Wonderland ZwemBSO
Mariastraat 20
2181 CT Hillegom
T. 085 2733444

Contactpersoon:
Liesbeth Schelvis
Contactformulier
Stuur een email

Zwemlessen verzorgd door:
Zwembad De Waterkanten
Lisse

 

Wonderland ZwemBSO Hillegom

Wonderland ZwemBSO biedt:

  • buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar
  • de mogelijkheid tot het behalen van het A & B diploma
  • twee zwemlessen op maandag, dinsdag of donderdag, de twee lessen vinden op dezelfde middag plaats
  • zwemlessen gedurende het hele jaar, met uitzondering van feestdagen en enkele vakantie weken. Wanneer er geen zwemles geboden wordt, is het kind uiteraard welkom op de eigen opvanglocatie
  • Vervoer per taxibusje van en naar het zwembad
  • Zwemlessen tijdens BSO tijd (ZwemBSO) 
  Liesbeth Schelvis 155x155
 

Liesbeth is locatiemanager van Wonderland ZwemBSO. Zij stuurt het team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.      


Flyer Sport BSO 2017 1 xs

Wat is de ZwemBSO?

De ZwemBSO van Wonderland biedt kinderen de mogelijkheid om in de tijd dat zij bij Wonderland verblijven hun zwemdiploma's te halen. Zij volgen één dag per week twee zwemlessen. De zwemlessen van ZwemBSO Hillegom worden verzorgd door zwembad De Waterkanten in Lisse. In het zwembad worden de kinderen begeleid door hun eigen pedagogisch medewerkers en gediplomeerde zweminstructeurs.

 

Kosten

Naast de kosten voor de reguliere BSO, bedragen de kosten voor de zwemles het reguliere zwemlestarief plus extra kosten voor het vervoer per taxibusje van en naar het zwembad. Het vervoer per taxibusje wordt georganiseerd via Stichting Paraplu, een stichting van ouderen die de busjes besturen.

 

Kwaliteiten op een rij:

  • Zwemles tijdens buitenschoolse opvangtijd
  • Twee zwemlessen op één middag
  • Reguliere lestarieven, alleen (beperkte) extra kosten voor het vervoer
  • Als ouder geen tijd meer kwijt aan het zwemonderwijs van het kind
Flyer Sport BSO 2017 2 xs

Combinatie met onze BSO’s in Hillegom is mogelijk

Een combinatie van verschillende BSO locaties is mogelijk en de BSO tarieven zijn gelijk.
Je kind kan bijvoorbeeld twee middagen naar de buitenschoolse opvang Wonderland Mariastraat (5 dagen per week open en biedt ook VSO) of Wonderland de Fontein (ma.,di.,do. open. Op wo., vr. en gedurende schoolvrije dagen worden de kinderen opgevangen bij Wonderland Mariastraat) of Wonderland ZwemBSO (ma.,di.,do.) en één dag naar Wonderland SportBSO (ma.,di.,do. open). Of andersom. Bij de ZwemBSO komen naast de reguliere BSO kosten ook de kosten voor de zwemles (reguliere zwemlestarief) plus extra kosten voor het vervoer per taxibusje van en naar het zwembad bij.
Als ouder ben je dan geen tijd meer kwijt aan het zwemonderwijs van jouw kind omdat de zwemlessen tijdens BSO tijd plaatsvinden.

Enthousiast geworden? Interesse in opvang op deze locatie?
Een rondleiding aan vragen kan via de website of door een e-mail naar te sturen. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak.
Je kunt ook telefonisch contact opnemen met ons op telefoonnummer: 085 2733444.
Inschrijven kan via de website of door een e-mail naar te sturen. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met ons op telefoonnummer: 085 2733440.

Nieuwsberichten

Kabinet steekt kwart miljard in kinderopvang
12 juni 2018 15:36

12 juni 2018- Het kabinet trekt een kwart miljard euro extra uit voor kinderopvang. Vooral de middeninkomens profiteren daarvan. Bronnen rond de coalitie melden aan dagblad De Telegraaf dat het gaat om een uitwerking van de plannen zoals die zijn afg  ... 

Paul Dirkse, Wethouder Kennis, Onderwijs Sport en ...
12 juni 2018 13:36Paul Dirkse, Wethouder Kennis, Onderwijs Sport en Financiën en Brigitte Lammers, beleidsmedewerker bij Gemeente Leiden op bezoek bij Wonderland Kinderopvang in Leiden.

12-6-2018 - Gisteren waren Paul Dirkse, Wethouder Kennis, Onderwijs Sport en Financiën en Brigitte Lammers, beleidsmedewerker bij Gemeente Leiden op bezoek bij Wonderland Kinderopvang in Leiden. Paula Bernsen, directeur Wonderland Groep sprak met he  ... 

Meer nieuws Wonderland Hillegom ZwemBSO