BSO | BuitenBSO | Overveen | ZwemBSO

BSO Tetterode

Overveen

Gevestigd in het Sportcomplex Tetterode in Haarlem. Midden in het groen, tussen stad, strand en duinen. Veel sport en bewegen en heerlijk veel buiten spelen.

Over de locatie

Binnen geniet je kind van onze afwisselende activiteiten zowel in de royale groepsruimte als in de gymzaal van het sportcomplex. Het sportcomplex beschikt over een multifunctionele sporthal, drie Padelbanen, een dansstudio en een moderne indoor ski-baan. Hierdoor is een sport gemakkelijk te combineren met de BSO. Zo is er aanbod van professionele sportlessen zoals boksles of een bootcamp van Zero23 boksen. Er wordt op een speelse manier lesgegeven in kleine groepen. In de danszaal krijgen de kinderen workshops dans.

We hebben daarnaast veel aandacht voor natuurbeleving. Zo vaak als mogelijk gaan wij buiten spelen in onze afgescheiden speelruimte buiten. Ook gaan we vaak met de kinderen op ontdekkingstocht in de bossen en duinen. Buiten bewegen en sporten de kinderen tijdens bewegingsspellen en parcours. Kortom, genoeg om te ontdekken. Gaat je kind mee op avontuur?

Tetterodeweg 15 (gevestigd in sportcomplex Tetterode)
2051 EG Overveen

088 202 81 62
bsotetterode@wonderlandkinderopvang.nl

GGD inspectie rapport

305492433

Openingstijden

Schoolgaande weken: ma., di. en do. van 14.00 – 18.30 uur m.u.v. officiële feestdagen.
Tijdens schoolvakanties, roostervrije dagen en studiedagen is er op deze dagen de gehele dag opvang vanaf 07.30 tot 18.30 uur.

Oudercommissie

ocbsotetterode@wonderlandkinderopvang.nl

Pedagogisch werkplan

Beleid Veiligheid en Gezondheid

Locatie leider

Annelijn van der Schrier

“Werken in de kinderopvang is voor mij iets wat ik met heel veel plezier doe. Met kinderen werken is geen dag hetzelfde. We dagen de kinderen uit door veel met ze op stap te gaan en we geven ze de ruimte om zichzelf te ontdekken. We zijn met een heel leuk en klein team, dat voor elkaar klaarstaat, uitdagingen niet uit de weggaat en zichzelf blijft ontwikkelen. In ’t weekend ben ik vaak op stap. Lunchen en eten met vrienden, een drankje op het terras, of ontspannen op de bank met een filmpje of serie. Maar waar ik het allermeest van geniet is naar een festival, muziek, vrienden en gezelligheid!”

 

Waarom jij kiest voor BSO Tetterode

 • Wekelijks aanbod van professionele sportlessen zoals boksles en bootcamp
 • Aandacht voor natuurbeleving. We gaan zo vaak mogelijk op pad in de bossen/duinen
 • Zwemles onder BSO-tijd
 • Gevarieerde activiteiten, workshops (o.a. dans) en uitstapjes en leuke
  vakantieprogramma’s
 • Ouder-app, met regelmatige updates en foto’s

De pakketen die wij bieden

BSO 52-weken-pakket standaard, BSO 52-weken-pakket basis, BSO schoolweken-pakket, BSO vakantieweken-pakket, ZwemBSO

Wat bieden wij nog meer?

 • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht
 • Een bewust voedingsbeleid met dagelijks aanbod van vers fruit
 • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch specialist
 • Ruilservice
 • Ouder-app, met regelmatige updates en foto’s

ZwemBSO

Een combinatie met onze ZwemBSO Overveen/Haarlem is mogelijk.
Hoe fijn is als je kind kan leren zwemmen of door kan gaan met de zwemlessen tijdens de BSO? En natuurlijk ook de zwemdiploma’s A en B (en evt. ook C) kan halen. Samen met vriendjes en vriendinnetjes van BSO Wonderland leert jouw kind veilig zwemmen. De zwemlessen worden gegeven door gediplomeerde zweminstructeurs van zwembad de Nauwelaerts. In het zwembad worden de kinderen begeleid door hun eigen pedagogische medewerkers en gediplomeerde zweminstructeurs. Bij de ZwemBSO betaal je naast de reguliere BSO-kosten ook de kosten voor de zwemles (reguliere zwemlestarief) plus extra kosten voor het vervoer van en naar het zwembad.

Opvanggroep

We hebben één verticale opvanggroep voor kinderen met gemengde leeftijden van 4 tot 12 jaar. Klik hier voor meer informatie en uitleg over opvanggroepen.

Wonderland in Overveen/Haarlem

Wonderland heeft in Haarlem nog BSO Bavo en peuteropvang Bavo, gevestigd in de Bavoschool aan de Westergracht in Haarlem.

Blob 13552 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Scholen waar wij kinderen ophalen

Wij halen kinderen op maandag, dinsdag en donderdag op van meerdere scholen in Overveen en omgeving, zoals de Beatrixschool Haarlem (Haarlem), Aloysiusschool (Overveen), Julianaschool (Overveen), de Koningin Wilhelminaschool (Overveen). In overleg kunnen de kinderen van andere dan de hierboven genoemde scholen ook bij onze BSO geplaatst worden. De kinderen halen wij dan ook op uit school.

MededelingCorona (en sporten/sportactiviteiten)

Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid lees je meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.

Benieuwd naar de kosten?
Reken het zelf gemakkelijk uit met onze kostencalculator