Mijn Wonderland

ONTSPANNING

Peuterspeelschool
Wonderland Bavo
Westergracht 3
2013 ZJ  Haarlem
T. 085 2733448

Contactpersoon:
Pauline van der Putte

Contactformulier
Stuur een email

Openingstijden:
Open vanaf 15 mei 2017
7.30 - 18.30 uur

LRK nummer: 956061473
GGD inspectierapport

Peuterspeelschool Wonderland Bavo


De peuterspeelschool Wonderland Bavo is gevestigd aan de Westergracht 3 in Haarlem West en is speciaal voor peuters van 2 tot 4 jaar oud. In dit pand zijn de Bavoschool en al één van onze buitenschoolse opvang locaties gevestigd.
Wij bieden een uniek concept in Haarlem, waarbij uw kindje spelenderwijs zo goed mogelijk op de start van de basisschool wordt voorbereid. De kinderen krijgen wekelijks extra bewegingsactiviteiten in de aangrenzende speelzaal aangeboden, zoals judo, yoga, gym, dansen of simpele beweegspelletjes. Deze activiteiten zijn speciaal afgestemd op de peuterleeftijd. De kinderen kunnen iedere dag buitenspelen op de deels overdekte, groene buitenspeelplaats. Een unieke groene buitenspeelplaats in een stadse omgeving als Haarlem. Daarnaast ligt de focus op het buiten zijn en zullen we veel op stap gaan om de kinderen ook buiten de opvang nieuwe ervaring te laten beleven. De pedagogisch medewerkers zijn opgeleid om met voor- en vroegschoolse educatie te werken en verwerken deze leuke activiteiten in het dagelijkse ritme.

De peutergroep heeft plek voor maximaal 16 peuters, waardoor de locatie een kleinschalig karakter heeft en het persoonlijk contact goed gewaarborgd is.

Als extra product kan er warme maaltijden aan het einde van de dag geserveerd worden. Naast het reguliere kinderopvang aanbod, is er ook de mogelijkheid om schooltijdenopvang tot 15 uur af te nemen.

Mocht je interesse hebben in de Peuteropvang, dan kun je via de onderstaande buttons een rondleiding aanvragen en/of inschrijven.

Wilt je na de start een rondleiding krijgen? Dan kun je de rondleiding alvast aanvragen. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak.

Enthousiast geworden? Interesse in opvang op deze locatie? Je kunt je kind nu inschrijven.

  Pauline van der Putte 2017 167x250
 

Pauline is locatiemanager van Wonderland Peuterspeelschool Bavo en buitenschoolse opvang Wonderland Bavo. Zij stuurt het team van toegewijde medewerkers aan.
Lees meer over de mensen in ons team.

 

 

 
Wonderland Peuterspeelschool Bavo onderscheidt zich door:
 • Kinderopvang van hoogstaande kwaliteit voor een vriendelijk tarief
 • Kleinschalige opvanglocatie & Peuteropvang
 • Warme maaltijden als extra product
 • Begeleiding door eigen pedagoge
 • Gezond voedingsbeleid
 • Ontwikkelingsgerichte opvang. Wij werken met een VVE (Voor- en vroegschoolse educatie) methode Piramide
 • Volledig verzorgde opvang Lees verder
 • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht
 • Ruime ruilservice
 • Wekelijkse bewegingsworkshops voor peuters zoals judo, yoga, dansen en gym
 • Groene, deels overkapte buitenspeelplaats
 • Focus op buiten, de kinderen gaan veel op stap
 • Volledig verzorgde voorbereiding op de basisschool
 • Stint: elektronische bolderwagen brengt ons overal naartoe
Wonderland in de media
Wonderland in de media

 

 

 

Nieuwsberichten

Open dag Bavoschool en opening Peuterspeelschool W...
02 mei 2017 14:05Open dag Bavoschool en opening Peuterspeelschool Wonderland Bavo op vrijdag 12 mei tussen 10.00 en 15.00 uur, Westergracht 3 in Haarlem

De basisschool Bavoschool en Wonderland Kinderopvang organiseren op vrijdag 12 mei tussen 10.00 en 15.00 uur een open dag op de Bavoschool, gevestigd aan de Westergracht 3 te Haarlem. Tijdens deze open dag zijn alle ouders en verzorgers, die op zoek  ... 

Wonderland kinderopvang is sponsor van de Week van...
05 apr 2017 14:53Wonderland kinderopvang is sponsor van de Week van het Jonge Kind

Van 10 tot en met 15 april 2017 is de Week van het Jonge Kind. Dit jaar is het thema Ieder kind is welkom! Diversiteit en Inclusie. Het openingscongres vindt plaats op 7 april in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. De Week van het Jonge Kind is voor ied  ... 

Meer nieuws Wonderland Peuterspeelschool Bavo