Wonderland ZwemBSO
Vondellaan 35b
2332 AA Leiden
T.085 2733447

Contactpersoon:
Liesbeth Schelvis en Jody Warmerdam
Contactformulier
Stuur een email

Zwemlessen verzorgd door:
Zwembad Poelmeer
Oegstgeest

 

Buitenschoolse opvang Wonderland ZwemBSO


Wonderland ZwemBSO Leiden biedt:

  • Buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar.
  • De mogelijkheid tot het halen van het A en B diploma (C indien gewenst).
  • Een zwemles op dinsdag van 15.45 uur tot 16.30 uur. Rond 17.30 uur zijn we weer terug op locatie BSO Wonderland Vondellaan.
  • Zwemlessen tijdens de schoolgaande weken, in de vakanties zijn er geen zwemlessen en is het kind uiteraard welkom op de eigen opvanglocatie.
  • Vervoer van en naar het zwembad is exclusief.

Wat is de ZwemBSO?

De ZwemBSO van Wonderland biedt kinderen de mogelijkheid om in de tijd dat zij bij Wonderland verblijven hun zwemdiploma's te halen. Zij volgen één zwemles per week. De zwemlessen van ZwemBSO Leiden worden verzorgd door zwembad Poelmeer in Oegstgeest. In het zwembad worden de kinderen begeleid door hun eigen pedagogisch medewerkers en gediplomeerde zweminstructeurs.
De kinderen die opvang bij BSO Wonderland Sport&Spel en BSO Wonderland Anne Frank hebben, kunnen geen gebruik maken van de zwemBSO.

Kosten:

Naast de kosten voor de reguliere BSO, bedragen de kosten voor de ZwemBSO het reguliere zwemlestarief.

Vervoerskosten zwemles

Sinds 21 september 2018 kunnen wij de Stint niet meer inzetten om de kinderen te brengen en te halen van de zwemlessen. Dit betekent dat genoodzaakt zijn om een taxi in te zetten voor het vervoer, waarvoor een deel van de kosten aan de ouders wordt doorbelast. In totaal zijn de kosten € 15,27 per kind per zwemles, waarvan € 7,20 wordt doorbelast aan de ouders en de rest neemt Wonderland voor haar rekening. Wonderland heeft al die tijd de kosten volledig voor haar rekening genomen. Wij hebben besloten om de vervoerskosten vanaf de heropening van de zwemBSO per 8 juni 2020 te gaan factureren. Uiteraard zullen deze kosten komen te vervallen zodra we weer gebruik kunnen maken van de Stint.

 

 Hillegom23243D Jody Mariastraat

Liesbeth Schelvis 155x155

Jody en Liesbeth zijn locatiemanagers van de ZwemBSO Leiden. Zij sturen het team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.

Kwaliteiten op een rij:

  • Zwemles tijdens buitenschoolse opvangtijd
  • Een zwemles op een vaste dag, namelijk dinsdagmiddag
  • Reguliere lestarieven
  • Als ouder geen tijd meer kwijt aan het zwemonderwijs van het kind

 

Wonderland in de media
Wonderland in de media

 

Wonderland in de media
Wonderland in de media

 

 

MEDEDELING CORONA (EN SPORTEN/SPORTACTIVITEITEN): Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid leest u meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.

 

Julian gaat met veel plezier naar de BSO, vooral van de Topgroep geniet hij. Het klussen in de techniekhoek met meester Bas is zijn favoriet. ’s Ochtends vraagt hij direct of het een ‘topgroepdag’ is. Dit is niet alleen voor hem fijn maar ook voor mij als moeder. Als onze zoon naar Wonderland gaat, betekent dit voor mij een dag onbezorgd naar mijn werk.

Annemiek Hazekamp, moeder van Julian (9 jaar)

Het opdoen van nieuwe ervaringen in een vertrouwde en uitdagende omgeving, dat is BSO voor mij.

Sasja Kramp, Locatiemanager

Nieuwsberichten

Wonderland opent binnenkort nieuwe locatie BSO Won...
31 aug 2020 11:22Wonderland opent binnenkort nieuwe locatie BSO Wonderland Rijnsoever in Katwijk

31 augustus 2020 - Wonderland Kinderopvang gaat uitbreiden en opent binnenkort haar nieuwe locatie BSO Wonderland Rijnsoever in het pand van de sporthal Rijnsoever in Katwijk. Deze locatie biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12   ... 

Wethouder Paul Dirkse bedankt Wonderland Kinderopv...
09 juli 2020 08:17Wethouder Paul Dirkse bedankt Wonderland Kinderopvang voor 24/7 noodopvang en verzorgen noodloket voor gemeente Leiden tijdens coronacrisis

9 juli 2020 Op dinsdag 7 juli kwam Paul Dirkse, wethouder Kennis, Onderwijs Sport en Financiën van gemeente Leiden bij Wonderland Kinderopvang om de organisatie persoonlijk te bedanken voor haar inzet en rol die zij gespeeld heeft in de 24/7 noodopv  ... 

Meer nieuws Wonderland ZwemBSO