BSO | Leiden | ZwemBSO

BSO Vondellaan

Leiden

BSO en kinderdagverblijf onder één dak! Gevestigd in de Lage Mors op loopafstand van Leiden CS. Met indoor klimwand, techniekhoek en beweegstudio. Les in yoga, judo, dans en gym.

Over de locatie

Binnen geniet je kind op deze BSO van de royale groepsruimte in huiselijke sfeer. We hebben ruimtes voor vier leeftijdsgroepen, elk met een eigen karakter. Ook kan je zoon of dochter in de speciale beweegstudio les krijgen in yoga, judo dans en gym. Verder zijn er iedere dag uitdagende activiteiten die passen bij de leeftijd van je kind. Buiten de veilige en vertrouwde groepsruimtes is nog meer te ontdekken. Zo is er zelfs een indoor klimwand. En in de techniekhoek ontdekt je kind hoe leuk techniek kan zijn. Bouw je eigen brug, regenmeter.

Ook zijn er verschillende plekken om heerlijk buiten te spelen. Samen of alleen, dat mag natuurlijk ook altijd. De jongste kinderen hebben hun eigen speelruimte buiten. Verder is er een speelplein, een natuurlijke speeltuin, echte speel(ontdek)bosjes en een beschutte patio. Die laatste is speciaal bedoeld voor kinderen uit de bovenbouw, de topgroep. Om lekker te chillen dus. Kies je (ook) voor de ZwemBSO? Dan volgt je kind de zwemlessen, gewoon tijdens de opvang. Zo heb je als ouder meer tijd om op je vrije dag iets anders met je kind te doen. Gaat je kind mee op avontuur?

Vondellaan 35B
2332 AA Leiden

088 202 81 00
bsovondellaan@wonderlandkinderopvang.nl

GGD inspectie rapport

969934373

Openingstijden

Schoolgaande weken: ma., di., do. en vr. van 14.30 tot 18.30 uur en wo. vanaf 12.00 tot 18.30 uur m.u.v. officiële feestdagen.
Tijdens schoolvakanties, roostervrije dagen en studiedagen is de gehele dag opvang vanaf 7.30 uur tot 18.30 uur.
Voorschoolse opvang (VSO) is mogelijk van 7.30-8.30 uur.
Verlengde opvang is mogelijk van 7.00 tot 7.30 uur of 18.30 tot 19.00 uur.

Oudercommissie

ocbsovondellaan@wonderlandkinderopvang.nl

Pedagogisch werkplan

Beleid Veiligheid en Gezondheid

Locatie leider

Liesbeth Schelvis en Jody Warmerdam

Liesbeth Schelvis: “Ik begin mijn werkdag met een glimlach en een goede kop koffie samen met mijn collega’s om de dag op te starten. Je kunt mij altijd wakker maken voor een goede serie, shoppen en lekker eten & drinken!”

Jody Warmerdam: “Het leukste van mijn werk? Andere mensen in hun kracht zetten. Mijn motto is: Doe de dingen waar je gelukkig en blij van wordt.”

Waarom jij kiest voor BSO Vondellaan

  • Deze locatie biedt een zee van ruimte, zowel binnen als buiten
  • Topgroep een speciale groep voor de oudste kinderen
  • Zwemles onder BSO-tijd
  • Gevarieerd aanbod van activiteiten en extra activiteiten in de schoolvakanties

De pakketen die wij bieden

BSO 52-weken-pakket standaard, BSO 52-weken-pakket basis, BSO schoolweken-pakket, BSO vakantieweken-pakket, BSO Voorschoolse opvang, ZwemBSO, BSO Verlengde opvang

Wat bieden wij nog meer?

  • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht
  • Een bewust voedingsbeleid met dagelijks aanbod van vers fruit
  • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch specialist
  • Ruilservice
  • Ouder-app, met regelmatige updates en foto’s

ZwemBSO 

Hoe fijn is als je kind kan leren zwemmen of door kan gaan met de zwemlessen tijdens de BSO? En natuurlijk ook de zwemdiploma’s kan halen. Samen met vriendjes en vriendinnetjes van BSO Wonderland leert jouw kind veilig zwemmen. De zwemlessen worden gegeven door gediplomeerde zweminstructeurs van zwembad Poelmeer in Oegstgeest. Wil je kind naar de ZwemBSO en ook meedoen met een andere BSO? Dat dan. Ideaal is dat je bij Wonderland de ZwemBSO kunt combineren met andere BSO’s.  

Opvanggroepen

Er zijn verschillende opvanggroepen: Onderbouw (ca. 4 tot 5 jaar), Middenbouw (ca. 5 tot 6 jaar), Bovenbouw (ca. 7 tot 9 jaar) en Topgroep (ca. 10 tot 12 jaar). Klik hier voor meer informatie en uitleg over opvanggroepen.

Wonderland in Leiden

In hetzelfde pand van BSO Vondellaan zit ook kinderdagverblijf Vondellaan. Handig als je je kinderen in verschillende leeftijdscategorieën hebt.

Wonderland heeft daarnaast in Leiden vijf buitenschoolse opvang (4 tot 12 jaar) locaties, namelijk: Wonderland BSO Vondellaan (in hetzelfde pand als kinderdagverblijf Vondellaan), BSO Damlaan, BSO Anne Frank, BSO De Morskring en SportBSO Leiden.  

Verschillend van formaat, ligging en omgeving. Zo kun je kiezen wat het beste bij je past. Een combinatie van verschillende BSO’s (waaronder de ZwemBSO) is mogelijk. Onze BSO’s werken intensief met elkaar samen.

Blob 13552 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Scholen waar wij kinderen ophalen

Wij halen kinderen op van meerdere scholen in Leiden, zoals E.L.S., Pacelli, De Morskring en De Weerklank.

MededelingCorona (en sporten/sportactiviteiten)

Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid lees je meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.

Benieuwd naar de kosten?
Reken het zelf gemakkelijk uit met onze kostencalculator