Buitenschoolse opvang
Wonderland Bavo
Westergracht 3
2013 ZJ  Haarlem
T. 085 2733448

Contactpersoon:
Annelijn van der Schrier

Contactformulier
Stuur een email

Openingstijden:
Schoolgaande weken
Maandag t/m vrijdag: 14.15-18.30 uur
Woensdag vroeg: 12.30-14.15 uur
Vakantie opvang
7.30-18.30 uur

Buitenschoolse opvang Wonderland Bavo

Wonderland Bavo is een buitenschoolse opvang (BSO) gevestigd in Haarlem West. We hebben een sfeervol lokaal met een eigen theaterpodium in de Bavoschool aan de Westergracht. We onderscheiden ons als locatie door de focus op groen en talentontwikkeling.

Ook buiten is er veel te beleven. In de deels overdekte groene buitenspeelplaats, ideaal in een stadse omgeving als Haarlem. Iedere dag gaan wij met BSO kinderen buiten op stap om ze nieuwe ervaringen te laten beleven. Regelmatig gaan wij naar landgoed Elswout, naar het strand of duingebied de Zandwaaier, naar verschillende speeltuinen in de omgeving, maar ook naar het verteltheater. Lopend, met OV of met een taxibusje. Tijdens de buitenschoolse opvang kunnen kinderen wekelijks professionele schaaklessen in de Bavoschool volgen.

De Bavoschool onderscheidt zich in de wijk door de focus op talentontwikkeling. Onze BSO, waar jij je talent ontwikkelt, sluit hier mooi op aan.

Wij halen kinderen op van meerdere scholen in Haarlem, zoals de Bavoschool, OBS de PeppelaerKoorschool Haarlem, de Dreefschool, de Bos en Vaart school, International School Haarlem, Auris Prof. Van Gilsenschool. In overleg kunnen de kinderen van andere dan de hierboven genoemde scholen ook bij onze BSO geplaatst worden. De kinderen halen wij dan ook op uit school.

Binnenkort openen wij de buitenschoolse opvang locatie Tetterode in Overveen. Deze nieuwe locatie is gelegen in het sportcomplex Tetterode. Dit geeft ons de kans om leuke sportlessen te verzorgen tijdens de opvang. Inschrijven is binnenkort mogelijk via de website. Wil je alvast meer informatie over deze nieuwe locatie? Dan kan je een mail sturen naar .

  Hillegom23230 Annelijn Mariastraat
 

Annelijn is locatiemanager van buitenschoolse opvang Wonderland Bavo en Wonderland peuterspeelschool Bavo. Zij stuurt het team van toegewijde medewerkers aan.
Lees meer over de locatiemanager.

 

Buitenschoolse opvang Wonderland Bavo onderscheidt zich door:

  • De opvang locatie waar jij je talent ontwikkelt
  • Wekelijkse professionele schaaklessen
  • Professionele lessen zoals tuinieren
  • Gevarieerde activiteiten en workshops
  • Volledig ontzorgde opvang
  • Kleinschalige opvang locatie
  • Groot podium voor theatertoppers
  • In de vakantie gaan wij regelmatig naar musea en het theater. Ook nodigen wij verschillende gezelschappen uit om een workshop te verzorgen.
  • Bewust voedingsbeleid
  • Digitale ouderlogin, met dagelijkse update en foto’s van de activiteiten

 

Wonderland in de media
Wonderland in de media

 


Wonderland Kinderopvang in TV programma LifestyleXperience van RTL4 (5 februari 2017)

 

 

Nieuwsberichten

E-book Samen thuis
01 apr 2020 08:17

1 april 2020 - Zoals iedereen wel inmiddels weet, zijn de maatregelen verlengd tot 28 april en moeten we dus allemaal nog iets langer thuis zitten. Daarom hebben wij als organisatie iets leuks gemaakt wat je thuis met je kind kan doen. Namelijk   ... 

Hoe praat je met kinderen over het coronavirus
23 mrt 2020 09:17

23 Maart 2020 - Zowel ouders/verzorgers als (jonge) kinderen maken zich zorgen over het coronavirus. Nu je kind niet meer naar zijn of haar vertrouwde opvang of school kan, is de impact echt groot. Onze pedagoge Georgette Boehmer geeft hier  ... 

Meer nieuws Wonderland Bavo