Wonderland ZwemBSO
Mariastraat 20
2181 CT Hillegom
T. 085 2733444

Contactpersoon:
Mariska Hoos
Contactformulier
Stuur een email

Zwemlessen verzorgd door:
Zwembad Sportplaza
Heemstede

 

Wonderland ZwemBSO Hillegom

 

Wonderland ZwemBSO biedt:

  • buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar
  • de mogelijkheid tot het behalen van het A & B en C diploma
  • 1 zwemles op maandag, dinsdag of donderdag
  • zwemlessen gedurende het hele jaar, met uitzondering van feestdagen en enkele vakantie weken. Wanneer er geen zwemles geboden wordt, is het kind uiteraard welkom op de eigen opvanglocatie. De dagen dat Wonderland niet aanwezig kan zijn, door omstandigheden, hoeven niet te worden betaald
  • Vervoer per taxibusje (ATAX) van en naar het zwembad
  • Zwemlessen tijdens BSO tijd (ZwemBSO) 
  Hillegom Mariska 155x155
 

Mariska is locatiemanager van Wonderland ZwemBSO. Zij stuurt het team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.      

Wat is de ZwemBSO?

De ZwemBSO van Wonderland biedt kinderen de mogelijkheid om in de tijd dat zij bij Wonderland verblijven hun zwemdiploma's te halen. Zij volgen één dag per week zwemles. De zwemlessen van ZwemBSO Hillegom worden verzorgd door zwembad SportPlaza in Heemstede. In het zwembad worden de kinderen begeleid door hun eigen pedagogische medewerkers en gediplomeerde zweminstructeurs.

Inschrijven en lesgeld

Inschrijvingen kunnen gedaan worden door een e-mail te sturen naar . Vermeld dat jouw kind op de BSO van Wonderland opvang heeft. Vanaf de dag van inschrijven hebben de kinderen gratis toegang tot het recreatief zwemmen in het zwembad. Alle kinderen krijgen een eigen leskaart/magneetkaart die op de zwemlocatie blijft. Je ontvangt van het zwembad een digitale factuur om de vier weken. Zij waarderen de kaart op bij ontvangst van het lesgeld. Het lesgeld bedraagt € 58,00 per vier weken.

Kinderen die ziek zijn, worden via Wonderland bij het zwembad afgemeld. Wanneer een kind niet aanwezig is geweest komen de lessen te vervallen.

Zodra het zwembad plekken beschikbaar heeft, nemen zij contact op met Wonderland om af te stemmen welke kinderen er per welke datum kunnen starten. Vanaf dan gaat Wonderland de kosten voor het vervoer opstarten. 

Omdat het zwembad werkt met regio Noord en de BSO met regio Midden, kan het voorkomen dat de vakanties van elkaar afwijken. In de zomervakantie van regio Noord vinden er geen zwemlessen plaats. In de andere schoolvakanties gaan de zwemlessen naar de ochtend. Als de kinderen van de BSO op school zitten, is er geen zwemles en wordt de factuur aangepast. Dit is rondom de zomer -en de herfstvakantie.


Fred van Trigt, wethouder Hillegom over opening Wonderland Maasdamlaan in aanloop op start IKC in Hillegom

 

Wonderland in de media
Wonderland in de media

Kosten

Naast de kosten voor de reguliere BSO, bedragen er kosten voor het vervoer per taxibusje van en naar het zwembad . Het vervoer per taxibusje wordt georganiseerd door ATAX personenvervoer. De vervoerskosten zijn €9,96 euro per kind per dag waarvan we besloten hebben het huidige tarief van €7,20 per dag voor de ouders blijven doorbelasten. De overige kosten zal Wonderland blijven bijdragen. Dit betekent dat we vanaf 1 februari niet hogere vervoerskosten in rekening brengen dan dat je al van ons gewend bent.

We zullen de vervoerskosten voor de zomervakantie van 2019 opnieuw evaluren. Mochten er wijzigingen in de vorm van vervoer of doorbelaste kosten van het vervoer optreden dan zullen wij je informeren.

 

Kwaliteiten op een rij:

  • Zwemles tijdens buitenschoolse opvangtijd
  • 1 zwemles op 1 middag
  • Reguliere lestarieven, alleen (beperkte) extra kosten voor het vervoer
  • Als ouder geen tijd meer kwijt aan het zwemonderwijs van het kind
Flyer Sport BSO 2017 1 xs

 

Combinatie met onze BSO’s in Hillegom is mogelijk

Een combinatie van verschillende BSO locaties is mogelijk en de BSO tarieven zijn gelijk.
Je kind kan bijvoorbeeld twee middagen naar de buitenschoolse opvang Wonderland Mariastraat (5 dagen per week open en biedt ook VSO) of Wonderland de Fontein (ma.,di.,do. open. Op wo., vr. en gedurende schoolvrije dagen worden de kinderen opgevangen bij Wonderland Mariastraat) of Wonderland ZwemBSO (ma.,di.,do.) en één dag naar Wonderland SportBSO (ma.,di.,do. open). Of andersom. Bij de ZwemBSO komen naast de reguliere BSO kosten ook de kosten voor de zwemles (reguliere zwemlestarief) plus extra kosten voor het vervoer per taxibusje van en naar het zwembad bij.
Als ouder ben je dan geen tijd meer kwijt aan het zwemonderwijs van jouw kind omdat de zwemlessen tijdens BSO tijd plaatsvinden.

 

Flyer Sport BSO 2017 1 xs
 
Flyer Sport BSO 2017 2 xs

 

 

Enthousiast geworden? Interesse in opvang op deze locatie?

Een rondleiding aan vragen kan via de website. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak.
Je kunt ook telefonisch contact opnemen met ons op telefoonnummer: 085 2733444.
Inschrijven kan via de website van het zwembad SportPlaza in Heemstede. Als je bent ingeschreven mag je kind alvast gratis een keer komen zwemmen. Het zwembad neemt contact met je op wanneer je kind kan starten. Voor vragen of inschrijven kan je mailen naar of telefonisch contact via het nummer 0235292072.

 

 

MEDEDELING CORONA (EN SPORTEN/SPORTACTIVITEITEN): Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid leest u meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.

 

Nieuwsberichten

Wonderland opent binnenkort nieuwe locatie BSO Won...
31 aug 2020 11:22Wonderland opent binnenkort nieuwe locatie BSO Wonderland Rijnsoever in Katwijk

31 augustus 2020 - Wonderland Kinderopvang gaat uitbreiden en opent binnenkort haar nieuwe locatie BSO Wonderland Rijnsoever in het pand van de sporthal Rijnsoever in Katwijk. Deze locatie biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12   ... 

Wethouder Paul Dirkse bedankt Wonderland Kinderopv...
09 juli 2020 08:17Wethouder Paul Dirkse bedankt Wonderland Kinderopvang voor 24/7 noodopvang en verzorgen noodloket voor gemeente Leiden tijdens coronacrisis

9 juli 2020 Op dinsdag 7 juli kwam Paul Dirkse, wethouder Kennis, Onderwijs Sport en Financiën van gemeente Leiden bij Wonderland Kinderopvang om de organisatie persoonlijk te bedanken voor haar inzet en rol die zij gespeeld heeft in de 24/7 noodopv  ... 

Meer nieuws Wonderland Hillegom ZwemBSO