Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

VERWONDERING

Kinderdagverblijf
Wonderland Maasdamlaan
Van der Duyn van Maasdamlaan 5
2181 XA  Hillegom
T. 085 2733443

Contactpersoon:
Wendy van Egmond

Contactformulier
Stuur een email

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 7:30-18:30 uur

LRK nummer: 190910185
GGD inspectierapport

Locatiemanager KDV/BSO Wonderland Maasdamlaan Hillegom

Ik ben Wendy van Egmond, locatiemanager van Kinderdagverblijf/BSO Wonderland Maasdamlaan en Wonderland kinderdagverblijf Stationsweg in Hillegom. Mijn tien jaar ervaring op de groep en mijn opleiding pedagogiek kan ik goed gebruiken in deze functie. Pedagogische kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, waarbij het welbevinden, ‘plezier hebben’, een belangrijk aandachtspunt is voor kinderen. Want vanuit plezier kan je verder ontwikkelen.

Ieder kind in uniek en wil gezien worden. Bij Wonderland zien wij de kinderen en geven wij de aandacht die het kind vraagt. Wij werken volgens ons pedagogisch beleidsplan, hierdoor begeleiden wij de kinderen optimaal in hun eigen ontwikkeling.

 

Team Wonderland Maasdamlaan


Mijn team bestaat uit allemaal enthousiaste, passievolle en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Zij geven de kinderen het vertrouwde Wonderland gevoel. Voor ouders hebben zij een luisterend oor. Door de positieve en actieve houding van de medewerkers bestaat er een prettige, open sfeer. Onze kinderen, ouders en medewerkers lopen graag bij ons naar binnen.


Nieuwsberichten

Wonderland opent haar nieuwe locatie BSO Wonderlan...
14 mei 2020 08:17

14 Mei 2020 - Wonderland Kinderopvang breidt uit en heeft haar nieuwe locatie BSO Wonderland Tetterode in Overveen geopend. Deze locatie biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en is gevestigd in het Sportcomplex Tetter  ... 

E-book Samen thuis
01 apr 2020 08:17

1 april 2020 - Zoals iedereen wel inmiddels weet, zijn de maatregelen verlengd tot 28 april en moeten we dus allemaal nog iets langer thuis zitten. Daarom hebben wij als organisatie iets leuks gemaakt wat je thuis met je kind kan doen. Namelijk   ... 

Meer nieuws kinderdagverblijf Maasdamlaan