Wonderland ZwemBSO
Mariastraat 20
2181 CT Hillegom
T. 085 2733444

Contactpersoon:
Mariska Hoos
Contactformulier
Stuur een email

Zwemlessen verzorgd door:
Zwembad Sportplaza
Heemstede

 

Wonderland ZwemBSO Hillegom

Wonderland ZwemBSO biedt:

  • buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar
  • de mogelijkheid tot het behalen van het A & B en C diploma
  • 1 zwemles op maandag, dinsdag of donderdag
  • zwemlessen gedurende het hele jaar, met uitzondering van feestdagen en enkele vakantie weken. Wanneer er geen zwemles geboden wordt, is het kind uiteraard welkom op de eigen opvanglocatie. De dagen dat Wonderland niet aanwezig kan zijn, door omstandigheden, hoeven niet te worden betaald
  • Vervoer per taxibusje (ATAX) van en naar het zwembad
  • Zwemlessen tijdens BSO tijd (ZwemBSO) 
  Hillegom Mariska 155x155
 

Mariska is locatiemanager van Wonderland ZwemBSO. Zij stuurt het team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.      


Flyer Sport BSO 2017 1 xs

Wat is de ZwemBSO?

De ZwemBSO van Wonderland biedt kinderen de mogelijkheid om in de tijd dat zij bij Wonderland verblijven hun zwemdiploma's te halen. Zij volgen één dag per week zwemles. De zwemlessen van ZwemBSO Hillegom worden verzorgd door zwembad SportPlaza in Heemstede. In het zwembad worden de kinderen begeleid door hun eigen pedagogische medewerkers en gediplomeerde zweminstructeurs.

Inschrijven en lesgeld

Inschrijvingen kunnen gedaan worden op de website van zwembad SportPlaza in Heemstede. Vanaf de dag van inschrijven hebben de kinderen gratis toegang tot het recreatief zwemmen in het zwembad. Alle kinderen krijgen een eigen leskaart/magneetkaart die op de zwemlocatie blijft. Je ontvangt van het zwembad een digitale factuur om de vier weken. Zij waarderen de kaart op bij ontvangst van het lesgeld. Het lesgeld bedraagt € 58,00 per vier weken.

Kinderen die ziek zijn, worden via Wonderland bij het zwembad afgemeld. Wanneer een kind niet aanwezig is geweest komen de lessen te vervallen.

Voor nieuwe aanmeldingen voor de zwemles geldt, dat je je kind bij het zwembad SportPlaza in Heemstede kunt inschrijven. Zodra het zwembad plekken beschikbaar heeft, nemen zij contact op met Wonderland om af te stemmen welke kinderen er per welke datum kunnen starten. Vanaf dan gaat Wonderland de kosten voor het vervoer opstarten. 

Omdat het zwembad werkt met regio Noord en de BSO met regio Midden, kan het voorkomen dat de vakanties van elkaar afwijken. In de zomervakantie van regio Noord vinden er geen zwemlessen plaats. In de andere schoolvakanties gaan de zwemlessen naar de ochtend. Als de kinderen van de BSO op school zitten, is er geen zwemles en wordt de factuur aangepast. Dit is rondom de zomer -en de herfstvakantie.

 

Kosten

Naast de kosten voor de reguliere BSO, bedragen er kosten voor het vervoer per taxibusje van en naar het zwembad . Het vervoer per taxibusje wordt georganiseerd door ATAX personenvervoer. We zijn in onderhandeling om nog scherpere vervoerstarieven te kunnen hanteren. Zodra we de kosten inzichtelijk hebben plaatsen wij de hoogte van deze kosten op de website.

 

Kwaliteiten op een rij:

  • Zwemles tijdens buitenschoolse opvangtijd
  • 1 zwemles op 1 middag
  • Reguliere lestarieven, alleen (beperkte) extra kosten voor het vervoer
  • Als ouder geen tijd meer kwijt aan het zwemonderwijs van het kind
Flyer Sport BSO 2017 2 xs

Combinatie met onze BSO’s in Hillegom is mogelijk

Een combinatie van verschillende BSO locaties is mogelijk en de BSO tarieven zijn gelijk.
Je kind kan bijvoorbeeld twee middagen naar de buitenschoolse opvang Wonderland Mariastraat (5 dagen per week open en biedt ook VSO) of Wonderland de Fontein (ma.,di.,do. open. Op wo., vr. en gedurende schoolvrije dagen worden de kinderen opgevangen bij Wonderland Mariastraat) of Wonderland ZwemBSO (ma.,di.,do.) en één dag naar Wonderland SportBSO (ma.,di.,do. open). Of andersom. Bij de ZwemBSO komen naast de reguliere BSO kosten ook de kosten voor de zwemles (reguliere zwemlestarief) plus extra kosten voor het vervoer per taxibusje van en naar het zwembad bij.
Als ouder ben je dan geen tijd meer kwijt aan het zwemonderwijs van jouw kind omdat de zwemlessen tijdens BSO tijd plaatsvinden.

Enthousiast geworden? Interesse in opvang op deze locatie?
Een rondleiding aan vragen kan via de website of door een e-mail naar te sturen. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak.
Je kunt ook telefonisch contact opnemen met ons op telefoonnummer: 085 2733444.
Inschrijven kan via de website of door een e-mail naar te sturen. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met ons op telefoonnummer: 085 2733440.

Nieuwsberichten

Bestuurders Wonderland Kinderopvang en Sophia scho...
13 dec 2018 14:17Bestuurders Wonderland Kinderopvang en Sophia scholen ondertekenen intentieverklaring voor start nieuw integraal kindcentrum in Hillegom

In aanloop op opening nieuw IKC medio 2021 opent Wonderland haar nieuwe locatie Wonderland Maasdamlaan per 4 maart 2019 in Hillegom   13 december 2018 - Vandaag hebben Richard Waterman, bestuurder van Wonderland Kinderopvang en Ronald de gro  ... 

Stopzetten gebruik Stints
21 sept 2018 20:17

Donderdagochtend 20 september 2018 heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar (Stint) van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. We zijn enorm geschokt door dit tragische ongeluk en ons me  ... 

Meer nieuws Wonderland Hillegom ZwemBSO