BSO | Haarlem

BSO Bavo

Haarlem

Peuteropvang en BSO onder één dak! Gevestigd in de Bavoschool in Haarlem West. Focus op groen en talentontwikkeling. Eigen theaterpodium en deels overdekte buitenspeelplaats, voor iedere dag veel buiten spelen.

Over de locatie

Onze kleinschalige BSO-locatie in de Bavoschool biedt een zee van ruimte, zowel binnen als buiten. We hebben een sfeervol lokaal met een eigen theaterpodium en een deels overdekte buitenspeelplaats, ideaal in een stadse omgeving als Haarlem. We zijn dan ook iedere dag lekker veel buiten om te spelen, te bewegen en nieuwe ervaringen op te doen.

Met de BSO-kinderen gaan we er daarnaast ook regelmatig op uit. Naar landgoed Elswout, naar het strand of duingebied De Zandwaaier. Ofwel naar verschillende speeltuinen in de omgeving of naar het verteltheater. Dat doen we lopend, met de bakfiets, het OV of met een taxibusje. De Bavoschool onderscheidt zich in de wijk door de focus op talentontwikkeling. Onze BSO, waar je kind zijn/haar talent ontwikkelt, sluit hier mooi op aan. In de vakantie bezoeken we regelmatig een museum of theater. Ook nodigen wij verschillende gezelschappen uit om bij ons een workshop te verzorgen. Kortom, veel stimulans voor je kind tijdens zijn avontuur bij Wonderland. Ga je mee op ontdekkingstocht?

Westergracht 3 (gevestigd in de Bavoschool)
2013 ZJ Haarlem

088 202 81 60
bsobavo@wonderlandkinderopvang.nl

GGD inspectie rapport

791368506

Openingstijden

Schoolgaande weken: ma., di., do. en vr. van 14.15 – 18.30 uur m.u.v. officiële feestdagen.
Op wo. is vroege opvang mogelijk vanaf 12.30 – 14.15 uur.
Tijdens schoolvakanties, roostervrije dagen en studiedagen is er op deze dagen de gehele
dag opvang vanaf 07.30 tot 18.30 uur.

Momenteel hebben wij alleen op woensdag en vrijdag nog plek. Voor de andere dagen is een
wachtlijst van toepassing.

Oudercommissie

ocbavo@wonderlandkinderopvang.nl

Pedagogisch werkplan

Beleid Veiligheid en Gezondheid

Locatie leider

Annelijn van der Schrier

“Werken in de kinderopvang doe ik met heel veel plezier! Met kinderen werken is geen dag hetzelfde. We dagen de kinderen uit door veel met ze op stap te gaan en we geven ze de ruimte om zichzelf te ontdekken. We zijn met een heel leuk en klein team. Collega’s die voor elkaar klaarstaan, uitdagingen niet uit de weggaan en zichzelf blijven ontwikkelen. In 't weekend ben ik vaak op stap. Lunchen en eten met vrienden, een drankje op het terras. Of ontspannen op de bank met een filmpje of serie. Maar waar ik het allermeest van geniet is naar een festival, muziek, vrienden en gezelligheid!”

Waarom jij kiest voor BSO Bavo

  • Aandacht voor natuurbeleving en talentontwikkeling
  • Groot podium voor theatertoppers
  • Gevarieerde activiteiten, workshops (o.a. dans) en uitstapjes en leuke
    vakantieprogramma’s

De pakketen die wij bieden

BSO 52-weken-pakket standaard, BSO 52-weken-pakket basis, BSO schoolweken-pakket, BSO vakantieweken-pakket

Wat bieden wij nog meer?

  • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht
  • Een bewust voedingsbeleid met dagelijks aanbod van vers fruit
  • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch specialist
  • Ruilservice
  • Ouder-app, met regelmatige updates en foto’s

Opvanggroepen

We hebben één verticale opvanggroep voor kinderen met gemengde leeftijden van 4 tot 12 jaar.

Klik hier voor meer informatie en uitleg over opvanggroepen.

Wonderland in Haarlem/Overveen

In de Bavoschool is ook onze peuteropvang Bavo gevestigd voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ideaal als je kinderen in meerdere leeftijdscategorieën hebt.

De BSO-kinderen gaan regelmatig naar landgoed Elswout, naar het strand of duingebied de Zandwaaier, naar verschillende speeltuinen in de omgeving, maar ook naar het verteltheater. Lopend, met de bakfiets, met OV of met een taxibusje. De Bavoschool onderscheidt zich in de wijk door de focus op talentontwikkeling. Onze BSO, waar jij je talent ontwikkelt, sluit hier mooi op aan. In de vakantie gaan wij regelmatig naar musea en het theater. Ook nodigen wij verschillende gezelschappen uit om een workshop te verzorgen.

Wonderland heeft nog een locatie in Overveen (vlakbij Haarlem), namelijk BSO Tetterode, gevestigd in sportcomplex Tetterode.

Blob 13552 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Scholen waar wij kinderen ophalen

Wij halen kinderen op van meerdere scholen in Haarlem, zoals de BavoschoolOBS de Peppelaer, de Dreefschool, de Bos en Vaart schoolInternational School HaarlemAuris Prof. Van Gilsenschool. In overleg kunnen de kinderen van andere dan de hierboven genoemde scholen ook bij onze BSO geplaatst worden. De kinderen halen wij dan ook op uit school.

MededelingCorona (en sporten/sportactiviteiten)

Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid lees je meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.

Benieuwd naar de kosten?
Reken het zelf gemakkelijk uit met onze kostencalculator