Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Buitenschoolse opvang
Wonderland Rijnsoever
Jacob Catsstraat 25
2221 JA Katwijk
T. 06 82454549
E.

Contactpersoon:
Juliëtte Bots
Contactformulier
Stuur een email

Openingstijden:
Schoolgaande weken
Maandag, dinsdag en donderdag:
14.00-18.30 uur
Vakantie opvang
7.30-18.30 uur

LRK nummer: 293961840
GGD inspectierapport

Buitenschoolse opvang Wonderland Rijnsoever

Wonderland opent haar nieuwe locatie BSO Wonderland Rijnsoever in Katwijk

Wonderland Kinderopvang gaat uitbreiden en opent in 2021 haar nieuwe locatie BSO Wonderland Rijnsoever in het pand van de sporthal Rijnsoever in Katwijk. We hebben 22 kindplaatsen voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties, roostervrije dagen en studiedagen is er op deze dagen de gehele dag opvang vanaf 7.30 uur.

Centraal gelegen met de mogelijkheid om zowel binnen als buiten lekker te kunnen sporten en bewegen
We bieden je kind veel ruimte zodat hij/zij (nieuwe) ervaringen op kan doen. Binnen geniet je kind van onze afwisselende activiteiten zowel in de groepsruimte als in de sporthal, beide gelegen in hetzelfde pand. Wij hebben een intensieve samenwerking met onze BuitenBSO Pinkeltjesland in Noordwijk. Deze ligt op het terrein van ’s Heerenloo tussen Katwijk en Noordwijk in. Hier staat de natuur en het buitenspelen centraal. Kinderen gaan er iedere dag op uit in het groen en in de duinen. Samen organiseren wij uitdagende activiteiten en tijdens de vakanties bieden wij opvang voor de kinderen van Wonderland Rijnsoever vanaf deze locatie. We voegen de BSO kinderen dan samen.

 

  Hillegom23230 Annelijn Mariastraat
 

Juliëtte Bots is locatiemanager van BSO Wonderland Rijnsoever, BSO Pinkeltjesland en KDV Pinkeltjesland. Zij stuurt het team van toegewijde medewerkers aan.


Lees meer over de locatiemanager.

 

 

Uitdagende activiteiten voor iedere leeftijd
Je kind krijgt bij ons de ruimte om zelf keuzes te maken en veel ervaringen op te doen. Iedere dag kan je kind de keuze maken om deel te nemen aan georganiseerde en uitdagende activiteiten. Wij hebben een gevarieerd vakantieprogramma waarbij we samenvoegen met onze BuitenBSO Pinkeltjesland in Noordwijk. Hier staat de natuur en het buitenspelen centraal. Kinderen gaan er iedere dag op uit in het groen en in de duinen.

Opvanggroep
We hebben één verticale BSO groep met 22 kindplaatsen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. In een verticale groep zitten kinderen van verschillende leeftijden van 4 tot 12 jaar bij elkaar. In een verticale groep groeit je kind op met kinderen van verschillende leeftijden. Een aantal feiten op een rij over verticale groep:
 • De jongere kinderen leren van de oudere kinderen.
 • De oudere kinderen leren rekening te houden met de jongere kinderen.
 • Je kind heeft meestal vaste vertrouwde pedagogisch medewerkers en hoeven niet van ruimte te wisselen.
 • Je kind groeit op met de andere kinderen waardoor eerder vriendschappen ontstaan.
 • Je kind kan makkelijker met broertjes/zusjes op één groep geplaatst worden.
 • Als er niet veel kinderen op de groep zitten, kan het zijn dat er geen leeftijdsgenootjes zijn om mee te spelen.
 • Er worden meer activiteiten gedaan die voor alle leeftijden zijn. Hierdoor is er minder focus op leeftijdsgebonden activiteiten.

Scholen waar wij kinderen ophalen
Wij halen kinderen op maandag, dinsdag en donderdag op van meerdere scholen in Katwijk, zoals de Marnixschool en de Brugghenschool. In overleg kunnen de kinderen van andere dan de hierboven genoemde scholen ook bij onze BSO geplaatst worden.

 
MEDEDELING CORONA (EN SPORTEN/SPORTACTIVITEITEN): Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid leest u meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.
 

Buitenschoolse opvang Wonderland Rijnsoever onderscheidt zich door:

 • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht.
 • Gevarieerde activiteiten, workshops en uitstapjes en leuke vakantieprogramma’s.
 • Aandacht voor sport en natuurbeleving.
 • Een bewust voedingsbeleid met dagelijks aanbod van vers fruit.
 • Eigen binnenruimte in een huiselijke sfeer en veel buitenspeelgelegenheid en mogelijkheden om te sporten.
 • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch specialist
 • Ruilservice.
 • Ouder app, met regelmatige updates en foto’s.

 

Enthousiast geworden? Interesse in opvang op deze locatie?

Momenteel is het helaas niet mogelijk om een aanvraag voor een rondleiding en/of inschrijving voor buitenschoolse opvang bij locatie BSO Rijnsoever te doen, omdat deze opvanglocatie nog niet geopend is. De definitieve openingsdatum van deze locatie is op dit moment nog niet bekend. Naar alle waarschijnlijkheid zal de locatie in 2021 haar deuren gaan openen. Alle beschikbare plekken bij BSO Rijnsoever zijn momenteel voor de opening in 2021 reeds gereserveerd. Zodra er nieuwe plekken beschikbaar komen, zal het mogelijk zijn om een rondleiding aan te vragen en/of een inschrijving bij deze locatie te kunnen doen.

 

 

 

Wonderland in de media
Wonderland in de media

 

 


Wonderland Kinderopvang in TV programma LifestyleXperience van RTL4 (5 februari 2017)

 

 

Nieuwsberichten

Wonderland opent binnenkort nieuwe locatie BSO Won...
31 aug 2020 11:22Wonderland opent binnenkort nieuwe locatie BSO Wonderland Rijnsoever in Katwijk

31 augustus 2020 - Wonderland Kinderopvang gaat uitbreiden en opent binnenkort haar nieuwe locatie BSO Wonderland Rijnsoever in het pand van de sporthal Rijnsoever in Katwijk. Deze locatie biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12   ... 

Wethouder Paul Dirkse bedankt Wonderland Kinderopv...
09 juli 2020 08:17Wethouder Paul Dirkse bedankt Wonderland Kinderopvang voor 24/7 noodopvang en verzorgen noodloket voor gemeente Leiden tijdens coronacrisis

9 juli 2020 Op dinsdag 7 juli kwam Paul Dirkse, wethouder Kennis, Onderwijs Sport en Financiën van gemeente Leiden bij Wonderland Kinderopvang om de organisatie persoonlijk te bedanken voor haar inzet en rol die zij gespeeld heeft in de 24/7 noodopv  ... 

Meer nieuws Wonderland Rijnsoever