Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

VERWONDERING

Kinderdagverblijf
Wonderland Maasdamlaan
Van der Duyn van Maasdamlaan 5
2181 XA  Hillegom
T. 085 2733443

Contactpersoon:
Wendy van Egmond

Contactformulier
Stuur een email

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 7:30-18:30 uur

LRK nummer: 190910185
GGD inspectierapport

Kinderdagverblijf Wonderland Maasdamlaan


Kinderdagverblijf Wonderland Maasdamlaan vind je aan Van der Duyn van Maasdamlaan in Hillegom. Deze is gevestigd tegenover de basisschool De Leerwinkel in de buurt Meer en Dorp (wijk Centrum). In dit pand is ook onze buitenschoolse opvang locatie gevestigd namelijk BSO Wonderland Maasdamlaan. Dit geeft de kinderen een fijne overgang van het kinderdagverblijf naar de buitenschoolse opvang. Wonderland biedt hiermee gemak voor de ouder zeker wanneer zij kinderen in beide leeftijdscategorieën hebben.

Wij bieden je kind veel ruimte zodat hij/zij ervaring op kan doen. Binnen geniet je kind van royale ontwikkelingsgerichte binnenruimtes in een huiselijke sfeer en er is veel buitenspeelgelegendheid. Er is een apart ingerichte tuin voor kinderen van 0-2 jaar en een grote tuin voor de kinderen van 2-4 jaar. Hier kunnen ze heerlijk spelen met leeftijdsgenoten.

  Wendy van Egmond
 

Wendy van Egmond is locatiemanager van KDV/BSO Wonderland Maasdamlaan en kinderdagverblijf Wonderland Stationsweg.

Zij stuurt het team van toegewijde medewerkers aan.
Lees meer over de mensen in ons team.

Wij hebben twee opvanggroepen:

- Babygroep (0-2 jaar/horizontale groep)
- Gemengde dreumes/peuter opvanggroep voor kinderen van 1-4 jaar (verticale groep)

Een goede basis voor later

Wij bieden kinderen een veilige plek met een huiselijke uitstraling. Een omgeving waar vertrouwen, plezier, ontwikkeling stimuleren en nieuwe ervaringen opdoen voorop staan. Onder begeleiding van onze professioneel goed opgeleide medewerkers bieden wij je kind de beste start. Het aanbieden van verschillende ervaringen staat centraal. Op de babygroep is er volledige aandacht voor de verzorging. Rust, veiligheid en vertrouwdheid zijn de belangrijkste uitgangspunten in deze groep. De ondernemende dreumesen hebben alle ruimte om zich te ontwikkelen. De peuters worden uitgedaagd met diverse activiteiten en worden door ons spelenderwijs zo goed mogelijk op de start van de basisschool voorbereid. Zo bieden wij een goede basis voor kinderen.

Volledige verzorgde opvang

Een goede basis betekent voor ons ook gezonde voeding aanbieden. Komt je kind naar ons kinderdagverblijf? Dan word je ‘volledig ontzorgd’. Zo zorgen wij iedere dag voor een warme maaltijd tussen de middag en vers fruit. Dan heeft je kind alvast de benodigde voedingsstoffen binnen als je jouw kind bij Wonderland ophaalt. Voor de kleinsten hebben we Nutrilon 1 en 2 zuigelingenvoeding. Wij zorgen ook voor luiers, zonnebrand en slaapzakken. Dit alles is bij de prijs inbegrepen.

Kinderdagverblijf Wonderland Maasdamlaan onderscheidt zich door:

  • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht.
  • Volledig verzorgde opvang.Warme maaltijden voor alle kinderen op het KDV tussen de middag. We hebben een bewust voedingsbeleid.
  • Royale binnenruimtes en apart ingerichte tuinen voor kinderen van 0-2 en 2-4 jaar.
  • Begeleiding door eigen pedagoge en pedagogische specialist.
  • Ontwikkelingsgerichte opvang. Binnen het KDV werken met de VVE (Voor- en vroegschoolse educatie) methode Piramide. De methode is erop gericht om de ontwikkeling van het kind te stimuleren. Lees verder wat de VVE methode Piramide inhoudt en hoe wij dit bij Wonderland toepassen.
  • Ruilservice.
  • Ouder app, met regelmatige updates en foto’s.
  • Goede begeleiding van overgang naar de buitenschoolse opvang. In hetzelfde pand zit onze ‘BSO Wonderland Maasdamlaan’. Combinaties van verschillende BSO locaties is mogelijk. BSO Wonderland Maasdamlaan kun je bij Wonderland combineren met BSO Mariastraat, BSO Fontein, SportBSO en de ZwemBSO, zodat je kind tijdens buitenschoolse opvang tijd kan sporten of zwemdiploma’s kan halen. ZwemBSO kan vanuit locatie BSO Mariastraat.
  • Volledig verzorgde voorbereiding en doorstroom naar de basisschool.
  • Gevarieerde activiteiten, workshops en uitstapjes.
Wonderland in de media
Wonderland in de media
Wonderland in de media
Wonderland in de media

 

Bereken jouw nettokosten eenvoudig via de kostencalculator.

Je kunt een rondleiding aanvragen of jouw kind direct online inschrijven (onze voorkeur) , via e-mail of telefonisch  (085 2733440).

Enthousiast geworden? Interesse in opvang op deze locatie? Je kunt je hier inschrijven.

Nieuwsberichten

Wonderland Kinderopvang steunt Stichting Panti Asu...
05 feb 2019 09:04Wonderland Kinderopvang steunt Stichting Panti Asuhan en helpt hiermee de kinderen in kindertehuizen in Indonesië aan een betere toekomst

Hillegom, 5 februari 2019 - Wist je dat Wonderland Kinderopvang de Stichting Panti Asuhan steunt met een structurele jaarlijkse financiële bijdrage? Stichting Panti Asuhan richt zich op de ondersteuning van de vier kindertehuizen van Vincentius in J  ... 

Directeur Paula Bernsen leest kinderen voor tijden...
29 jan 2019 09:04Directeur Paula Bernsen leest kinderen voor tijdens Nationaal Voorleesontbijt

Hillegom, 23 januari 2019 - Muisstil luisterden de kinderen van Kinderdagverblijf Wonderland Stationsweg in Hillegom woensdag 23 januari naar de directeur, van de Wonderland Groep, Paula Bernsen. Zij las vanwege de Nationale Voorleesdagen voor uit he  ... 

Meer nieuws kinderdagverblijf Maasdamlaan