Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

OBSERVEREN

Stopzetten gebruik Stints

Leiden, 21 september 2018

Donderdagochtend 20 september 2018 heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar (Stint) van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. We zijn enorm geschokt door dit tragische ongeluk en ons medeleven gaat uit naar alle betrokkenen.

Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval loopt nog. Hierover is nog niks bekend gemaakt. Wat we op dit moment wel weten is dat de elektrische bolderkar, die betrokken is geweest bij het ongeluk, van het merk Stint is. Wij rijden met elektrische bolderkarren van dezelfde leverancier.

De veiligheid van onze kinderen en medewerkers vinden wij uiteraard zeer belangrijk. We willen dan ook geen enkel risico nemen. Daarnaast willen we graag acteren op de zorgen die bij onze ouders leven. Wij begrijpen deze zorg volkomen. We hebben dan ook besloten om voorlopig uit voorzorg niet meer te rijden met de Stints.

Wil je graag weten hoe Wonderland eruitziet en kennis maken met onze medewerkers?

Wij leiden je met plezier vrijblijvend rond op ons kinderdagverblijf, de peuteropvang en buitenschoolse opvang locaties.

Schrijf je digitaal (bij voorkeur) in voor een rondleiding zodat we snel een afspraak kunnen maken.

Bellen kan ook: 085 2733440

 

Wonderland Kinderopvang in TV programma LifestyleXperience van RTL4 (5 februari 2017)