BSO | Leiden

BSO Anne Frank

Leiden

Buitenschoolse opvang Anne Frank biedt opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar en is gevestigd in basisschool Anne Frank in de Stevenshof in Leiden. Wij bieden hier uitdagende activiteiten aan gericht op techniek, natuurbeleving, beweging en theater.

Over de locatie

Iedere dag bieden we leeftijdsgerichte activiteiten aan waaraan jouw kind kan deelnemen en buiten de veilige en vertrouwde groepsruimte is nog veel meer te beleven. Iedere dag kan je kind meedoen met leuke activiteiten die helemaal bij zijn/haar leeftijd passen. Dat kan binnen in de huiselijk ingerichte groepsruimte. Ieder kind voelt zich hier snel welkom om op onderzoek uit te gaan. Onze groepsruimte is ideaal gelegen in basisschool Anne Frank tussen de schoolklassen. Hierdoor lopen de kinderen moeiteloos door naar de BSO. Op deze locatie bieden we uitdagende activiteiten gericht op techniek, natuurbeleving, beweging en theater. We maken ook gebruik van de gymzaal van basisschool Anne Frank. Buiten die vertrouwde groepsruimte is nog veel meer te beleven. Zoals op het speelplein van de school. Ook daar gaat je kind op ontdekkingstocht samen of alleen.

(gevestigd in basisschool Anne Frank)
Zuster Meijboomstraat 2
2331 PD Leiden

088 202 81 05
bsoannefrank@wonderlandkinderopvang.nl

GGD inspectie rapport

100123582

Openingstijden

Schoolgaande weken: ma., di., do. en vr. van 14.30 tot 18.30 uur m.u.v. officiële feestdagen.
Tijdens schoolvakanties is BSO Anne Frank gesloten, maar de kinderen krijgen opvang op andere locaties. Zie opvang BSO tijdens vakanties.

Op roostervrije dagen en studiedagen vindt de opvang op BSO Anne Frank plaats.

Oudercommissie

ocbsoannefrank@wonderlandkinderopvang.nl

Pedagogisch werkplan

Beleid Veiligheid en Gezondheid

Locatie leider

Jody Warmerdam en Liesbeth Schelvis

Jody Warmerdam: Het leukste van m’n werk? Andere mensen in hun kracht zetten. Mijn motto is: Doe de dingen waar je gelukkig en blij van wordt.

Liesbeth Schelvis: Zo begin ik mijn werkdag… Met een glimlach en een goede kop koffie samen met mijn collega’s de dag opstarten. Je kunt mij altijd wakker maken… voor een goede serie, shoppen en lekker eten & drinken!

Sfeerimpressie

Waarom jij kiest voor BSO Anne Frank

  • Deze kleinschalige locatie biedt een zee van ruimte, zowel binnen als buiten.
  • Uitdagende activiteiten gericht op techniek, natuurbeleving, beweging en theater.
  • Gevarieerd aanbod van activiteiten en extra activiteiten in de schoolvakanties.

De pakketen die wij bieden

BSO 52-weken-pakket standaard, BSO 52-weken-pakket basis, BSO schoolweken-pakket, BSO vakantieweken-pakket

Wat bieden wij nog meer?

  • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht
  • Een bewust voedingsbeleid met dagelijks aanbod van vers fruit
  • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch specialist
  • Ruilservice
  • Ouder-app, met regelmatige updates en foto’s

Opvanggroep

We hebben één verticale opvanggroep voor kinderen van gemengde leeftijden van 4 tot 12 jaar. Klik hier voor meer informatie en uitleg over opvanggroepen.

Opvang BSO tijdens schoolvakanties, roostervrije dagen en studiedagen

In Leiden hebben wij nog meer verschillende BSO locaties en tijdens schoolvakanties zijn de locaties BSO Anne Frank en BSO De Morskring gesloten. Dan spelen de kinderen met elkaar op andere groepen. De kinderen van BSO Anne Frank krijgen gedurende de hele vakantie de gehele dag vanaf 7.30 uur tot 18.30 uur op ma., di. en do. opvang op de SportBSO Leiden en op wo. en vr. op BSO Vondellaan.

Opvang op roostervrije dagen en studiedagen vinden op ma., di., do. en vr. wel plaats op BSO Anne Frank.

Meer info over BSO Anne Frank

Op woensdag is er voor de kinderen van BSO Anne Frank opvang mogelijk bij BSO Vondellaan, maar wij bieden geen vervoer vanaf school naar de BSO Vondellaan. De kinderen die opvang bij BSO Anne Frank en SportBSO Leiden hebben, kunnen geen gebruik maken van de zwemBSO en Voorschoolse opvang (VSO) bij BSO Vondellaan.

Wonderland in Leiden

Wonderland heeft in Leiden een kinderdagverblijf (0-4 jaar) en vijf buitenschoolse opvang (4-12 jaar) locaties, namelijk: Wonderland BSO Vondellaan (in hetzelfde pand als KDV Vondellaan), BSO Damlaan, BSO Anne Frank, BSO De Morskring en SportBSO Leiden. Verschillend van formaat, ligging en omgeving. Zo kun je kiezen wat het beste bij je past. De locatie KDV/BSO Vondellaan is ideaal als voor als je kinderen in verschillende leeftijdscategorieën hebt.

 

Blob 13552 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

School waar wij kinderen ophalen

Wij halen kinderen op van meerdere scholen in Leiden, zoals de Zwaluwhet KlankbordStevenshofschool en Anne Frank.

MededelingCorona (en sporten/sportactiviteiten)

Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid lees je meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.

Benieuwd naar de kosten?
Reken het zelf gemakkelijk uit met onze kostencalculator