BSO | BuitenBSO | Noordwijk

Buiten BSO Hertenlaan

Noordwijk

Gelegen midden in de natuur op terrein van zorggroep ’s Heeren Loo tussen Noordwijk en Katwijk. De hele dag buiten om bos, duin en strand te ontdekken.

Over de locatie

De BSO ruimte ‘De Herbergh’ is gevestigd in de manage van de zorggroep voor mensen met een beperking. De pony’s staan soms zelfs met hun neus tegen het raam van de BSO. De locatie nodigt je kind uit om op ontdekking te gaan in de gezonde uitdagende omgeving buiten. Want het terrein ligt aan de voeten van de duinen met bos, zee en strand. Op loopafstand, op hetzelfde terrein, ligt ook ons kinderdagverblijf. Uniek aan de BuitenBSO is dat je kind hier de hele middag buiten is. Alleen bij slecht weer spelen we binnen.

Iedere dag bieden we je kind activiteiten aan die helemaal passen bij zijn/haar leeftijd. Je kind mag ook zelfstandig op ontdekkingstocht. Of rustig even chillen na een dag school. Er is veel materiaal aanwezig om heerlijk te spelen en te knutselen. Op het terrein van ’s Heeren Loo is ook een kinderboerderij. En er zijn talloze andere plekken waar je kind onder begeleiding van de pedagogisch medewerker de natuur kan ontdekken. Gaat je kind mee op avontuur?

Hertenlaan 8
2201 ZG Noordwijk

088 202 85 00
buitenbsohertenlaan@wonderlandkinderopvang.nl

GGD inspectie rapport

136714432

Openingstijden

Schoolgaande weken: ma., di. en do. van 14.45-18.30 uur m.u.v. officiële feestdagen.
Tijdens schoolvakanties, roostervrije dagen en studiedagen is er op deze dagen de
gehele dag opvang vanaf 8.00 – 18.30 uur.

Oudercommissie

ocbuitenbsohertenlaan@wonderlandkinderopvang.nl

Pedagogisch werkplan

Beleid Veiligheid en Gezondheid

Locatie leider

Juliëtte Bots

“Het leukste van mijn werk vind ik dat iedere dag anders is. In mijn werk heb ik te maken met zowel alle lagen van de organisatie als externe partijen. Ik word er blij van om iedere dag op de achtergrond een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Mijn motto is: wees je zelf, het leven is te kort om een ander te zijn.”

Sfeerimpressie

Waarom jij kiest voor Buiten BSO Hertenlaan

  • Gevarieerd aanbod van leeftijdsgerichte activiteiten
  • Kleinschalige BuitenBSO midden in het groen. De kinderen ondernemen alle
    activiteiten buiten in de natuur
  • Gevarieerd aanbod van activiteiten en extra activiteiten in de schoolvakanties

De pakketen die wij bieden

BSO 52-weken-pakket standaard, BSO 52-weken-pakket basis, BSO schoolweken-pakket, BSO vakantieweken-pakket

Wat bieden wij nog meer?

  • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht
  • Een bewust voedingsbeleid met dagelijks aanbod van vers fruit
  • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch specialist
  • Ruilservice
  • Ouder-app, met regelmatige updates en foto’s

Opvanggroepen

Deze BSO heeft één (verticale) opvanggroep voor kinderen met gemengde leeftijden van 4 tot 12 jaar met plek voor maximaal 14 kinderen. Dat betekent dat er veel extra persoonlijk contact is. Klik hier voor meer informatie en uitleg over opvanggroepen.

Wonderland in Noordwijk/Katwijk

Op hetzelfde terrein van ’s Heeren Loo ligt het kinderdagverblijf Appelhof  Handig wanneer je kinderen in beide leeftijdscategorieën hebt. Het kinderdagverblijf werkt nauw samen met de BSO en de overstap is gemakkelijker omdat ze Wonderland al kennen en wij hen die begeleiding bieden.

Verder is er in Katwijk ook BSO Rijnsoever waar wij een intensieve samenwerking mee hebben.  Samen organiseren wij uitdagende activiteiten en tijdens de vakanties bieden wij opvang voor de kinderen van Wonderland Rijnsoever vanaf BuitenBSO Hertenlaan. We voegen de BSO-kinderen dan samen.

Blob 13552 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Scholen waar wij kinderen ophalen

Wij halen kinderen op van meerdere basisscholen in Noordwijk, zoals, Hoffenne, De Montessorischool Noordwijk, Klaverweide en De Jutter. In overleg kunnen de kinderen van andere dan de hierboven genoemde scholen ook bij onze BSO geplaatst worden.

MededelingCorona (en sporten/sportactiviteiten)

Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid lees je meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.

Benieuwd naar de kosten?
Reken het zelf gemakkelijk uit met onze kostencalculator