Stopzetten gebruik Stints

Leiden, 21 september 2018

Donderdagochtend 20 september 2018 heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar (Stint) van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. We zijn enorm geschokt door dit tragische ongeluk en ons medeleven gaat uit naar alle betrokkenen.

Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval loopt nog. Hierover is nog niks bekend gemaakt. Wat we op dit moment wel weten is dat de elektrische bolderkar, die betrokken is geweest bij het ongeluk, van het merk Stint is. Wij rijden met elektrische bolderkarren van dezelfde leverancier.

De veiligheid van onze kinderen en medewerkers vinden wij uiteraard zeer belangrijk. We willen dan ook geen enkel risico nemen. Daarnaast willen we graag acteren op de zorgen die bij onze ouders leven. Wij begrijpen deze zorg volkomen. We hebben dan ook besloten om voorlopig uit voorzorg niet meer te rijden met de Stints.

Wonderland ZwemBSO
Mariastraat 20
2181 CT Hillegom
T. 085 2733444

Contactpersoon:
Mariska Koos
Contactformulier
Stuur een email

Zwemlessen verzorgd door:
Zwembad De Waterkanten
Lisse

 

Wonderland ZwemBSO Hillegom

Wonderland ZwemBSO biedt:

  • buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar
  • de mogelijkheid tot het behalen van het A & B diploma
  • twee zwemlessen op maandag, dinsdag of donderdag, de twee lessen vinden op dezelfde middag plaats
  • zwemlessen gedurende het hele jaar, met uitzondering van feestdagen en enkele vakantie weken. Wanneer er geen zwemles geboden wordt, is het kind uiteraard welkom op de eigen opvanglocatie
  • Vervoer per taxibusje van en naar het zwembad
  • Zwemlessen tijdens BSO tijd (ZwemBSO) 
  Hillegom Mariska 155x155
 

Mariska is waarnemend locatiemanager van Wonderland ZwemBSO. Zij stuurt het team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.      


Flyer Sport BSO 2017 1 xs

Wat is de ZwemBSO?

De ZwemBSO van Wonderland biedt kinderen de mogelijkheid om in de tijd dat zij bij Wonderland verblijven hun zwemdiploma's te halen. Zij volgen één dag per week twee zwemlessen. De zwemlessen van ZwemBSO Hillegom worden verzorgd door zwembad De Waterkanten in Lisse. In het zwembad worden de kinderen begeleid door hun eigen pedagogisch medewerkers en gediplomeerde zweminstructeurs.

 

Kosten

Naast de kosten voor de reguliere BSO, bedragen de kosten voor de zwemles het reguliere zwemlestarief plus extra kosten voor het vervoer per taxibusje van en naar het zwembad. Het vervoer per taxibusje wordt georganiseerd via Stichting Paraplu, een stichting van ouderen die de busjes besturen.

 

Kwaliteiten op een rij:

  • Zwemles tijdens buitenschoolse opvangtijd
  • Twee zwemlessen op één middag
  • Reguliere lestarieven, alleen (beperkte) extra kosten voor het vervoer
  • Als ouder geen tijd meer kwijt aan het zwemonderwijs van het kind
Flyer Sport BSO 2017 2 xs

Combinatie met onze BSO’s in Hillegom is mogelijk

Een combinatie van verschillende BSO locaties is mogelijk en de BSO tarieven zijn gelijk.
Je kind kan bijvoorbeeld twee middagen naar de buitenschoolse opvang Wonderland Mariastraat (5 dagen per week open en biedt ook VSO) of Wonderland de Fontein (ma.,di.,do. open. Op wo., vr. en gedurende schoolvrije dagen worden de kinderen opgevangen bij Wonderland Mariastraat) of Wonderland ZwemBSO (ma.,di.,do.) en één dag naar Wonderland SportBSO (ma.,di.,do. open). Of andersom. Bij de ZwemBSO komen naast de reguliere BSO kosten ook de kosten voor de zwemles (reguliere zwemlestarief) plus extra kosten voor het vervoer per taxibusje van en naar het zwembad bij.
Als ouder ben je dan geen tijd meer kwijt aan het zwemonderwijs van jouw kind omdat de zwemlessen tijdens BSO tijd plaatsvinden.

Enthousiast geworden? Interesse in opvang op deze locatie?
Een rondleiding aan vragen kan via de website of door een e-mail naar te sturen. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak.
Je kunt ook telefonisch contact opnemen met ons op telefoonnummer: 085 2733444.
Inschrijven kan via de website of door een e-mail naar te sturen. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met ons op telefoonnummer: 085 2733440.

Nieuwsberichten

Stopzetten gebruik Stints
21 sept 2018 20:17

Donderdagochtend 20 september 2018 heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar (Stint) van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. We zijn enorm geschokt door dit tragische ongeluk en ons me  ... 

Zomerfeest/Open dag Wonderland Kinderopvang op vri...
21 aug 2018 09:49Zomerfeest/Open dag Wonderland Kinderopvang op vrijdag 7 september van 19.00 tot 21.00

Vrijdag 7 september van 19:00 tot 21:00 is het jaarlijkse zomerfeest/open dag bij Wonderland Kinderopvang bij de BSO in Hillegom.

 
Het thema van dit jaar is Circus. Dus jij kan een echte clown worden of artiest!

Iedereen is we  ... 

Meer nieuws Wonderland Hillegom ZwemBSO