Baarn | Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Eemborg

Baarn

Gevestigd in gebouwencomplex De Eemborg in een gezellige woonwijk in Baarn. Met vrij uitzicht op een groen plein. Peuterdans, -yoga en -tuimeljudo. Met atelier voor veel knutsel en verfplezier. Beleef je avontuur op het buitenplein.

Over de locatie

Iedere dag kan je kind bij ons meedoen aan activiteiten die bij zijn/haar leeftijd passen. Dat kan binnen in de huiselijk ingerichte groepsruimte. Maar ook buiten die veilige en vertrouwde groepsruimte is veel te beleven. Bijvoorbeeld in de ruime speelhal, waar je kind heerlijk kan ravotten. Of liever creatief met verf en kwast? Dat lukt zeker in ons heuse schildersatelier. Verder mag je kind heerlijk spelen en nieuwe ervaringen opdoen in de besloten, uitdagende binnentuin. Regelmatig organiseren wij ook peuterdans, peuteryogales en tuimeljudo.

We gaan iedere dag naar buiten om te spelen en te bewegen. De grote buitenspeelruimte biedt lekker veel uitdagingen. De baby’s hebben in de binnentuin hun eigen afgeschermde gedeelte. En als je wilt, kan je kind in de buitenlucht slapen in een Lutje Potje, een speciaal buitenbed. Zand, water, groen: alles is er voor jouw avontuur bij Wonderland.

Eemborg 4
3741 ZA Baarn

088 202 82 01
kdveemborg@wonderlandkinderopvang.nl

GGD inspectie rapport

453075010

Openingstijden

Ma. t/m vr. van 7.00 tot 18.00 uur m.u.v. officiële feestdagen.
Verlengde opvang is mogelijk tot 18.30 uur. Je kunt ook kiezen voor regelmatige
opvang van 7.30-18.30 uur.
Flexibele opvang is ook mogelijk

Oudercommissie

ockdveemborg@wonderlandkinderopvang.nl

Pedagogisch werkplan

Beleid Veiligheid en Gezondheid

Locatie leider

Celine ten Brink

Celine: Het leukste van mijn werk? Het werken in de kinderopvang zorgt elke dag voor afwisseling en de daarbij behorende uitdagingen. Mijn motto is dan ook: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.

Ik vind het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. ‘Geef een kind puzzelstukken waarmee het mag puzzelen, de ideeën waarmee het mag stoeien, de gereedschappen waarmee het mag werken en de voorbeelden van hoe het zou kunnen.’ Waar kan je mij voor wakker maken? Voor een heerlijke vakantie samen met mijn man en twee kinderen.

Sfeerimpressie

Waarom jij kiest voor Kinderdagverblijf Eemborg

 • Gevarieerd aanbod van leeftijdsgerichte activiteiten
 • Aandacht voor natuur, cultuur, sport en bewegen
 • Ontwikkelingsgerichte opvang. Wij werken met de voorschoolse educatie (VE)
  methode Piramide.
 • Volledig verzorgde opvang met vers fruit, Nutrilon 1 en 2 zuigelingenvoeding. Ook
  luiers, zonnebrand en slaapzakjes. Alles is bij de prijs inbegrepen.

De pakketen die wij bieden

KDV 52-weken-pakket, KDV 48-weken-pakket, KDV flexibele opvang

Wat bieden wij nog meer?

 • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht
 • Volledig verzorgde voorbereiding op de basisschool en goede begeleiding van overgang naar buitenschoolse opvang
 • Een bewust voedingsbeleid met dagelijks aanbod van vers fruit
 • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch specialist
 • Ruilservice
 • Ouder-app, met regelmatige updates en foto’s.

Opvanggroepen

We hebben vier opvanggroepen. Een baby/dreumesgroep (0 tot 2 jaar) en een peutergroep (2 tot 4 jaar). Een verticale groep van kinderen met gemengde leeftijden van 0 tot 4 jaar en een peutergroep (2 tot 4 jaar). Beide type groepen hebben hun eigen kenmerken en voordelen. Klik hier voor meer informatie en uitleg over de opvanggroepen.

Voorschoolse educatie (VE)

Voorschoolse educatie (VE) methode Piramide geeft ruimte voor ontwikkeling
De pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid om met de VE-methode te werken. Die is bedoeld om de ontwikkeling van je kind op allerlei vlak te stimuleren, al voordat je kind naar school gaat.

Doorstromen naar BSO

Het kinderdagverblijf Eemborg werkt nauw samen met de andere BSO locaties in Baarn, voor als je kind 4 jaar oud is. Omdat je kind Wonderland al kent is de overstap naar de BSO gemakkelijker. Bovendien gaan we vooraf kennismaken. Ook bieden wij goede begeleiding richting de basisschool.
Let op: De kinderen stromen niet automatisch door naar de BSO. Wil je gebruikmaken van onze BSO, meld je kind dan op tijd aan.

Wonderland in Baarn

Wonderland heeft in Baarn drie kinderdagverblijven (0 tot 4 jaar), een peuterspeelzaal De Uitkijck (2 tot 4 jaar) en vier buitenschoolse opvang (4 tot 12 jaar) locaties in Baarn. Verschillend van formaat, ligging en omgeving. Zo kun je kiezen wat het beste bij je past.

Blob 13552 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.

Benieuwd naar de kosten?
Reken het zelf gemakkelijk uit met onze kostencalculator