Kinderdagverblijf Wonderland

een vertrouwde start (0 tot 4 jaar)

Blob 13435 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Van omrollen, billen schuiven of kruipen tot de eerste stapjes, rennen en samenspelen met kinderen. In die eerste jaren leert je kind zo veel en zo snel. Dat gebeurt niet alleen thuis, maar ook op het kinderdagverblijf.

Blob 13723 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29
I vorm zacht blauw

Samen op avontuur bij Wonderland

Bij Wonderland vinden we iedere fase even belangrijk. We stimuleren je kind zich te ontwikkelen met activiteiten die daarbij passen.

Op het kinderdagverblijf gaat je kind samen met Wonderland op avontuur. Het gaat ontdekken, ervaringen opdoen en mooie herinneringen maken. Positieve ervaringen en fijne herinneringen maken dat je kind en jij met plezier bij Wonderland komen. Samen met andere kinderen beleeft je kind allerlei activiteiten en nieuwe dingen. Op een warm ingerichte, sfeervolle plek waar hij of zij zichzelf kan zijn, net als thuis. Je kind kan rekenen op vaste medewerkers, die luisteren en liefdevolle aandacht geven. Elke dag weer met dezelfde passie voor kinderen.

V vorm geel
O vorm turquoise

De kwaliteit van Wonderland kinderdagverblijven op een rij:

  • Keuze uit verschillende locaties, hierdoor kun je een opvanglocatie kiezen die goed bij je kind past.
  • Aandacht voor sport en bewegen, natuur en cultuur.
  • Verschillende opvangpakketten, hierdoor kun je de opvang goed afstemmen op jouw opvangbehoeften.
  • Op sommige locaties is ook onze buitenschoolse opvang (BSO) locaties gehuisvest. Ideaal als je kinderen van verschillende leeftijden hebt.
  • Begeleiding door eigen pedagoge en pedagogisch specialisten voor de beste kwaliteit opvang. Ook heeft ieder kind een eigen mentor.
  • Divers activiteiten aanbod, hierdoor doen de kinderen veel ervaringen en ontwikkeling op het kinderdagverblijf.
  • Volledig verzorgde opvang.

Waarom kiezen voor Kinderdagverblijfbij Wonderland?

Blob eric froehling 71131 unsplash
display none
Kinderopvang die bij je kind past

Ieder Wonderland kinderdagverblijf heeft zijn eigen karakter, uitstraling en groepssamenstelling. Zo kies je de locatie en het pakket dat het beste bij je kind en bij jou past.

Kinderopvang met leeftijdsgenootjes of 0 tot 4 jaar bij elkaar

Wil je je kind het liefst laten opvangen in een groep met leeftijdsgenootjes (horizontale opvang) of juist met kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar (verticale opvang)?

Begeleiding door eigen pedagoge en pedagogisch specialist

Wonderland heeft een pedagoge in huis en pedagogisch specialisten per locatie. Zij zijn er om de pedagogische kwaliteit van onze medewerkers te waarborgen. Zo zorgen we met elkaar voor een veilige, gezonde en uitdagende opvang. Ook krijgt je kind bij ons een eigen mentor, die tevens aanspreekpunt is voor jou en je kind.

Speciale babygroep

Voor onze jongste kinderen hebben wij een speciale babygroep. De medewerkers zorgen bewust voor rust op deze groep. Je kind kan zijn of haar eigen ritme van thuis volgen.

Extra aandacht voor baby’s en peuters

Voor ouders van een baby organiseren we regelmatig lessen babymassage. Ook voor ouders met een peuter zijn er extra activiteiten, zoals workshops.

O vorm zacht blauw
V vorm geel
display none
Voorbereiding op de basisschool

Onze speciale peutermedewerkers begeleiden de kinderen aan de hand van voorschoolse educatiemethode Piramide.* (hyperlink naar ontwikkelingsgerichte opvang). Via deze methode ontwikkelt je peuter zich optimaal op allerlei gebied: een prima voorbereiding op de basisschool. Zo leert hij of zij bijvoorbeeld alvast in de kring zitten, op je beurt wachten en samen spelen.

*Bij de peuterspeelzaal De Uitkijck in Baarn werken wij met Puk & Co.

Overgang naar de BSO

Gaat je kind bijna naar de basisschool, en heb je hem/haar ingeschreven voor een locatie, dan nemen wij alvast samen een kijkje bij de Wonderland BSO. Zo kan hij/zij alvast een beetje wennen en straks gemakkelijker doorstromen.

Buitenspelen - de wereld om ons heen, eropuit

Buiten, in de omgeving van Wonderland is voor je kind ook een heleboel te ontdekken. Kinderen spelen daarom bij ons vaak buiten, in uitdagende speelruimtes. Op sommige locaties is er een moestuin, waar de kinderen zelf groente en fruit kweken en planten verzorgen. Zo trots als ze zijn na het oogsten… Bovendien, zelfgekweekte aardbeien, tomaten of appels smaken natuurlijk extra lekker.
Met de ouderwetse bolderkar trekken we er bovendien vaak op uit, de natuur in. Naar het bos, de duinen of het strand. Of naar de supermarkt, de kinderboerderij of de BSO. Zo ontdekt je kind allemaal interessante plekken op zijn avontuur bij Wonderland.

Volledig verzorgde opvang mét gezonde, warme lunch

Is je kind bij Wonderland, dan hoef je nergens voor te zorgen. Zo hebben wij voor de kleinsten Nutrilon 1 en 2 zuigelingenvoeding en zelfs luiers, zonnebrand en slaapzakken. Met een eventuele allergie houden we rekening. Wij kiezen ervoor om de kinderen zoveel mogelijk gezonde producten aan te bieden. Tussen de middag smult je kind bij ons van een lekkere en gezonde warme maaltijd. Want, zien eten, doet eten. Samen eten is bij ons een ontdekkingstocht naar nieuwe smaken. Bovendien eten de meeste kinderen tussen de middag vaak beter dan in de avond. Fijn om te weten dat je kind alle belangrijke voedingsstoffen alvast binnenkrijgt. De warme lunch is bij de meeste locaties bij de prijs inbegrepen (niet inbegrepen bij opvang op peuterspeelzalen). Op de locatiepagina lees je of de warme lunch wel/niet bij de prijs is inbegrepen.

Aandacht voor sport en bewegen

Lekker vrij bewegen is niet alleen leuk, het is ook gezond voor de fysieke ontwikkeling van je kind. Binnen heeft Wonderland daarom op sommige locaties binnenspeeltuinen en beweeg- of gymstudio’s. We doen daar peuterdans, peuteryoga of sportworkshops en peuterbootcamp. We spelen en bewegen sowieso zoveel mogelijk buiten, het hele jaar door.

I vorm zacht blauw
O vorm turquoise

Gecertificeerd en gespecialiseerd

Logo VvE OK
download
download 1

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.