Baarn | BSO

BSO De Uitkijck

Baarn

Gevestigd in basisschool De Uitkijck in Baarn. Met keuken, podium, atelier en speellokaal. Grote buitenruimte voor sport en bewegen. Peuterspeelzaal en BSO onder één dak!

Over de locatie

De ruimtes binnen voor de verschillende groepen bij BSO De Uitkijck zijn allemaal even ruim en huiselijk ingericht. En afgestemd op de leeftijd. In zo’n sfeervolle groepsruimte kan je kind iedere dag meedoen aan activiteiten die helemaal bij zijn leeftijd passen. Buiten de veilige en vertrouwde groepsruimte is nog veel meer te beleven om het Wonderland avontuur compleet te maken. Kinderen leven zich uit op het podium, in het atelier of in het speellokaal. In de grote keuken ontdekt je kind bijvoorbeeld hoe leuk het is om zelf eten te bakken. Natuurlijk zijn we ook veel buiten. Deze BSO-locatie heeft een groot speelveld met mogelijkheden voor voetbal, basketbal en tafeltennis.

Kies je voor een ZwemBSO, dan leert je kind tijdens de opvang veilig zwemmen. De zwemlessen voor diploma A en B worden gegeven door gediplomeerde zweminstructeurs van Zwembad De Trits.

Margrietstraat 2
3742 RC Baarn

088 202 82 42
bsodeuitkijck@wonderlandkinderopvang.nl

GGD inspectie rapport

693012328

Openingstijden

Schoolgaande weken: ma. t/m vr. tot 18.30 uur m.u.v. officiële feestdagen. Op woensdag en vrijdag voegen we de groepen samen met de kinderen van BSO De Kleine Stad aan de Maatkampweg 20.
Tijdens schoolvakanties, roostervrije dagen en studiedagen is er de gehele dag opvang vanaf 7.30 uur tot 18.30 uur.
Voorschoolse opvang (VSO) is mogelijk en deze opvang vindt plaats bij locatie BSO De Kleine Stad.

Flexibele opvang is mogelijk op BSO De Uitkijck.

Oudercommissie

ocbsodeuitkijck@wonderlandkinderopvang.nl

Pedagogisch werkplan

Beleid Veiligheid en Gezondheid

Locatie leider

Wendy Beem

Werken in de kinderopvang is voor mij:

Erg waardevol. Ik vind het belangrijk dat de kinderen bij mij op de BSO plezier beleven en nieuwe ervaringen opdoen. Samen met mijn team zorgen wij ervoor dat de kinderen een fijne tijd hebben. Dit alles in een omgeving waarin vrije tijd en het maken van eigen keuzes centraal staan. Ik geniet van het plezier en de vrijheid die de kinderen hebben om echt zichzelf te zijn.

Sfeerimpressie

Waarom jij kiest voor BSO De Uitkijck

 • Uitdagende binnen- en buitenruimtes
 • Flexibele opvang
 • Zwemles onder BSO-tijd
 • Gevarieerd aanbod van activiteiten en extra activiteiten in de schoolvakanties

De pakketen die wij bieden

ZwemBSO, Regulier of flexibel, Regulier: 52 weken standaard of 48 weken, Vervroegde of Voorschoolse Opvang (VSO)

Wat bieden wij nog meer?

 • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht
 • Een bewust voedingsbeleid met dagelijks aanbod van vers fruit
 • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch specialist
 • Ruilservice
 • Ouder-app, met regelmatige updates en foto’s
Blob 13552 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Opvangpakketten – welke opvang is op deze locatie mogelijk?

 • Regulier of flexibel
 • Regulier: 52 weken standaard of 48 weken
 • Vervroegde of Voorschoolse Opvang (VSO)
 • ZwemBSOO

 

Bij Wonderland BSO De Uitkijck kun je kiezen tussen reguliere dagopvang of flexibele opvang.
Reguliere opvang wil zeggen opvang tijdens vaste dagen per week in een 52-of 48-weken-pakket tot 18.30 uur.
Flexibele opvang betekent dat je gebruikmaakt van opvang op regelmatig wisselende afgesproken uren per maand. Hiermee kun je de opvang van je kind optimaal afstemmen op jouw wensen en behoeften. De minimale afname voor deze opvang is vier dagdelen per maand.
Bij het BSO 52-weken-pakket standaard vangt Wonderland je kind iedere week van het jaar op tot 18.30 uur. Het 52-weken-pakket standaard is inclusief 14 uur extra opvang tegoed/per contractdag. Bij het BSO 48-weken-pakket is er opvang geregeld tijdens 40 schoolweken en 8 vakantieweken.

Ook is er op deze locatie vervroegde of voorschoolse opvang (VSO) mogelijk voor 1 uur van 7.30-8.30 uur of voor 1,5 uur van 7.00-8.30 uur.

Tijdens de twaalf schoolvakantieweken spelen kinderen van de BSO’s samen en is er vakantieopvang vanaf de locaties BSO De Kleine Stad en BSO De Uitkijck, die dan open zijn van 07.30 tot 18.30 uur.

VSO vindt plaats bij BSO de Kleine Stad en vanuit daar brengen wij de kinderen naar alle basisscholen in Baarn.

Flexibele opvang

Hiermee kun je de opvang optimaal afstemmen op jouw wensen. Zo kun je steeds voor regelmatig wisselende afgesproken uren per maand opvang aanvragen (mogelijk bij BSO De Uitkijck en BSO De Kleine Stad). De minimale afname voor deze opvang is vier dagdelen per maand.

ZwemBSO

Hoe fijn is als je kind kan leren zwemmen of door kan gaan met de zwemlessen tijdens de BSO? En natuurlijk ook de zwemdiploma’s kan halen. Samen met vriendjes en vriendinnetjes van BSO Wonderland leert jouw kind veilig zwemmen. De zwemlessen voor diploma A en B worden gegeven door gediplomeerde zweminstructeurs van Zwembad De Trits.

Opvanggroepen

Er is één verticale opvanggroep voor kinderen met gemengde leeftijden van 4 tot 12 jaar. Klik hier voor meer informatie en uitleg over onze groepen.

Wonderland in Baarn

Wonderland heeft in Baarn drie kinderdagverblijven (0 tot 4 jaar), een peuterspeelzaal De Uitkijck (2 tot 4 jaar) en vier BSO (4 tot 12 jaar) locaties in Baarn, namelijk: Wonderland BSO De Kleine Stad, Wonderland BSO De Uitkijck, Wonderland SportBSO Baarn en Wonderland BSO Jan Steenlaan. Iedere locatie heeft een unieke grootte, ligging en omgeving. Zo kun je kiezen wat het beste bij je kind past. BSO’s zijn met elkaar te combineren.

Blob 13552 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Scholen waar wij kinderen ophalen

Wij halen kinderen op van alle basisscholen in Baarn.

MededelingCorona (en sporten/sportactiviteiten)

Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid lees je meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.

Benieuwd naar de kosten?
Reken het zelf gemakkelijk uit met onze kostencalculator