Wonderland ZwemBSO
Vondellaan 35b
2332 AA Leiden
T.085 2733447

Contactpersoon:
Liesbeth Schelvis en Jody Warmerdam
Contactformulier
Stuur een email

Zwemlessen verzorgd door:
Zwembad Poelmeer
Oegstgeest

 

Buitenschoolse opvang Wonderland ZwemBSO


Wonderland ZwemBSO Leiden biedt:

  • Buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar.
  • De mogelijkheid tot het halen van het A en B diploma (C indien gewenst).
  • Een zwemles op dinsdag van 15.45 uur tot 16.30 uur. Rond 17.30 uur zijn we weer terug op locatie BSO Wonderland Vondellaan.
  • Zwemlessen tijdens de schoolgaande weken, in de vakanties zijn er geen zwemlessen en is het kind uiteraard welkom op de eigen opvanglocatie.
  • Vervoer van en naar het zwembad is exclusief.

Wat is de ZwemBSO?

De ZwemBSO van Wonderland biedt kinderen de mogelijkheid om in de tijd dat zij bij Wonderland verblijven hun zwemdiploma's te halen. Zij volgen één zwemles per week. De zwemlessen van ZwemBSO Leiden worden verzorgd door zwembad Poelmeer in Oegstgeest. In het zwembad worden de kinderen begeleid door hun eigen pedagogisch medewerkers en gediplomeerde zweminstructeurs.
De kinderen die opvang bij BSO Wonderland Sport&Spel en BSO Wonderland Anne Frank hebben, kunnen geen gebruik maken van de zwemBSO.

Kosten:

Naast de kosten voor de reguliere BSO, bedragen de kosten voor de ZwemBSO het reguliere zwemlestarief.

Vervoerskosten zwemles

Sinds 21 september 2018 kunnen wij de Stint niet meer inzetten om de kinderen te brengen en te halen van de zwemlessen. Dit betekent dat genoodzaakt zijn om een taxi in te zetten voor het vervoer, waarvoor een deel van de kosten aan de ouders wordt doorbelast. In totaal zijn de kosten € 15,27 per kind per zwemles, waarvan € 7,20 wordt doorbelast aan de ouders en de rest neemt Wonderland voor haar rekening. Wonderland heeft al die tijd de kosten volledig voor haar rekening genomen. Wij hebben besloten om de vervoerskosten vanaf de heropening van de zwemBSO per 8 juni 2020 te gaan factureren. Uiteraard zullen deze kosten komen te vervallen zodra we weer gebruik kunnen maken van de Stint.

 

 Hillegom23243D Jody Mariastraat

Liesbeth Schelvis 155x155

Jody en Liesbeth zijn locatiemanagers van de ZwemBSO Leiden. Zij sturen het team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.

Kwaliteiten op een rij:

  • Zwemles tijdens buitenschoolse opvangtijd
  • Een zwemles op een vaste dag, namelijk dinsdagmiddag
  • Reguliere lestarieven
  • Als ouder geen tijd meer kwijt aan het zwemonderwijs van het kind

 

Wonderland in de media
Wonderland in de media

 

Wonderland in de media
Wonderland in de media

Julian gaat met veel plezier naar de BSO, vooral van de Topgroep geniet hij. Het klussen in de techniekhoek met meester Bas is zijn favoriet. ’s Ochtends vraagt hij direct of het een ‘topgroepdag’ is. Dit is niet alleen voor hem fijn maar ook voor mij als moeder. Als onze zoon naar Wonderland gaat, betekent dit voor mij een dag onbezorgd naar mijn werk.

Annemiek Hazekamp, moeder van Julian (9 jaar)

Het opdoen van nieuwe ervaringen in een vertrouwde en uitdagende omgeving, dat is BSO voor mij.

Sasja Kramp, Locatiemanager

Nieuwsberichten

Wonderland opent haar nieuwe locatie BSO Wonderlan...
14 mei 2020 08:17

14 Mei 2020 - Wonderland Kinderopvang breidt uit en heeft haar nieuwe locatie BSO Wonderland Tetterode in Overveen geopend. Deze locatie biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en is gevestigd in het Sportcomplex Tetter  ... 

E-book Samen thuis
01 apr 2020 08:17

1 april 2020 - Zoals iedereen wel inmiddels weet, zijn de maatregelen verlengd tot 28 april en moeten we dus allemaal nog iets langer thuis zitten. Daarom hebben wij als organisatie iets leuks gemaakt wat je thuis met je kind kan doen. Namelijk   ... 

Meer nieuws Wonderland ZwemBSO