BSO | Katwijk

BSO Rijnsoever

Katwijk

Gevestigd in sporthal Rijnsoever, in de wijk Hoornes in Katwijk. Lekker veel sporten, bewegen en buiten spelen.

Over de locatie

In de kantine van de sporthal hebben we op deze locatie een eigen BSO-ruimte. Een deel van de kantine is omgetoverd tot een sfeervolle ruimte in huiselijke sfeer. Je kind kan hier heerlijk spelen, ontspannen of juist meedoen aan onze uitdagende activiteiten.

Daarnaast maken we veel gebruik van de indoor sporthal. Daar heeft je kind volop gelegenheid om veel te spelen, allerlei balspellen te doen of andere sporten te proberen. Ook buiten is er van alles te beleven op het terrein rondom de sporthal. In de vakanties spelen de kinderen samen met kinderen van de BuitenBSO dat op het terrein van ’s Heeren Loo ligt. Dat is een prachtige plek aan de voeten van de duinen tussen Katwijk en Noordwijk. Buiten spelen is daar extra spannend. Kortom, avontuur gegarandeerd! Gaat je kind mee op ontdekkingstocht?

Jacob Casstraat 25
2221 JA Katwijk

088 202 85 02
bsorijnsoever@wonderlandkinderopvang.nl

GGD inspectie rapport

293961840

Openingstijden

Schoolgaande weken: ma., di. en do. van 14.00-18.30 uur m.u.v. officiële feestdagen.
Tijdens schoolvakanties, roostervrije dagen en studiedagen is er op deze dagen de
gehele dag opvang vanaf 8.00 – 18.30 uur. Omdat de BSO dan gesloten is, spelen de
kinderen samen met de andere kinderen op de BuitenBSO Hertenlaan in Noordwijk.

Oudercommissie

ocbsorijnsoever@wonderlandkinderopvang.nl

Pedagogisch werkplan

Beleid Veiligheid en Gezondheid

Locatie leider

Juliëtte Bots

“Het leukste van mijn werk vind ik dat iedere dag anders is. In mijn werk heb ik te maken met zowel alle lagen van de organisatie als externe partijen. Ik word er blij van om iedere dag op de achtergrond een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Mijn motto is: wees jezelf, het leven is te kort om een ander te zijn.”

Sfeerimpressie

Waarom jij kiest voor BSO Rijnsoever

  • Gevarieerd aanbod van leeftijdsgerichte activiteiten
  • Aandacht voor sport en bewegen, ,cultuur en natuur
  • Extra activiteiten in de schoolvakanties

De pakketen die wij bieden

BSO 52-weken-pakket standaard, BSO 52-weken-pakket basis, BSO schoolweken-pakket, BSO vakantieweken-pakket

Wat bieden wij nog meer?

  • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht
  • Een bewust voedingsbeleid met dagelijks aanbod van vers fruit
  • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch specialist
  • Ruilservice
  • Ouder-app, met regelmatige updates en foto’s

Opvanggroepen

Deze BSO heeft één (verticale) opvanggroep voor kinderen met gemengde leeftijden van 4 tot 12 jaar met plek voor maximaal 22 kinderen. Deze locatie heeft daardoor een kleinschalig karakter met extra mogelijkheden voor persoonlijk contact. Klik hier voor meer informatie en uitleg over opvanggroepen.

Wonderland in Katwijk/Noordwijk

Wij hebben een intensieve samenwerking met onze BuitenBSO Hertenlaan in Noordwijk. Deze ligt op het terrein van ’s Heerenloo tussen Katwijk en Noordwijk in. Hier staan de natuur en het buiten spelen centraal. Kinderen gaan er iedere dag op uit in het groen en in de duinen. Samen organiseren wij uitdagende activiteiten en tijdens de vakanties bieden wij opvang voor de kinderen van Wonderland Rijnsoever vanaf deze locatie. We voegen de twee BSO-groepen dan samen.

Op hetzelfde terrein van ’s Heeren Loo ligt het kinderdagverblijf Appelhof. Handig als je kinderen in beide leeftijdscategorieën hebt. Het kinderdagverblijf werkt nauw samen met de BSO. Dat maakt de overstap voor de kinderen gemakkelijker omdat ze Wonderland al kennen. En wij hen die begeleiding bieden.

Blob 13552 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Scholen waar wij kinderen ophalen

Wij halen kinderen op van meerdere basisscholen in Katwijk en Noordwijk, zoals De Marnixschool en De Brugghenschool. In overleg kunnen de kinderen van andere dan de hierboven genoemde scholen ook bij onze BSO geplaatst worden.

MededelingCorona (en sporten/sportactiviteiten)

Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid lees je meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.

Benieuwd naar de kosten?
Reken het zelf gemakkelijk uit met onze kostencalculator