikkeld als je je kind bij Wonderland ophaalt. Voor de kleinsten hebben wij Nutrilon 1 en 2 zuigelingenvoeding. Wij zorgen ook voor luiers, zonnebrand en slaapzakjes. Dit alles is bij de prijs inbegrepen. Lees verder
 • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht.
 • Ruime ruilservice.
 • Ouder app, met dagelijkse update en foto’s.
 • Goede begeleiding van overgang naar de buitenschoolse opvang. In hetzelfde pand zit onze ‘Wonderland Vondellaan Buitenschoolse opvang’ en vier overige buitenschoolse opvang locaties liggen dichtbij in de wijken de Mors en de Stevenshof. Combinaties van verschillende locaties is mogelijk. Wonderland Buitenschoolse opvang kun je bij Wonderland combineren met Sport&Spel en ZwemBSO, zodat je kind tijdens buitenschoolse opvang tijd kan sporten of zwemdiploma’s kan halen.
 • Volledig verzorgde voorbereiding en doorstroom naar de basisschool.
 • Ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang zitten in hetzelfde pand. Dit biedt je gemak wanneer je kinderen in beide leeftijdscategorieën hebt. Ook geeft dit de kinderen een verzorgde overgang van het kinderdagverblijf naar de buitenschoolse opvang.

 

Wonderland in de media
Wonderland in de media
Je kunt een rondleiding aanvragen of je kind direct online inschrijven, via e-mail of telefonisch.

Enthousiast geworden? Interesse in opvang op deze locatie? Je kunt je hier inschrijven.

 

Wonderland in de media
Wonderland in de media

Nieuwsberichten

Wonderland steunt 'Zweten & Eten' event op 23 juni...
12 juni 2019 12:17Wonderland steunt 'Zweten & Eten' event op 23 juni in Lisse

12 juni 2019 - Op zondag 23 juni vindt van 12.00 tot 19.00 uur het goede doelen event 'Zweten & Eten' plaats in de Keukenhof in Lisse. Toegang voor bezoekers is gratis. het is een leuk foodtruck- en Run-bike-Run festival. Alles staat in het   ... 

Uitnodiging zomerfeest Wonderland Kinderopvang 13 ...
24 mei 2019 10:45Uitnodiging zomerfeest Wonderland Kinderopvang 13 juli (Vondellaan 35, Leiden)

Komt allen naar ons zomerfeest met als thema ‘Disney’ op zaterdag 13 juli van 10.00 tot 13.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd.

We hebben leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Hopelijk tot de 13e bij Wonderland Kinderopvang, Von  ... 

Meer nieuws Wonderland Vondellaan KDV