Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Stopzetten gebruik Stints

Leiden, 21 september 2018

Donderdagochtend 20 september 2018 heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar (Stint) van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. We zijn enorm geschokt door dit tragische ongeluk en ons medeleven gaat uit naar alle betrokkenen.

Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval loopt nog. Hierover is nog niks bekend gemaakt. Wat we op dit moment wel weten is dat de elektrische bolderkar, die betrokken is geweest bij het ongeluk, van het merk Stint is. Wij rijden met elektrische bolderkarren van dezelfde leverancier.

De veiligheid van onze kinderen en medewerkers vinden wij uiteraard zeer belangrijk. We willen dan ook geen enkel risico nemen. Daarnaast willen we graag acteren op de zorgen die bij onze ouders leven. Wij begrijpen deze zorg volkomen. We hebben dan ook besloten om voorlopig uit voorzorg niet meer te rijden met de Stints.

Georgette Boehmer pedagoge wonderland kinderopvangMijn naam is Georgette Boehmer en ik ben de pedagoge van Wonderland Kinderopvang. Ik ben er zowel voor de medewerkers als voor de ouders. Heb je vragen over opvoeding of de ontwikkeling van je kind, dan kun je bij mij terecht.

Voorbeelden van vragen die ik krijg van ouders: "Mijn zoon van acht is vaak erg driftig. Als hij boos is, kan ik hem niet zo goed meer bereiken. Wat kan ik doen op zo’n moment?", "Mijn zoontje van twee praat nog nauwelijks, moet ik mij zorgen maken?".

Heb je een vraag over de opvoeding of de ontwikkeling van je kind? Neem dan contact met mij op via de e-mail. Ik help en adviseer graag! Ik ben bereikbaar via

 

Een van de pedagogische onderwerpen dit jaar is aandacht voor kindgericht werken. Onderstaand gedicht verwoord dit precies:


gedicht