Baarn | Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Zandheuvelweg

Baarn

Midden in het bos, op het terrein van Amerpoort naast Groeneveld. Ideaal tussen Baarn en Hilversum. Vlakbij kinderboerderij en speeltuintjes. Met atelier voor creatief uitleven. En gebruik van de sporthal.

Over de locatie

Binnen is het heerlijk spelen in de royale groepsruimte, die is afgestemd op de ontwikkeling van je kind. De sfeer is warm, huiselijk en gezellig. Iedere dag kan hij/zij meedoen aan activiteiten die bij de leeftijd passen. Maar ook buiten die veilige en vertrouwde  plek is veel te beleven. Voor baby’s is er bij dit kinderdagverblijf een eigen afgeschermd gedeelte in de binnentuin. De peuters spelen in de ruime speelhal en in de besloten binnentuin. In het atelier ontdekt je kind zijn/haar creatieve talent tijdens het knutselen en schilderen. Lekker bewegen en ravotten kan natuurlijk ook in de ruime speelhal en in de besloten binnentuin.

De buitenspeelruimte biedt allerlei uitdagingen om veel buiten te spelen. Het gehele terrein van Amerpoort is afgesloten en er rijden bijna geen auto’s. Een veilig gevoel. Is het slecht weer? Dan maken we gebruik van de sporthal van Amerpoort voor sport, spel en dans. De kinderboerderij, speeltuintjes en het bos zijn vlakbij. Kortom, alles is hier aanwezig voor de ontdekkingstocht van je kind. Ga je mee op avontuur met Wonderland?

Zandheuvelweg 11 (navigatieadres Bedrijfsweg 1)
3744 MN Baarn

088 202 82 00
kdvzandheuvelweg@wonderlandkinderopvang.nl

GGD inspectie rapport

159792010

Openingstijden

Ma. t/m vr. van 7.00 tot 18.00 uur m.u.v. officiële feestdagen.
Verlengde opvang is mogelijk tot 18.30 uur. Je kunt ook kiezen voor regelmatige
opvang van 7.30-18.30 uur. Vroege opvang is mogelijk van 6.30-7.00 uur op aanvraag.
Flexibele opvang is mogelijk voor minimaal acht dagdelen per maand.

Oudercommissie

ockdvzandheuvelweg@wonderlandkinderopvang.nl

Pedagogisch werkplan

Beleid Veiligheid en Gezondheid

Locatie leider

Celine ten Brink

Celine: “Het leukste van mijn werk? Het werken in de kinderopvang zorgt elke dag voor afwisseling en de daarbij behorende uitdagingen. Mijn motto is dan ook: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.

Ik vind het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. ‘Geef een kind puzzelstukken waarmee het mag puzzelen, de ideeën waarmee het mag stoeien, de gereedschappen waarmee het mag werken en de voorbeelden van hoe het zou kunnen.’ Waar kan je mij voor wakker maken? Voor een heerlijke vakantie samen met mijn man en twee kinderen”.

Waarom jij kiest voor Kinderdagverblijf Zandheuvelweg

 • Gevarieerd aanbod van leeftijdsgerichte activiteiten
 • Midden in het bos, naast de kinderboerderij
 • Ontwikkelingsgerichte opvang. Wij werken met de voorschoolse educatie (VE)
  methode Piramide.
 • Volledig verzorgde opvang met vers fruit, Nutrilon 1 en 2 zuigelingenvoeding. Ook
  luiers, zonnebrand en slaapzakjes. Alles is bij de prijs inbegrepen.

De pakketen die wij bieden

KDV 52-weken-pakket, KDV 48-weken-pakket, KDV flexibele opvang

Wat bieden wij nog meer?

 • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht.
 • Volledig verzorgde voorbereiding op de basisschool.
 • Een bewust voedingsbeleid met dagelijks aanbod van vers fruit.
 • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch coach.

Opvanggroepen

We hebben drie opvanggroepen. Het Muizenholletje is de babygroep (0-2 jaar), De Klimboom is de verticale groep voor kinderen met gemengde leeftijden van 0 tot 4 jaar. De Klimboom is ook een flexibele groep, wat betekent dat ouders een aantal dagdelen afnemen die flexibel door de week ingevuld kunnen worden. De groep bestaat dus niet steeds uit dezelfde kinderen. Tenslotte is er de peutergroep Beestenboel (2-4 jaar).
Klik hier voor meer informatie en uitleg over onze groepen bij het kinderdagverblijf.

Voorschoolse educatie (VE) methode Piramide geeft ruimte voor ontwikkeling

De pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid om met de VE-methode te werken. Die is bedoeld om de ontwikkeling van je kind op allerlei vlak te stimuleren, al voordat je kind naar school gaat. Die methode is ontwikkeld door Cito en werkt met slimme combinaties van activiteiten en spel. Op een speelse manier worden alle ontwikkelingsgebieden zo extra gestimuleerd. Het gaat naast taalontwikkeling bijvoorbeeld om sociaal-emotionele, cognitieve en motorische ontwikkeling. Dit ontwikkelingsgericht werken begint in de babygroep en loopt door tot in de eerste twee groepen van de basisschool (vroegschoolse periode). Op deze manier werken we samen aan de doorgaande ontwikkelingslijn van je kind.

 

Wonderland in Baarn

Wonderland heeft in Baarn drie kinderdagverblijven (0 tot 4 jaar), een peuterspeelzaal De Uitkijck (2 tot 4 jaar) en vier buitenschoolse opvang (4 tot 12 jaar) locaties in Baarn. Verschillend van formaat, ligging en omgeving. Zo kun je kiezen wat het beste bij je past.

Blob 13552 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Doorstromen naar BSO

Het kinderdagverblijf werkt nauw samen met de BSO, voor als je kind 4 jaar oud is. Omdat je kind Wonderland al kent is de overstap naar de BSO gemakkelijker. Bovendien gaan we vooraf kennismaken. Ook bieden wij goede begeleiding richting de basisschool.
Let op: De kinderen stromen niet automatisch door naar de BSO. Wil je gebruikmaken van onze BSO, meld je kind dan op tijd aan.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.

Benieuwd naar de kosten?
Reken het zelf gemakkelijk uit met onze kostencalculator