BSO | Leiden | ZwemBSO

BSO De Morskring

Leiden

Gevestigd in basisschool De Morskring in de Lage Mors in Leiden. Vooral gericht op kinderen in groep 1 en 2 van de basisschool.

Over de locatie

Iedere dag kan je kind meedoen met leuke activiteiten die helemaal bij zijn/haar leeftijd passen. Dat kan binnen in de huiselijk ingerichte groepsruimte. Die heeft verschillende speelhoeken met eigen uitdagingen. Ieder kind voelt zich hier snel welkom om op onderzoek uit te gaan. Buiten die vertrouwde groepsruimte is nog veel meer te beleven. Zoals op het mooie speelplein van de school. Ook daar gaat je kind op ontdekkingstocht samen of alleen. Bijzonder is dat deze BSO-locatie zich vooral richt op kinderen uit de groepen 1 en 2, met een leeftijd van 4 tot 6 jaar. 

Kies je (ook) voor de ZwemBSO, dan volgt je kind de zwemlessen, gewoon tijdens de opvang. Zo heb je als ouder meer tijd om op je vrije dag iets anders met je kind te doen.

Gaat je kind mee op avontuur?

Damlaan 1
2332 XG  Leiden

088 202 81 03
bsodemorskring@wonderlandkinderopvang.nl

GGD inspectie rapport

284493326

Openingstijden

Schoolgaande weken: ma., di., do. en vr. van 14.30 tot 18.30 uur m.u.v. officiële feestdagen. Op wo. is er BSO opvang mogelijk bij BSO Vondellaan.
Tijdens schoolvakanties is BSO Morskring gesloten, maar spelen de kinderen samen op andere locaties. Zie opvang BSO tijdens vakantie.
Op roostervrije dagen en studiedagen vindt de opvang op BSO Vondellaan plaats.
Voorschoolse opvang (VSO) is mogelijk van 7.30-8.30 uur bij locatie BSO Vondellaan

Oudercommissie

ocbsodemorskring@wonderlandkinderopvang.nl

Pedagogisch werkplan

Beleid Veiligheid en Gezondheid

Locatie leider

Jody Warmerdam en Liesbeth Schelvis

Jody Warmerdam: “Het leukste van m’n werk? Andere mensen in hun kracht zetten. Mijn motto is: Doe de dingen waar je gelukkig en blij van wordt.”

Liesbeth Schelvis: “Ik begin mijn werkdag met een glimlach en een goede kop koffie samen met mijn collega’s om de dag op te starten. Je kunt mij altijd wakker maken voor een goede serie, shoppen en lekker eten & drinken!”

Waarom jij kiest voor BSO De Morskring

  • Deze locatie biedt een zee van ruimte, zowel binnen als buiten
  • Ideaal gelegen aan het mooie speelplein van basisschool de Morskring
  • Zwemles onder BSO-tijd
  • Gevarieerd aanbod van activiteiten en extra activiteiten in de schoolvakanties

De pakketen die wij bieden

BSO 52-weken-pakket standaard, BSO 52-weken-pakket basis, BSO schoolweken-pakket, BSO vakantieweken-pakket, BSO Voorschoolse opvang, ZwemBSO

Wat bieden wij nog meer?

  • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht
  • Een bewust voedingsbeleid met dagelijks aanbod van vers fruit
  • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch specialist
  • Ruilservice
  • Ouder-app, met regelmatige updates en foto’s

Opvanggroepen

Deze BSO heeft één (verticale) opvanggroep voor kinderen met gemengde leeftijden van 4 tot 12 jaar met plek voor maximaal 22 kinderen. Deze locatie heeft daardoor een kleinschalig karakter met extra mogelijkheden voor persoonlijk contact. Klik hier voor meer informatie en uitleg over opvanggroepen.

MededelingCorona (en sporten/sportactiviteiten)

Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid lees je meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.

Benieuwd naar de kosten?
Reken het zelf gemakkelijk uit met onze kostencalculator